гражданин от село написа:memnto написа:Кое не ти харесва на Силва, Съни или Кукоч?
Че са некадърни и стават само за махленски футбол.
Явно некадърният си ти. Тия + забележи - Галчев са ни най-добрите последните мачове.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:memnto написа:Кое не ти харесва на Силва, Съни или Кукоч?
MASTER_COOL написа:Точно тия тримата са ни най - малкият проблем....
Проблема е господина с номер 9 ! Няма толкова бездарен футболист !
memnto написа:гражданин от село написа:memnto написа:Кое не ти харесва на Силва, Съни или Кукоч?
Явно некадърният си ти. Тия + забележи - Галчев са ни най-добрите последните мачове.
memnto написа:Не бе, бате, ти разбираш, виждаме го.
volf написа:Надиграхте ни!
..........в може би най-слабия от техническо естество мач който съм гледал някога, основната заслуга за което е на Лудогорец!
С оглед на показаното на терена, като фен на шампионите съм доволен от резултата.
Няма начин да запомня този мач - трагедия!
Teo написа:volf написа:Надиграхте ни!
..........в може би най-слабия от техническо естество мач който съм гледал някога, основната заслуга за което е на Лудогорец!
С оглед на показаното на терена, като фен на шампионите съм доволен от резултата.
Няма начин да запомня този мач - трагедия!
Гошко ви Дерменджиев даже се изказа, че това бил по-слаб ЦСКА от предишните двубой ХАХА... Фармацевта май ще му бие шута на тоя пияндурник
MASTER_COOL написа:ГОШКО е голям резил ! Пълен резил...Физкултурник за първокласници.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост