Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Стига с експериментите-ето този е треньорът на Левски!

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2011 21:18

http://ww.vbox7.com/play:6ef7f432&al=1&vid=436703
Гледах днес този клип,почти всеки от нас го е гледал.За съжаление вече го пускам с мъка,защото остават само спомените оттогава!Но друго ми направи впечатление-вижте края на клипа,след гола на Ангелов в Германия-там ще видите един човек с костюм,когото добре познавате...
Гледайки тези кадри,осъзнах,че мястото на този човек е на Герена!Винаги съм твърдял,че това ще стане,като му дойде времето-но сме в такава безизходица,че не знам дали не е дошло!
Този човек написа златни страници в нашата история,а го махнахме,че имало 15 точки разлика(зер ако бяха 3 точки,е по-добре-справка миналата година).Той трябваше да бъде оставен поне 5 години,независимо от резултатите-а ние я свършихме като кучето на нивата.
Да не се лъжем-махнете тия Илианци и тем подобни...Никога не съм бил ултрафен на Мъри,но само погледнете за какво става дума,къде бяхме-къде сме днес...
Да,имаше и един мач на Надежда,там същият човек спринтира с костюма ,за да се поклони на публиката-вместо да обяснява кои фенове и от кой сектор какви са...
Това е положението.Ако искаме кадрите от клипчето да се повторят един ден-май това е човекът!
Инак-Перник и Търговище,да са ни честити!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Стига с експериментите-ето този е треньорът на Левски!

Мнениеот Червени_шампиони » 03 сеп 2011 21:19

[offtopic]Изображение[/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:19

Синьо сърце написа:http://ww.vbox7.com/play:6ef7f432&al=1&vid=436703
Гледах днес този клип,почти всеки от нас го е гледал.За съжаление вече го пускам с мъка,защото остават само спомените оттогава!Но друго ми направи впечатление-вижте края на клипа,след гола на Ангелов в Германия-там ще видите един човек с костюм,когото добре познавате...
Гледайки тези кадри,осъзнах,че мястото на този човек е на Герена!Винаги съм твърдял,че това ще стане,като му дойде времето-но сме в такава безизходица,че не знам дали не е дошло!
Този човек написа златни страници в нашата история,а го махнахме,че имало 15 точки разлика(зер ако бяха 3 точки,е по-добре-справка миналата година).Той трябваше да бъде оставен поне 5 години,независимо от резултатите-а ние я свършихме като кучето на нивата.
Да не се лъжем-махнете тия Илианци и тем подобни...Никога не съм бил ултрафен на Мъри,но само погледнете за какво става дума,къде бяхме-къде сме днес...
Да,имаше и един мач на Надежда,там същият човек спринтира с костюма ,за да се поклони на публиката-вместо да обяснява кои фенове и от кой сектор какви са...
Това е положението.Ако искаме кадрите от клипчето да се повторят един ден-май това е човекът!
Инак-Перник и Търговище,да са ни честити!

Не го искам повече. Ще ни провали. Когато един треньор има успехи на едно, завръщането му винаги е последвано от провал.
Станимир Стоилов не мога да го гледам. Изключително противен човек.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2011 21:20

Червени_шампиони написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

Ти не си мисли,че вашият е по-добър...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:20

Червени_шампиони написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

Щото и вие сте цъфнали и вързали? Подигравайте се, ще дойде отново нашето време!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2011 21:22

daniel875 написа:Не го искам повече. Ще ни провали. Когато един треньор има успехи на едно, завръщането му винаги е последвано от провал.

Ти не можеш да го гледаш,ама аз не мога да гледам Левски в това жалко състояние!И не само аз!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:25

Синьо сърце написа:
daniel875 написа:Не го искам повече. Ще ни провали. Когато един треньор има успехи на едно, завръщането му винаги е последвано от провал.

Ти не можеш да го гледаш,ама аз не мога да гледам Левски в това жалко състояние!И не само аз!

Стоилов без Сираков ще е едно голямо НИЩО. А Наско вече няма да се върне. Поне докато Батков не продаде отбора.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 03 сеп 2011 21:29

КРАСИ БАЛЪКОВ или ГОЧЕТО... аз поне не виждам други надеждни варианти (макар че съм за чужденец)

Мъри не го НЕ харесвам като повечето хора, но си мисля, че нито ще постигне същите успехи, нито феновете ще го търпят...
[center]Изображение[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:31

Alex написа:КРАСИ БАЛЪКОВ или ГОЧЕТО... аз поне не виждам други надеждни варианти (макар че съм за чужденец)

Мъри не го НЕ харесвам като повечето хора, но си мисля, че нито ще постигне същите успехи, нито феновете ще го търпят...

С Балъков ще изпаднем. Благодаря.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2011 21:32

Alex написа:КРАСИ БАЛЪКОВ или ГОЧЕТО... аз поне не виждам други надеждни варианти (макар че съм за чужденец)

Ами тогава търпете селяните от Варна да ни смачкат на терена и да ни вкарат 5 гола другия път...

Върни се в “Кошче за отпадъци”