GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Каквито и да са фланелките те не играят на терена,за това е без значение марката или модела,но ако трябва да съм честен аз също харесвам изчистен екип.Разбира се,може с благотворителна цел да носим логото на някоя благотворителна организация и така да и помогнем на нейната дейност,но до тук!
Нали не го мислиш сериозно? МЮ имат договор с Шевролет за няколко стотин милиона, само за логото на марката, а ти не искаш поне милион за ЦСКА, с която и да е компания?!?
Нямам нищо против договор на ЦСКА със мощен спонсор.Просто казах какво ми харесва.Ще ми се вместо дадена марка,ЦСКА да рекламира нещо смислено (БЧК или Лекари без граница примерно) или да си запази екипа чист.
Че какво пречи да ги рекламирате...естествено без финансови инжекции, защото ще е благотворително. Странно, защо Реал, Барса, Байерн МЮ, МС, Юве..не рекламират безплатно, а ЦСКА, понеже са си надвили на масрафа.. предлагаш да рекламират на фланелките си благотворителност.
Благотворителност може да се рекламира, но по друг начин, а върху фланелките се рекламира това, което носи приходи на отбора.