Ще бъде ли наказан Черно море?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metal1111

Re: Ще бъде ли наказан Черно море?

Мнениеот metal1111 » 12 юли 2015 20:06

аиде аиде не вие за 1 път да правите простотии, преди време на един мач срещу ЦСКА май беше за купата пак предизвикахте мелета
OFK PIRIN

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 12 юли 2015 20:37

колкото ги наказаха на финала за купата ритаха цял мач и нямаше кой да даде дузпата , но Европа идва и там съдии няма как да купуват и става лошо !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 юли 2015 20:50

batmanlevski написа:колкото ги наказаха на финала за купата ритаха цял мач и нямаше кой да даде дузпата , но Европа идва и там съдии няма как да купуват и става лошо !

Кур/ъор/нали ви го даде достатъчно дълбоко отзад,че ще ви държи влага дълго време!Намерил се ФК Дузпа да ми говори за съдии,затова по шопски казано аре у лево !
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2015 20:55

Тоя Сашо Ангелов ми падна в очите тотално. Без капка достойнство и чест. Аз не мога да разбера, що трябва да лъжеш и мажеш., какво печелиш?! Ами бъди пич бе, бъди мъж, кажи истината. Като не ти стиска, поне замълчи, не се излагай! Първо искам да кажа, че съм абсолютно против навлизането на публиката на терена и саморазправа. Това, което сториха част от феновете ни е срамно и недопустимо. Мачът можеше да се прекрати и без тези простотии. Имаме треньор, щаб, ръководство, те решават, а не феновете?! След това обаче да продължим за Ангелов. Момчетата му започнаха да ритат още от първите минути на мача и то, като претървани катъри насред мегдана, а не чух да им направи забележка. Той съдията трябва да е почнал да ни помага още в съблекалнята и на загрявката, та имаха време да се озверят толкова?! Пълна и гнусна лъжа е, че съдията ни е помагал, измислена от Ангелов за оправдание. То нямаше и за какво. Мача си почна равностойно с лек наш превес, нямаше спорни ситуации, нямаше напрежение .Локо стояха не лошо на терена. И се почна: без нужда и видима опасност в централната част на терена.. двойно влизане отзад и то шпагат със замах в краката на наш футболист. Мина не мина и 5 мин. и второ такова, този път на тъча - грубо и безръзсъдно. Точно и само за контузия, не се гледаше топката. Мисля, че му дадоха жълт картон. Още след малко, вратаря излезе и награби Бакари. Верно сега, няма да го остави така лесно да вкара, но все пак е контрола и след 4-5 дни играем в Европа. Не може такива груби прояви. И ето я втората лъжа на Ангелов- Бакари сам паднал, хехехех. Та той да не е начинаеща манекенка с високи токчета на първото си ревю?! И може би точно този фаул, беше "най-безобидния" от четирите, но си беше рисковано груб и ето го резултата - тежка контузия. Малко след това, онзи хайванин влезе така в краката на Клок, ако не беше и в нашата половина даже, че заслужаваше два червени и един черен картон наведнъж! Пак без повод и причина - постепенна наша атака и още в нашето поле или на центъра, най-много. И вместо да наведе глава, тоя скокна, развика се, ръкомаха... недоволен. После към публиката, жестове, а тя озверяла... За около 35 мин. толкова преднамерена грубост, непредизвикана от нищо?! Груба грешка направи, че ги предизвика така нагло. Малко заприлича, на онзи виц, дето вървели в Рая педала и манафа, а на земята 5 лева. И манафа вика на педала, неее, не се навеждай, че ще изгориме и двамата :mrgreen: Та така де, тоя от Горна се наведе и.. стана една. По-буйните и невъздържани фенове не издържаха и нахлуха да го гонят :oops: Срамно и тъпо, но..това е. Не трябва да се позволява подобно нещо втори път, ако ще и Анджелина да се наведе ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2015 21:02

batmanlevski написа:колкото ги наказаха на финала за купата ритаха цял мач и нямаше кой да даде дузпата , но Европа идва и там съдии няма как да купуват и става лошо !

Тц, тц, тц! Ето го следващия, без капка срам и достойнство. Сами сте си виновни, че изтървахте чисти положения, ама да търсиш под вола теле.. смешен ставаш и то не за пръв път. Не се излагай поне, замълчи, че още в 30-тата минута трябваше да сте 10 човека?! Съдии не сме купували, няма и да купим, за разлика от други някои.. ;)

А иначе мисля, че ще отървем наказанието, щом мача не е под егидата на БФС, но да видим.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 12 юли 2015 21:21

Странно, казано от рекордьора по дузпи в България. Що така в Европа не ви ги свирят. Последния път, когато имаше дузпа за Черно Море срещу милиционерите, защитник на ФК Ченгеспор Пеевски Герберенски игра като нещо средно межди волейболист и вратар, а съдията прецени, че не редно да отсъжда дузпа...Аз не съм видял дузпа за Черно море срещу Левски и едва ли от български съдия ще видя това. Докато в Европа срещу скромните отбори на Щутгарт и ПСВ нямаше дори опасен пряк свободен удар пред нашата врата, но пък срещу гиганта на ченгетата има десетки, а дузпи се дават и за лош поглед.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2015 21:30

Авторът е хубаво да знае, че контролните срещи не попадат под юрисдикцията на БФС. Това първо.
Второ: "... а при излизането от игра провокира публиката с неприличен жест и ултраси на варненци прескочиха оградите и нахлуха на терена...."
Да не е провокирал ;) Спортът е за публиката, а публиката трябва да се уважава! Точка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 юли 2015 21:33

С този ник и с тези глупости дето си написал... наистина ли си на 39 години?
Господи, прибери си вересиите.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 12 юли 2015 21:43

Батмане-Батмане много си зле Батмане :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 юли 2015 21:46

Iceberg написа:Тоя Сашо Ангелов ми падна в очите тотално. Без капка достойнство и чест. Аз не мога да разбера, що трябва да лъжеш и мажеш., какво печелиш?! Ами бъди пич бе, бъди мъж, кажи истината. Като не ти стиска, поне замълчи, не се излагай! Първо искам да кажа, че съм абсолютно против навлизането на публиката на терена и саморазправа. Това, което сториха част от феновете ни е срамно и недопустимо. Мачът можеше да се прекрати и без тези простотии. Имаме треньор, щаб, ръководство, те решават, а не феновете?! След това обаче да продължим за Ангелов. Момчетата му започнаха да ритат още от първите минути на мача и то, като претървани катъри насред мегдана, а не чух да им направи забележка. Той съдията трябва да е почнал да ни помага още в съблекалнята и на загрявката, та имаха време да се озверят толкова?! Пълна и гнусна лъжа е, че съдията ни е помагал, измислена от Ангелов за оправдание. То нямаше и за какво. Мача си почна равностойно с лек наш превес, нямаше спорни ситуации, нямаше напрежение .Локо стояха не лошо на терена. И се почна: без нужда и видима опасност в централната част на терена.. двойно влизане отзад и то шпагат със замах в краката на наш футболист. Мина не мина и 5 мин. и второ такова, този път на тъча - грубо и безръзсъдно. Точно и само за контузия, не се гледаше топката. Мисля, че му дадоха жълт картон. Още след малко, вратаря излезе и награби Бакари. Верно сега, няма да го остави така лесно да вкара, но все пак е контрола и след 4-5 дни играем в Европа. Не може такива груби прояви. И ето я втората лъжа на Ангелов- Бакари сам паднал, хехехех. Та той да не е начинаеща манекенка с високи токчета на първото си ревю?! И може би точно този фаул, беше "най-безобидния" от четирите, но си беше рисковано груб и ето го резултата - тежка контузия. Малко след това, онзи хайванин влезе така в краката на Клок, ако не беше и в нашата половина даже, че заслужаваше два червени и един черен картон наведнъж! Пак без повод и причина - постепенна наша атака и още в нашето поле или на центъра, най-много. И вместо да наведе глава, тоя скокна, развика се, ръкомаха... недоволен. После към публиката, жестове, а тя озверяла... За около 35 мин. толкова преднамерена грубост, непредизвикана от нищо?! Груба грешка направи, че ги предизвика така нагло. Малко заприлича, на онзи виц, дето вървели в Рая педала и манафа, а на земята 5 лева. И манафа вика на педала, неее, не се навеждай, че ще изгориме и двамата :mrgreen: Та така де, тоя от Горна се наведе и.. стана една. По-буйните и невъздържани фенове не издържаха и нахлуха да го гонят :oops: Срамно и тъпо, но..това е. Не трябва да се позволява подобно нещо втори път, ако ще и Анджелина да се наведе ;)

Много точно и ясно казано. Само не съм съгласен с последното ти изречение! ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Кошче за отпадъци”