Ах колко тъжна е жълтурската съдба. 50 млн. дългове, нито един трофей, най-скъпите лузърски места в историята на "А" група, Тошко Неделев Гугъл Транслейта гние из майнцката селия, не просто банкери, а родолюбци, цецо с теб сме, ЦЕЦООООООООООООООООООУ ВАСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЛЕЕВ.
Дали им е яко на жълтите гостенки известни още като Свидетелите на Христолов...?
Шок за Ботев Пловдив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шок за Ботев Пловдив!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Agnostic front 1912
- Контакти:
dodo7271 написа:Добре де, този Цветан Василев, че е измамник, измамник е. Ама съвсем нищо ли не е плащал? Тия полуграмотни селяндури от Ботев колко ли хора и фирми са завлекли? Цифрата ми се струва малко пресилена. Нито стадионът на ботев, барабар с ливадата в Доматево не може да струва 50 милиона. За тези пари Спартак Москва построи чисто нов стадион...
Селски,много умуваш!Ботев няма нищо общо с тези задължения!Като цяло има целенасочена атака към клуба,но и това ще отмине!
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
Rivaldo10 написа:CSKA_1948_ написа:И от аматьорските да е, пак ще ви се радваме.То и вие сте се запътили натам, ама еуфорията от купата ви държи. Ние да имаме 20-25 млн. задължения, Ботев - 50, ще паднем от смех ако утре съобщят че вие сте с над 50
И тогава пак ще гоните Батков!
![]()
![]()
Ще те разочаровам, нашите са под 10 милиона.
Със или без бетонното чудо

Леевски, оле

Agnostic front 1912 написа:dodo7271 написа:Добре де, този Цветан Василев, че е измамник, измамник е. Ама съвсем нищо ли не е плащал? Тия полуграмотни селяндури от Ботев колко ли хора и фирми са завлекли? Цифрата ми се струва малко пресилена. Нито стадионът на ботев, барабар с ливадата в Доматево не може да струва 50 милиона. За тези пари Спартак Москва построи чисто нов стадион...
Селски,много умуваш!Ботев няма нищо общо с тези задължения!Като цяло има целенасочена атака към клуба,но и това ще отмине!
Тя и целенасочената атака срещу банката щеше да отмине, ама ... греда

Леевски, оле

boabbb написа:Със или без бетонното чудо![]()
![]()
Без сектор "А".

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
boabbb написа:Agnostic front 1912 написа:dodo7271 написа:Добре де, този Цветан Василев, че е измамник, измамник е. Ама съвсем нищо ли не е плащал? Тия полуграмотни селяндури от Ботев колко ли хора и фирми са завлекли? Цифрата ми се струва малко пресилена. Нито стадионът на ботев, барабар с ливадата в Доматево не може да струва 50 милиона. За тези пари Спартак Москва построи чисто нов стадион...
Тя и целенасочената атака срещу банката щеше да отмине, ама ... греда![]()
![]()
То и Цецо Василев щяха да го опандизват,ама...греда...

Rivaldo10 написа:boabbb написа:Със или без бетонното чудо![]()
![]()
Без сектор "А".Остава ви надеждата, че сектора струва 40+млн...
За да ни минете ли

Леевски, оле

Agent Yellow написа:boabbb написа:Agnostic front 1912 написа:dodo7271 написа:Добре де, този Цветан Василев, че е измамник, измамник е. Ама съвсем нищо ли не е плащал? Тия полуграмотни селяндури от Ботев колко ли хора и фирми са завлекли? Цифрата ми се струва малко пресилена. Нито стадионът на ботев, барабар с ливадата в Доматево не може да струва 50 милиона. За тези пари Спартак Москва построи чисто нов стадион...
![]()
То и Цецо Василев щяха да го опандизват,ама...греда...))) Май изобщо не искат да го връщат в България.Защо ли?
Батка, аз ако украдна толкова пари, ще седя на другия край на Дунав мост и пак не мое да ме върнете

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:Agent Yellow написа:boabbb написа:Agnostic front 1912 написа:dodo7271 написа:Добре де, този Цветан Василев, че е измамник, измамник е. Ама съвсем нищо ли не е плащал? Тия полуграмотни селяндури от Ботев колко ли хора и фирми са завлекли? Цифрата ми се струва малко пресилена. Нито стадионът на ботев, барабар с ливадата в Доматево не може да струва 50 милиона. За тези пари Спартак Москва построи чисто нов стадион...
![]()
То и Цецо Василев щяха да го опандизват,ама...греда...))) Май изобщо не искат да го връщат в България.Защо ли?
Батка, аз ако украдна толкова пари, ще седя на другия край на Дунав мост и пак не мое да ме върнете
Дай Боже да откраднеш,та вече да не тролиш из форума

Agent Yellow написа:boabbb написа:Agent Yellow написа:boabbb написа:Agnostic front 1912 написа:dodo7271 написа:Добре де, този Цветан Василев, че е измамник, измамник е. Ама съвсем нищо ли не е плащал? Тия полуграмотни селяндури от Ботев колко ли хора и фирми са завлекли? Цифрата ми се струва малко пресилена. Нито стадионът на ботев, барабар с ливадата в Доматево не може да струва 50 милиона. За тези пари Спартак Москва построи чисто нов стадион...
![]()
Дай Боже да откраднеш,та вече да не тролиш из форума
Ама да не ме хванат до границата

Леевски, оле

Върни се в “Кошче за отпадъци”