Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Графът написа:sin4ec написа:Графът написа:тарикат мъж не писка.
[offtopic]след чорни дойде батков, преди шиши дойде адвокатът му[/offtopic]
Тарикат мъж кат се бара, дава адютанти и координати. Мойте са с опит и готови. Или се бараш, или се навираш на МТВП!
ние в цивилизацията (Пловдив) му викаме ек-ек, няма секунданти, няма адютанти. а за майка ми ми говори когато съм пред теб не във форума. може да си на 40-50 години , ама акълът ти е на малко дете. оня ден чета, че синът ти играел футбол, значи е над 10-годишен. би ли му казал, че си уреждаме бой или ще го направиш като се прибереш с насинена физиономия.
Това е невярно. В Пловдив два пъти съм бил на бой, единият път с адютанти. Втория път отидох сам-но отсреща бяха коректни. Победа и равен. Синът ми е доста под 10 години, а това с посинената физиономия-не слагай тиганчето преди рибката, да не ти се спече задника...какво и на кого ще обяснявам, не е твоя работа. Сбъркал си черквата, в която да се кръстиш. От страх съм опериран много отдавна.
Rotterdam48 написа:sin4ec написа:Аз като напсувам някой боклук-провокатор, реакцията е незабавна! Тука се правим на ударени май, че ни изнася, а?
Абе не е баш така.Ма разбирам да се дуелираш с някой заради мацка,а ти искаш заради шопара Пеефски...Е това ми е странно....
memnto написа:Е то да беше нещо невярно - да надавате вой, а то самата истина.![]()
Eminem написа:memnto написа:Е то да беше нещо невярно - да надавате вой, а то самата истина.![]()
Тъй ли, а нещо за Инджов ще кажете ли ?
nib написа:е хубава работасин на 10 години пък си толкова прост
лошо...
memnto написа:Eminem написа:memnto написа:Е то да беше нещо невярно - да надавате вой, а то самата истина.![]()
Тъй ли, а нещо за Инджов ще кажете ли ?
Ти четеш ли?Пише "Пеевски-собственикът на Левски".
Пусни тема за инджето и ще ти кажа.
sin4ec написа:nib написа:е хубава работасин на 10 години пък си толкова прост
лошо...
Нито е на 10, нито съм чак пък толкоз прост. Интересно ми е докога модовете ще търпят тази гавра, след като всяка моя псувня се наказва на десетата минута! Ти като си толкоз отворен, ще си ми адютант!
sin4ec написа:nib написа:е хубава работасин на 10 години пък си толкова прост
лошо...
Нито е на 10, нито съм чак пък толкоз прост. Интересно ми е докога модовете ще търпят тази гавра, след като всяка моя псувня се наказва на десетата минута! Ти като си толкоз отворен, ще си ми адютант!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост