На свинско от Етрополе,осолено в Ловеч съм.

Нещо невярно ли написах

Не бързай с погребенията, скоро ще разбереш за какво става дума!

Ти от ЦСКА -София ЕАД ли си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HoUs4oOL написа:Teo написа:Нямате фенове...
Вие май и отбор нямате, а като гледам и феновете ви не струват, ако са такива като теб, които си ''взимат почивка'' от отбора.
sinqkrepost1914 написа:Имаше една снимка преди мача на Лудогорец на Анфийлд с Ливърпул преди 2 години, тогава няколко селяндура, незнайно как извозени до Англия бяха опънали един голям банер на Лудогорец и отдолу имаше изписани имената на няколко банки, магазини за хранителни стоки и още няколко фирми горди ''спонсори''![]()
![]()
Ако някой се поразрови и я намери нека я качи, снимката затваря усти и нека гаврата на продължи![]()
Teo написа:Много ясно, че ще си взема почивка, аз не съм като овца, че веднага да ходя да викам.
Това, че дларфа от микре направи нечувана глупост с отбора рано или късно ще му се върне двойно.
Не ми хареса статуквото на Армията... това е положението!
dido1302 написа:sinqkrepost1914 написа:Имаше една снимка преди мача на Лудогорец на Анфийлд с Ливърпул преди 2 години, тогава няколко селяндура, незнайно как извозени до Англия бяха опънали един голям банер на Лудогорец и отдолу имаше изписани имената на няколко банки, магазини за хранителни стоки и още няколко фирми горди ''спонсори''![]()
![]()
Ако някой се поразрови и я намери нека я качи, снимката затваря усти и нека гаврата на продължи![]()
Аз познавам доста фенове на Левски, които са кръгли идиоти. Едно момче от нашия клас - голям фен на Левски, беше най-големия тъпак, който познавам, не помня до кой клас още не можеше да чете, представи да прави нещо по-сложно като да смята или да пише съчинения. Как точно се променя положението на Левски с такива привърженици ?
На това мое съждение досега нито един фен на Лудогорец не ми е отговорил аджеба как става тоя номер -обяснението е много лесно "За милиони няма закони,за кокошка няма прошка".За мен не е проблем броя на чужденците в Лудогорец.Проблем е обаче,че на Вандерсон,Натанаел им изкарват българско гражданство за година и така Домусчиев може да купи Сисиньо,Кафу и след това и на тях да им издаде българско гражданство,така ще дойдат следващите сезони и още и още бразилци ще идват в Лудогорец и Минев,Дяков и Стоянов ще се пенсионират и ще ги заменят бразилците,с българските паспорти.Колкото си иска чужденци да купува Домусчиев,стига да не им дават българско гражданство след 1 година,защото това го има само в България и само на чужденците на Кирил Домусчиев им издават българско гражданство за по-малко от година.
MagicMoments написа:Загуби се смисъла на темата,не я създадох да се избиват комплекси и да се води война София-провинция,а просто за обогатяване на общата култура на читателя,защото статия подобна на тази,която цитирах няма да се появи нито в гонг,нито в спортал,нито в топспорт,тема спорт,меридиан мач и т.н тоест в най-четените спортни сайтове.Както написах няколко пъти аз проблем с отбора на Лудогорец нямам,проблема ми е в продажната българска журналистика и на отразяването на силните на деня субективно и непрофесионално.Единствените ми претенции,свързани към Лудогорец са свързани с натурализирането на бразилците
На това мое съждение досега нито един фен на Лудогорец не ми е отговорил аджеба как става тоя номер -обяснението е много лесно "За милиони няма закони,за кокошка няма прошка".За мен не е проблем броя на чужденците в Лудогорец.Проблем е обаче,че на Вандерсон,Натанаел им изкарват българско гражданство за година и така Домусчиев може да купи Сисиньо,Кафу и след това и на тях да им издаде българско гражданство,така ще дойдат следващите сезони и още и още бразилци ще идват в Лудогорец и Минев,Дяков и Стоянов ще се пенсионират и ще ги заменят бразилците,с българските паспорти.Колкото си иска чужденци да купува Домусчиев,стига да не им дават българско гражданство след 1 година,защото това го има само в България и само на чужденците на Кирил Домусчиев им издават българско гражданство за по-малко от година.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост