Време е народа да се вдигне!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

balgarinrusofil
Контакти:

Re: Време е народа да се вдигне!

Мнениеот balgarinrusofil » 03 авг 2015 02:55

HardWork написа:
balgarinrusofil написа:Време е да се вдигнем срещу колониалното робство, налагано от САЩ и техните подлоги от ЕС вече 26 години и затриват държавата ни и дебългаризират, циганизират и ислямизират България!
Време е да се надигнем и да си върнем България!
Време е за Освобождение от колониалното робство на системата НОВ СВЕТОВЕН РЕД , налагана от Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!
Сами обаче няма да можем да се освободим от колониалното робство, трябва ни чужда помощ и тази чужда помощ се надявам да дойде от братска Русия!

Александров ти ли си маймуно долна??! Вдигай си русофилското дупенце и отивай в сибир да те мушкат чукчите балък!

Първо не съм Александров!
Второ нямаш аргументи срещу мен и веднага започваш с обидите!
Трето и Капитан Петко войвода ли би нарекъл по този обиден начин?
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 03 авг 2015 06:33

Хвани едини, удари другия :lol: :lol: :lol:

Кретен до кретена тука бе :mrgreen: Айде оправете тази държава и ме убедете да остана да живея в България. Викайте американци, руснаци, китайци, японци, евреи, германци и африканци ако щете
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 03 авг 2015 09:43

Зашеметяваща тема.

Коефициентът ми на интелигентност се срина с 50 пункта само като прочетох първото мнение.
Изображение

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 03 авг 2015 10:19

Не мога да повярвам, че нападате хора, които не желаят да продължават да плащат сметките на мързеливи цигани, араби, негри и т.п. влечуги.
Един бежанец струва на България(на нас) 1100 лв./месечно, а нашите баби, майки и бащи, живеят с по 160-240 лв.
Не ви е срам!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 авг 2015 11:33

Добре, де, не виждате ли, че темата е пусната с цел лиготия, майтап, с фенове на един четири буквен отбор? Какво се впрегнаха някои, че чак и обсъждат айкюто на автора...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 03 авг 2015 11:40

парци написа:Зашеметяваща тема.

Коефициентът ми на интелигентност се срина с 50 пункта само като прочетох първото мнение.

В такъв случай не продължавай да четеш, защото боя се, че до края на първата страница ще достигнеш интелекта на едноклетъчно :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 авг 2015 12:32

balgarinrusofil написа:
HardWork написа:
balgarinrusofil написа:Време е да се вдигнем срещу колониалното робство, налагано от САЩ и техните подлоги от ЕС вече 26 години и затриват държавата ни и дебългаризират, циганизират и ислямизират България!
Време е да се надигнем и да си върнем България!
Време е за Освобождение от колониалното робство на системата НОВ СВЕТОВЕН РЕД , налагана от Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!
Сами обаче няма да можем да се освободим от колониалното робство, трябва ни чужда помощ и тази чужда помощ се надявам да дойде от братска Русия!

Александров ти ли си маймуно долна??! Вдигай си русофилското дупенце и отивай в сибир да те мушкат чукчите балък!

Първо не съм Александров!
Второ нямаш аргументи срещу мен и веднага започваш с обидите!
Трето и Капитан Петко войвода ли би нарекъл по този обиден начин?

Аргументи срещу глупостите които си напписал сме ти давали хиляди пъти! Ти си платен, малодушник, продал си телесата и черната си душица за шепа рубли! Какви аргументи да ти давам, като ти лъжеш и изопачаваш фактите всеи път! Хората като тебе са истнския проблем на България! Точно такива като теб работят срещу интересите на собствената си родина, опитвайки се да прокарат чужди интереси в нея! Безочлив безсрамник си ти, но за всеки идва видов ден ...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 авг 2015 12:52

Onze_dOr написа:Не мога да повярвам, че нападате хора, които не желаят да продължават да плащат сметките на мързеливи цигани, араби, негри и т.п. влечуги.
Един бежанец струва на България(на нас) 1100 лв./месечно, а нашите баби, майки и бащи, живеят с по 160-240 лв.
Не ви е срам!

Не само че нападат, ами и не предлагат алтернативно решение. Иначе всичките са се праснали с баааааси и якото айкю, чуек.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2015 13:13

Той Домуса вас ще остави да се вдигате, бре. :lol: Подозирам, че ще го издигнат и за президент на Републиката, всичко му иде отръки на тоя човек! :mrgreen:

Не мога да разбера, що трябва човек да си стриже косата като реши да се вдига? Нормалните хора и те ли така трябва да направят като решат да го вдигат..трибагреника? :mrgreen: Изкривена ви е представата и за вдигането изглежда и срещу кого ще се вдигате, срещу себе си ли, тъй като 70 % от тук присъстващи са от малцинствените групи, другите 30 % дори не са в България, най-много да си вдигнете чукалата зад друга граница. :mrgreen: Елате се вдигнете, да видите нормалните хора къде ще ви заврем луничката с фаза първа четвърт, барабар с минаретата и ходжите! :) :mrgreen: Макар че никога не сме имали нищо против религиите, просто градовете не бива да стават дискотеки с фалшиво пеене и саундтрак. :mrgreen:
Стане 4:30 сабахлен и почва да ми вие на умрело куче, на всичко отгоре слагат такива дето немат и глас за пеене и цвили кат кобила, отдавна умувам да си купя един буфер и да му пускам малко чалга да чуе що е глас. :lol: :mrgreen:
Обаче при мен ще дойде ахренското МВР да ми направи забележка, а тея като им направиха забележка след 10 часа да не са гъкнали, те почнаха да учат солфеж у 23.30! :lol:

Няма оправия никаква!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 авг 2015 14:18

Rali LoveR4o0o написа:Изображение

Настана време народа да се вдигне! Всички дружно трябва да идем до фризьорските салони - подстрижка нула номер, обуваме кобинките, жигосваме един пречупен кръст и почваме да гоним всякаква паплач, която се е впила като комар в изстрадалата ни държавица.
Вън негри, бежанци и всякаква чужда сган, която живее на помощи и подбива пазара на труда.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iFruWxzcYpo[/youtube]

А не може ли да сме си с коси и да носим друго, освен кубинки, тъй като на мен не ми отива да съм късо подстриган, а и в тези жеги няма да ми е удобно с кубинки?

Върни се в “Кошче за отпадъци”