До кога съдиите ще помагат на Левски?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: До кога съдиите ще помагат на Левски?!
Съдията ПОРЯЗА Левски, Иса трябваше да получи жълт картон в 3-тата минута и втори жълт в 16-тата минута, това е! По-смешен заралийски отбор не съм виждал! Един единствен удар за цял мач! Повече от заслужена победа за Левски!
ralka_levskarka написа:phaeton написа:ralka_levskarka написа:phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
Що? Берое кое смачкаха? Днес?! Тази вечер!
Kogato ostanaha s chovek po-malko,ne vi li machkaha???Samia komentator si go kaza:)))Dobre che biahte trima sreshtu edin Beroc ta da vkarate:)))))E,ne stana ot purvia put,ama posle na prazna ako ne biahte vkaralii:)))))))
S edna duma,SUPER ZLE STE:))))))))))
И колко удара имаха с човек по- малко, мега, гига великите Берое?
Kaji ti kolko Vie imahte?Trima na edin i pak ot purvia ne vkarvaye:))))))))))))))))))Triabvashe da sa cheterima na edin:))))))))))
- ralka_levskarka
- Контакти:
Мистри написа:
Що отговаряш на мангуста, която дори не пише на български?
Дразнят ме, просто, това е. На някой май не му харесва, че Левски са играли добре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Nikita1313 написа:От как зетя се върна подпирането направо е очевадно....
До когато си искат. Що, ти нещо против ли имаш? Все пак къде е отбор на народа, къде са някакви провинциални отборчета - живеем във второ Живково време и нещата трябва да следват логичния път на историята!
phaeton написа:ralka_levskarka написа:phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
Kogato ostanaha s chovek po-malko,ne vi li machkaha???Samia komentator si go kaza:)))Dobre che biahte trima sreshtu edin Beroc ta da vkarate:)))))E,ne stana ot purvia put,ama posle na prazna ako ne biahte vkaralii:)))))))
Очевидно, че или не разбираш от футбол, или обичаш да провокираш! И в двата случая ставаш смешен пред аудиторията!
ralka_levskarka написа:Мистри написа:
Що отговаряш на мангуста, която дори не пише на български?
Дразнят ме, просто, това е. На някой май не му харесва, че Левски са играли добре.
Да не ти
пука.НИЕ сме ЛЕВСКИ, а те ни бяха на гости.Та кой ни беше на гости?

- Eurosport2
Докато свят светува....
kireto2 написа:phaeton написа:ralka_levskarka написа:phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
Очевидно, че или не разбираш от футбол, или обичаш да провокираш! И в двата случая ставаш смешен пред аудиторията!
E ti vijdam kolko razbirash,a razbra li che CSKA vi ogorchi ubileicheto???Tova ne si go razbral,kolko vi tresnaha CSKA?Sednal da mi pishe,che ne sum razbiral:)))))
- ralka_levskarka
- Контакти:
Във "В" отидохте, а миризмата ви пак се усеща 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Селяните пак се разкряскаха....марш обратно в копторите
Върни се в “Кошче за отпадъци”