ЦСКА София - Оборище Панагюрище (18.07.2015) контрола FT 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА София - Оборище Панагюрище (18.07.2015) контрола

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2015 21:44

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Каквито и да са фланелките те не играят на терена,за това е без значение марката или модела,но ако трябва да съм честен аз също харесвам изчистен екип.Разбира се,може с благотворителна цел да носим логото на някоя благотворителна организация и така да и помогнем на нейната дейност,но до тук!

Нали не го мислиш сериозно? МЮ имат договор с Шевролет за няколко стотин милиона, само за логото на марката, а ти не искаш поне милион за ЦСКА, с която и да е компания?!?

Нямам нищо против договор на ЦСКА със мощен спонсор.Просто казах какво ми харесва.Ще ми се вместо дадена марка,ЦСКА да рекламира нещо смислено (БЧК или Лекари без граница примерно) или да си запази екипа чист.

Че какво пречи да ги рекламирате...естествено без финансови инжекции, защото ще е благотворително. Странно, защо Реал, Барса, Байерн МЮ, МС, Юве..не рекламират безплатно, а ЦСКА, понеже са си надвили на масрафа.. предлагаш да рекламират на фланелките си благотворителност.

Благотворителност може да се рекламира, но по друг начин, а върху фланелките се рекламира това, което носи приходи на отбора.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 17 юли 2015 21:44

Естествено, че разбира какво му казваме(поне се надявам). Естествено, че никой не би отказал пари от спонсор, който да рекламира на фланелката ти. Но, ако някой ден, клуба започне да се самоиздържа и това да не зависи от един спонсор, защо да не го направи. Нали Барса носеха Уницеф и май дори си плащаха за това. Та всеки си има предпочитания.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 юли 2015 21:45

Кашчей написа:
Teo написа:В България няма кой да ти даде 1 милион за реклама на фланелката :idea: :roll:

Стойте ти си тогава с дюс фланелки!! ЦСКА изобщо има ли мениджър по рекламата, и ако има, къв го дърви тоя?!

То няма сайт от 3 месеца, ти за мениджър по рекламата питаш :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2015 21:48

d.milanov написа:Естествено, че разбира какво му казваме(поне се надявам). Естествено, че никой не би отказал пари от спонсор, който да рекламира на фланелката ти. Но, ако някой ден, клуба започне да се самоиздържа и това да не зависи от един спонсор, защо да не го направи. Нали Барса носеха Уницеф и май дори си плащаха за това. Та всеки си има предпочитания.

Отказвам се!
Човек има граница на поносимост на глупостта!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 17 юли 2015 21:48

Кашчей, нямам нищо против да ходиш на мач на ЦСКА с фланелка с лого на спонсор. Пожелавам ти го! :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2015 21:51

d.milanov написа:Кашчей, нямам нищо против да ходиш на мач на ЦСКА с фланелка с лого на спонсор. Пожелавам ти го! :)

Не ми пожелавай това, което не бих ти пожелал 8-)
Иначе вие така сте си надвили на масрафа, че дори генерален спонсор не ви трябва (според теб).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юли 2015 21:53

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Каквито и да са фланелките те не играят на терена,за това е без значение марката или модела,но ако трябва да съм честен аз също харесвам изчистен екип.Разбира се,може с благотворителна цел да носим логото на някоя благотворителна организация и така да и помогнем на нейната дейност,но до тук!

Нали не го мислиш сериозно? МЮ имат договор с Шевролет за няколко стотин милиона, само за логото на марката, а ти не искаш поне милион за ЦСКА, с която и да е компания?!?

Нямам нищо против договор на ЦСКА със мощен спонсор.Просто казах какво ми харесва.Ще ми се вместо дадена марка,ЦСКА да рекламира нещо смислено (БЧК или Лекари без граница примерно) или да си запази екипа чист.

Че какво пречи да ги рекламирате...естествено без финансови инжекции, защото ще е благотворително. Странно, защо Реал, Барса, Байерн МЮ, МС, Юве..не рекламират безплатно, а ЦСКА, понеже са си надвили на масрафа.. предлагаш да рекламират на фланелките си благотворителност.

Благотворителност може да се рекламира, но по друг начин, а върху фланелките се рекламира това, което носи приходи на отбора.

Аз ИЗРИЧНО казах,че рекламата на тези дружества от ЦСКА ще е безплатна.Ние помагаме на тях,а не да им взимаме пари за реклама.И да уточня,това ми се иска и харесва,а какви са реалностите всеки знае.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 17 юли 2015 21:59

Кашчей написа:
d.milanov написа:Кашчей, нямам нищо против да ходиш на мач на ЦСКА с фланелка с лого на спонсор. Пожелавам ти го! :)

Иначе вие така сте си надвили на масрафа, че дори генерален спонсор не ви трябва (според теб).

Така и така стоиш нонстоп в нашия форум(явно имаш симпатии към ЦСКА), ами хващай утре Синия Дунав и право тук. Пък ние ще ти купим фланелка. :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2015 22:12

d.milanov написа:
Кашчей написа:

Така и така стоиш нонстоп в нашия форум(явно имаш симпатии към ЦСКА), ами хващай утре Синия Дунав и право тук. Пък ние ще ти купим фланелка. :)

Нон стоп е леко пресилено, а Синият Дунав вече не съществува, благодарение на гении, като Краус и Московски, и всякакви други отрепки около тях.
ПП Нямам нищо против, честно казано, да видя що за супер стадион е БА, защото съм бил там преди повече от 40 години, на ЦСКА- Ботев Вр. 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 17 юли 2015 23:17

Макар че Оборище /Панагюрище/ са на по-високо ниво /"Б" група/ се надявам да няма голяма разлика в класите и да стане хубав и оспорван мач! :) Прогноза 2:2 ! :!: :)
На стар краставичар краставици не продавайте !

Върни се в “Кошче за отпадъци”