Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Мнениеот yavorescu » 11 юли 2015 20:34

ShooterMan написа:Бяха дошли да чупят крака. Целенасочено 30 минути балтия след балтия.

Аз не видях такова нещо. Единственото много грубо нарушение беше срещу Клок, и на играча на Локо заслужено му беше показан червен картон. Тук трябваше да приключи всичко, да влезе друг футболист на неговото място (ако така са се разбрали треньорите) и играта да продължи. Един разумен човек би отминал жестовете на изгонения играч. Но не, лумпените се връзват и нахлуват на терена да раздават правосъдие, именно защото знаят, че не е официален мач и няма да бъдат наказани.

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 11 юли 2015 20:35

ShooterMan написа:Реакцията на говедата може само да потвърди подозрението, че МИЛИЦИОНЕРСКАТА ИЗМЕТ стои зад покушението днес. Точно преди ЕКТ, да сме всички ЕВРОИДИОТИ, като онези долни ОТРЕПКИ с милиционерските шушляци. Няма нормално обяснение защо селяните от Горна играха така :o . Никакво, ама наистина никакво. Мръсотиите на МИЛИЦИОНЕРИТЕ няма да спрат, всичко очаквам от тази измет :idea:

ПС: Повтарям, че действията на феновете бяха безумни. Единственото нормално нещо беше СПАСОВ да изведе отбора и да изгони онези СЕЛЯНИ от нашия стадион...още в 12 минута, когато пробваха на счупят глезените на БУРКХАРД, после КУРЬОР на тъча - абсолютно същото влизане отзад! След това - БАКАРИ, КЛОК...Въпреки всичко оня ИМ трябваше да си озъпти бичетата :idea:

КЕЛИ, ей цървул, тревата на Тича е в пъти по-хубава от тази в Подуяне или Панчарево, има снимки! Освен това се изгаврихме с говедата и виртуозните им играчи Анете и Бидоя на "нивата" Лазур 8-)

Tочно, абсолютен срам. Ченгето е нагло, злобно и завистливо същество, много злопаментно, на представяне на друг отбор, точно 4 дена преди важен мач в Европа ще правиш такива влизания. А влизането срещу Бакари беше с цел - ПРЕКРАТЯВАНЕ НА КАРИЕРАТА МУ, дано му се е разминало с това, защото винаги има риск да не се възстанови футболист след такава контузия...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 юли 2015 20:37

Демба_Ба написа:Мдааа,когато феновете на Левски счупиха три седалки на "Лазур" тука четяхме тиради какви лумпени,наркомани и вандали били "сините" фенове,а сега какво да кажем за тая селяния на гагаузите...още повече че това не е и първата им изцепка-достатъчно е да припомним най-опорочения финал за Купата на България в историята между ЦСКА и ЧМ през 2006 година,когато пак гагаузите предизвикаха масово меле по трибуните.Само че тоя път не са попаднали на точния човек-единия от битите играчи е племеник на Балъков,така че биячите ги чакат много неприятни моменти-ако още в РПУ-то не ги млатят ушевите,то повярвайте ми,като излязат от ареста,по-добре да се скрият в нелегалност,щото освен че ще ги бият,може и да ги е**т....

Боклук!Ти как ще реагираш ако 5 дена преди мач на любимия ти Левски в ЕКТ осакатят отбора?Не само ти-феновете на отбора!Не ми се мисли...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

KellyB

Мнениеот KellyB » 11 юли 2015 20:37

ShooterMan написа:Реакцията на говедата може само да потвърди подозрението, че МИЛИЦИОНЕРСКАТА ИЗМЕТ стои зад покушението днес. Точно преди ЕКТ, да сме всички ЕВРОИДИОТИ, като онези долни ОТРЕПКИ с милиционерските шушляци. Няма нормално обяснение защо селяните от Горна играха така :o . Никакво, ама наистина никакво. Мръсотиите на МИЛИЦИОНЕРИТЕ няма да спрат, всичко очаквам от тази измет :idea:

ПС: Повтарям, че действията на феновете бяха безумни. Единственото нормално нещо беше СПАСОВ да изведе отбора и да изгони онези СЕЛЯНИ от нашия стадион...още в 12 минута, когато пробваха на счупят глезените на БУРКХАРД, после КУРЬОР на тъча - абсолютно същото влизане отзад! След това - БАКАРИ, КЛОК...Въпреки всичко оня ИМ трябваше да си озъпти бичетата :idea:

КЕЛИ, ей цървул, тревата на Тича е в пъти по-хубава от тази в Подуяне или Панчарево, има снимки! Освен това се изгаврихме с говедата и виртуозните им играчи Анете и Бидоя на "нивата" Лазур 8-)

Пак не си си пил хапчетата! Лекувай се бе, момче! С Бакари, Макари... пак ще ви надуят шушоните! :)

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 11 юли 2015 20:38

за 100 години взеха една купа и се насраха .Сега ще чакаме още 100 г за следващата абе селска му работа.Дано нивата на ТИЧА тази година е по равна че ми писна да гледам само люскане на топката и ръгби във всеки мач .Като гледам мач от ВАРНА връзвам телевизора че ще падне от масата :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 юли 2015 20:39

За феновете съм съгласен, за другото не. МАРЧИН, КУРЬОР и КЛОК по чудо са здрави...но БАКАРИ както видяхме замина за 6 месеца. Това беше поръчка, мръсна милиционерска поръчка. Ритаха се само тези играчи и то много грубо. Точно тези бяха от най-големите колячи на най-измисления отбор в а група - ФЕСКИ ЛЕЕВСКИ! Срещу тази ИЗМЕТ, обаче Господ няма да спре да сипе жупел! Мръсници! Свиха лиценза на ЦСКА - от тогава не спечелили нищо, само в последните минути губят. Сега правят поръчки от яд и злоба....жалкари! Тоя отбор е футболният Содом и Гомор :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 юли 2015 20:40

icko65 написа:
Демба_Ба написа:Мдааа,когато феновете на Левски счупиха три седалки на "Лазур" тука четяхме тиради какви лумпени,наркомани и вандали били "сините" фенове,а сега какво да кажем за тая селяния на гагаузите...още повече че това не е и първата им изцепка-достатъчно е да припомним най-опорочения финал за Купата на България в историята между ЦСКА и ЧМ през 2006 година,когато пак гагаузите предизвикаха масово меле по трибуните.Само че тоя път не са попаднали на точния човек-единия от битите играчи е племеник на Балъков,така че биячите ги чакат много неприятни моменти-ако още в РПУ-то не ги млатят ушевите,то повярвайте ми,като излязат от ареста,по-добре да се скрият в нелегалност,щото освен че ще ги бият,може и да ги е**т....

Боклук!Ти как ще реагираш ако 5 дена преди мач на любимия ти Левски в ЕКТ осакатят отбора?Не само ти-феновете на отбора!Не ми се мисли...

Ееее, недей чак за толкова далечно бъдеще да говориш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 юли 2015 20:41

Eastern написа:Абе ти нормален ли си бе ако не бяха влезли храта на терена щеше да има още контузени, кви хора сте вие изобщо ходихте ли на мача, тея чобани щяха да ни довършат.

Има си треньор, който може да прекрати мача, ако наистина се беше оказало така. Има си съдия, който е официално лице и единствено той може да раздава правосъдие на терена. Псевдофеновете нямат никакво място на терена, при никакви обстоятелства. Локо играха грубо, така е, но това е част от играта. Контролата е по-близо до състезателен мач от двустранната игра, а т.нар. фенове лишиха отбора от игрова практика и лепнаха огромно петно на клуба. Всякакви фантасмагории за подуенска поръчка ме карат да си мисля, че аз съм си напълно нормален, грешката е другаде...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 юли 2015 20:42

mimi29 написа:за 100 години взеха една купа и се насраха .Сега ще чакаме още 100 г за следващата абе селска му работа.Дано нивата на ТИЧА тази година е по равна че ми писна да гледам само люскане на топката и ръгби във всеки мач .Като гледам мач от ВАРНА връзвам телевизора че ще падне от масата :mrgreen:

Ти като видно теле научило заучените фрази коментирай нивата на Лазур, нали заради нея любимите ти говеда се накензаха на Финала ?! За ръгби няма да говорим, видяхме онзи брадвар Стойчев там как едва не осакати ЕРНАНДЕС...Мизерници! Вас Господ ви наказва, говедо да си - това е срам!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 юли 2015 20:43

Vladislav написа:
icko65 написа:

Ееее, недей чак за толкова далечно бъдеще да говориш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ИЗМЕКЯРСКИ ПОДУЕНЕ В ЕКТ ?! Сигурно се шегуваш! Тези долни отрепки най-много да стигнат до турнира в Албена, където пак ще се насерат де :idea:

Върни се в “Кошче за отпадъци”