Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот Thsmith » 23 апр 2015 20:24

suareshampion написа:Само да кажа ,че моето търпение ,ще изчезне чак ако другия сезон не вземе титлата ! Искам титлата на всяка цена ! Осъзнавам високата конкуренция ,но Брендън веднъж вече доказа ,че може да я пребори .

Майтапиш/тролваш ли се? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 апр 2015 20:57

Thsmith написа:
suareshampion написа:Само да кажа ,че моето търпение ,ще изчезне чак ако другия сезон не вземе титлата ! Искам титлата на всяка цена ! Осъзнавам високата конкуренция ,но Брендън веднъж вече доказа ,че може да я пребори .

Майтапиш/тролваш ли се? :lol:

Какво да ти кажа ? И аз имам търпение . Не може да продължава тоя срам. За мен това е правилния треньор ,но трябва и американците да се напънат малко . Трябва да се привлекат добри играчи в Ливърпул . Липсва класа .Трябва да се направи всичко възможно да се навият тия играчи да дойдат ,въпреки тяхното желание да ходят в по богати клубове . Не може да продължават така нещата . Трябва тоя клуб да се върне ,там където му е мястото .Най вече заради многобройните изстрадали фенове и заради тая уникална история. Кви са тия челсита ,мелсита ,ман сити ,кви са тия отборчета ? Едно време не можеха да влязат в десетката а сега първи втори първи втори . Ливърпул трябваше да се стабилизира и да спечели титлата още преди да дойдат тия богати собственици .Сега вече е трудно ,но не и невъзможно .Роджърс показа ,че дявола не е толкова черен и беше на косъм .И то с тоя отбор ?? Това е равносилно на чудо . Така ,че аз вярвам ,че може да успее другия сезон .Но задължително трябва да се намери класен нападател ,който да се доближава по качества до най големия -Луис Суарес ! И пак питам ,как може след тоя 25 годишен срам ,да се продаде най добрия ни играч ? Бахти самоубийството.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 апр 2015 23:34

Брад Джоунс няма място в тоя клуб .Той никога е нямал .Бял ден да не види ,тоя който ни го натресе .Мисля ,че беше Ходжсън ,ако не се лъжа.Ако имахме добър резервен вратар ,нямаше да се позволи на колебливия Миньоле да играе всеки мач .
Манкийо да се връща по най бързия начин ,там от където е дошъл. Млад е ,Брендън го пробва ,даде му шанс ,но той просто няма качества да играе в клуб с високи цели .
Джонсън е следващия пътник .Скъса ми нервите в последните години .Малоумните ни фенчета ме плюха ,за това ,че не го исках и го защитаваха ,но виждам ,че сега почти всички дойдоха на мойта.
Туре ,даде каквото можа ,но след мача с Арсенал ,просто ми падна в очите. Не може на тая възраст да играеш страхливо и плахо ? Свободен е да си търси отбор.
Енрике е същата работа ,като с Джонсън ,всички го възхваляваха тоя куц кон ,но сега дойдоха на мойта. Скъса ми нервите сумати години .Да си ходи при татко си Кени .
Борини исках още през зимата да се продаде ,защото знаех ,че няма да играе изобщо ,но незнайно защо Брендън го остави а и самия жабар не искаше май да си ходи. Но то си е за негова сметка ,изгуби си цял сезон ,където на друго място щеше да играе .Достатъчно време му се даде ,надявах се ,че ще израстне ,но той грам не мръдна .Прав му път.
Ламбърт постигна мечтата си да поиграе за любимия си клуб ,айде марш сега . Станахме клуб за удовлетворяване на мечти .Смях.
Шкъртел също не го харесвам ,въпреки ,че така последно време изчисти фрапиращите грешки .Харесвам Пападопулос ,но май Роджърс е влюбен в словака и ще го остави .
Алън няма постоянство в играта си .Няма да се разсърдя ,ако и той си тръгне.
Джерард е ясен.

За разочарованията Ловрен ,Балотели ,Морено и Лалана не мога да взема отношение .Дошли са мнгоо скоро и мисля ,че няма как да се продадат.Най вероятно ще им се даде още един шанс ,най вече на младия Морено .

От наемите ,виждам ,че Уисдъм е твърда резерва в УБ ,аз по принцип не го харесвам ,така че нямам нищо напротив да се продаде .
Коатес също е твърда резерва .Свободен е да си ходи .
Аспас също е твърда резерва .Прав му път и на него.
С Алберто незнам каква е ситуацията ,няма го дори и в групата ,сигурно има трайна контузия .Млад е ,харесвах го ,но мисля ,че и той е пътник.Мек в за твърдата висша лига.
На Тейшейра исках да се даде шанс ,но той пък счупи крак и не се знае бъдещето му ..
Илори виждам ,че играе редовно .. има голям шанс да остане .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 май 2015 11:18

Всичко ,което прави Роджърс е в рамките на модела ..той се съобразява с МОДЕЛА НА ЯНКИТЕ !!
Искате ли да ви кажа всички негови ходове ,от първия му ден в клуба ? Аз помня всичко :
Първия му ход ,след като дойде беше ..удължаване на договора на Джонджо Шелви . След това Каут напусна .След това продаде Макси .Привлече Борини ,също в рамките на модела и трансфер и заплата .Освободи Тони Силва .Продаде Акуилани на Фиорентина .Освободи Аурелио .Освободи Белами . Привлече Алън ,също в рамките на модела .Привлече Асаиди (пак модела) .Привлече под наем Шахин .Даде под наем Керъл .Продаде Адам .Даде под наем Спиъринг.Продаде Екълстоун .Привлече младите играчи от школата в първия отбор и им даде шанс за изява -Рахим,Сусо,Уисдъм,Морган,Йесил,Робинсън,Фланагани 16 годишния Синклеър дори . И всичко ,това защото годината беше оздравителна .Трябваше да се оправят лайната на Данглиш и за това амриканците дадоха на Роджърс много малък бюджет за трансфери . Така ,свършихме с лято 2012 и почваме с зима 2013.
Върна от наема слабо представелия се Шахин .Продаде Коул.Купи резервата на Челси Стъридж -също в рамките на модела . Купи Коутиньо (модела) .Даде Пачеко ,Уилсън,Робинсън и Нгоо под наем .
Отиваме на лято 2013 . Купи Аспас (модела) .Взе без пари Туре. Освободи Уилсън .Продаде Керъл .Освободи Гулаши .Купи Алберто(модела) .Купи Миньоле (модела) .Продаде Джонджо . Даде под наем Сусо ,Рейна ,Робинсън,Адорян,Уисдъм,Коуди,Мукенди и Нгоо . Преподписа с Джерард за още 2 години .Продължи договора на Маклофлин.Привлече Каньос и Чиривела за школата .Продаде Спиъринг.Продаде Даунинг. Взе под наем Сисоко.Даде под наем Асаиди.Купи Сако ,също в рамките на модела.Купи и Илори(пак модела) .Взе Моузес под наем .Продаде Пачеко.Даде под наем Борини и Тейшейра.
Отиваме на лято 2014.Привлече Ламбърт (модела) .Взе Джан (модела) .Върна Моузес и Сисоко от наемите.Удължи договора на Суарес !!! Освободи от школата Нгоо,Сама,Соколик,Байо,Родан,Бижев ,Морган,Мерсин,Мукенди .Привлече Лалана ,също в рамките на модела (незнам колко е заплатата на Лалана ,но не вярвам да е над 100 х ) .Взе Вигуру и Стюърт за младежите.Подписа професионални договори на Чиривела,Хари Уилсън,Оджо,Каньос,Уйлямс . Продаде Суарес ,по принуда. Взе Маркович (модела) .Даде под наем Аспас ,Уисдъм,Илори,Алберто,Коатес,Ибе,Тейшейра,Асаиди,Паез,Смит,Лойд Джоунс.Купи Ориги и го даде под наем . Купи Ловрен (модела) .Продаде Рейна . Взе Манкийо под наем .Продаде Коуди .Купи Морено (модела) .Продаде Кели.Купи Балотели (модела) .Продаде Агер,Адорян,Петерсон и Робинсън.Привлече Маджер Гомес и Ежария за школата .
Зима 2014 .Продаде Асаиди и Сусо .Върна Ибе от наема.Даде под наем Маклофлин ,Оджо,Синклеър,Дън,Стюърт ,Уърд . Преподписа с Стъридж,Коутиньо и Хендерсън .
Да не говорим и за офертите му към Коща ,Вилиан ,Шакири,Мхитарян,Коноплянка,Салах и кой беше още ,които отказаха .
Ето виждате ли ,ВСИЧКО Е В РАМКИТЕ НА МОДЕЛА ! Аз следя всичко ,аз обичам тоя клуб и не виждам проблема в треньора а в политиката на американците !

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 03 май 2015 15:45

е че то тоя твоя "модел" нещо много се разми - какъв модел точно са Аспас и Ламбърт примерно и по какво си приличат с Ловрен и Балотели?

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 май 2015 21:25

suareshampion написа:Привлече младите играчи от школата в първия отбор и им даде шанс за изява -Рахим,Сусо,Уисдъм,Морган,Йесил,Робинсън,Фланагани 16 годишния Синклеър дори . И всичко ,това защото годината беше оздравителна .Трябваше да се оправят лайната на Данглиш и за това амриканците дадоха на Роджърс много малък бюджет за трансфери . Така ,свършихме с лято 2012 и почваме с зима 2013.

Не виждам връзката в много от трансферите които си описал и защо слагаш този модел след тях, но няма да акцентирам върху това. Направи ми впечатление този абзац.
Аз много добре си спомням, че Фланегън играеше при Кени. Спомням си защото ни измъкна Х на Емирейтс с Фланегън и Робинсън като дебютанти по бековете :lol: + Спиъринг в халфовата линия. Не съм сигурен дали и Кели(ако ми каже някой защо го изхвърлихте и взехте под наем оня циганин от Атлетико :lol: ) не игра там.
Това мисля, че беше още в първия 1/2 сезон когато смени Рой (може и да бъркам). Това значи, че те са били 1.5 год при него в първия състав и няма как Роджърс да ги е привличал.

+ да добавя към "лайната" ... Суарез го доведе точно Кени, нали така? Капитанът ви Хендерсън? И той май го доведе Кени :lol:
Дай да направим една справка.

За 2 мин изкарах списък с трансферите ви.
Списък
[offtopic]IN

Adam Lallana 27.28
Dejan Lovren 22.26
Lazar Markovic 22
Mario Balotelli 17.6
Alberto Moreno 15.84
Divock Origi 11.11
Emre Can 10.56
Rickie Lambert 4.84
Javier Manquillo 1.76

Mamadou Sakho 16.72
Simon Mignolet 9.33
Iago Aspas 7.92
Tiago Ilori 7.26
Luis Alberto 7.04
Victor Moses 1.06
Aly Cissokho 0.88
Kolo Touré 0

Joe Allen 16.72
Daniel Sturridge 13.2
Fabio Borini 11.7
Coutinho 8.8
Nuri Sahin 4.4
Oussama Assaidi 3.52
Samed Yesil 1.14

----------------

Stewart Downing 20.06
Jordan Henderson 15.84
Charlie Adam 7.39
Sebastián Coates 7.04
José Enrique 7.04
João Carlos Teixeira 1.06
Craig Bellamy 0
Doni 0

Andy Carroll 36.08
Luis Suárez 23.32

OUT

Luis Suárez 71.28
Oussama Assaidi 5.28
Daniel Agger 3.52
Pepe Reina 2.64
Martin Kelly 1.76
Suso 1.14
Jack Robinson 1.1

Andy Carroll 15.4
Jonjo Shelvey 5.19
Stewart Downing 5.1
Fabio Borini 1.58
Jay Spearing 1.41

Charlie Adam 5.46
Alberto Aquilani 1.76
Andy Carroll 1.1
Dirk Kuyt 0.88

----------

Raul Meireles 11.88
David N'Gog 3.96
Paul Konchesky 1.5
Emiliano Insúa 1.32
Tom Ince 0.92
Daniel Ayala 0.79
Milan Jovanovic 0.7

Fernando Torres 51.48
Ryan Babel 6.16[/offtopic]

Това показва, че Роджърс е купил играчи за 242.94£, а е продал за 124.6£. Разликата му е 118.34£
Кени е купил играчи за 117.83£, а е продал за 78.71£ Разликата му е 39.12£.
Към това да прибавим, че основната част от приходите ви е трансфера на Суарез (транфер на Кени). И ти твърдиш, че Кени бил забъркал лайна и тоя трябвало да ги чисти? Ебати чистенето :lol:
Керъл бил голяма издънка. Ще ме извиняваш, но сериозно ли смяташ Балотели, Ламбърт, Борини и етк за по полезни от него? Да... беше скъп и не се оказа особено успешен трансфер. Струваше ви 20 млн загуба. Тия тиквеници колко са и каква работа вършат? Чарли Адам го купихте за 7 и го продадохте за 5! Ебати загубата.
Кое остана от "лайната" на Кени?

Няма да засягам изобщо темата за това колко способни сте били да се противопоставите на силен отбор и колко сте сега. Сравнението е просто смешно.

Много е неприятно да виждаш фенове на един отбор, които се отнасят по такъв начин с най ярката си легенда. Не съм от Пул, но ми става криво да чувам как плюете по Кени, а той човекът е икона за отбора.

цените са от transfermarkt.co.uk
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 май 2015 02:13

Енрике когато беше здрав беше нон стоп титуляр. Лукас, Джонсън, Шкъртел и Агер бяха на Бенитез хора. Купи един катун хора и така и не ги ползва. Факта, че с Кени Челси тогава актуален носител на ШЛ беше бил под път и над път а нашия тарикат не може да вкара гол ми е достатъчен.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 май 2015 11:42

venomcho написа:е че то тоя твоя "модел" нещо много се разми - какъв модел точно са Аспас и Ламбърт примерно и по какво си приличат с Ловрен и Балотели?

Е как по какво ? По това ,че заплатите им не надвишават 100 хил на седмица. Колкото и да го поставяте в кавички ,модела е ясен .Американците не са дали повече от 100 хил ,на нито един новодошъл . И макс 25 млн трансферна сума .Само веднъж дадоха 35 млн ,то пък тогава удариха на дърво.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 май 2015 14:09

Тия нещастници ,не можаха да зарадват поне малко капитана .Симончо вратарчето как пак му я шибнаха в неговия ъгъл ?! Вече незнам да се смея ли да плача ли с тоя шаран ? Нямаме вратар .Ливърпул трябва да привлече вратар. Тук обвинявам Брендън ,защото прекалено много се довери на тоя рибок. Ловрен не струва и 5 млн ,вън от Ливърпул .
Данчо яловия ако беше вкарал онова положение ,ставаше 2-1 за нас ,но той не можа ,защото е мишок .Тук е втората най голяма грешка на Брендън ,че се довереи прекалено много на тоя посредствен халф.Дай боже най накрая да дойде някой класен халф и да измести тоя нещаснтик на пейката .
Хубав гол на Лалана ,очаквам другия сезон много повече от него .
Прекалената младост също е проблем на Ливърпул ,трябва да се вземе опит ,стига с тоя потенциал .Но за това ,трябва нещастниците от Америка да променят политиката (модела) .С тая политика ,не можем да привлечем един класен играч ,факт !
Втория им гол беше от засада а третия от измислена дузпа ,но това не оправдава нашите мишоци .
На 90 % ще играем в Лига Европа ,това от една страна е добре за феновете ,защото ще гледаме повече мачове ,но от друга е лошо ,защото аз не знам отбор ,който да е участвал в ЛЕ и да е спечелил титлата. Роджърс да ходи да реве на американците да му осигурят поне 3ма класни играчи ,иначе мъките ще продължат .Има и мнгоо мърши за гонене ,Роджърс трябва да действа по смело и да разкара тези ,които го подведоха .
След миналия сезон бях голям оптимист ,заради уникалната 4ка в нападение ,която мачкаше всичко наред ,но тая 4ка се разби тоя сезон ,по едни или други причини . Накупиха се и много нови ,заради участието в ШЛ ,но само количество ,не и качество . Роджърс има вина разбира се ,но основаната е на американците .Ако те променят модела ,Роджърс можеше да си вземе първите варианти в списъка а не вторите и третите .
Другата причина ,която пречи на Брендън да привлича класа е замрялата марка(име) на клуба .
Вече не съм оптимист. Ще изчакам 1 семптември все пак и тогава ще кажа прогнозата си за следващия сезон .Искам да вида как ще протече подготовката (защото примерно един Коутиньо ще участва в Копа Америка и ще си наруши подготовката) ,искам да вида кой ще остане ,кой ще си замине от наличните и кой ще се привлече.
Повече няма какво да коментираме на тоя етап .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 май 2015 09:33

http://gong.bg/football-sviat/anglia/ro ... tvo-329083
Ето ,човека прекрасно вижда и осъзнава лошото моментно състояние на отбора и логичното лошо настроение у феновете и Иска КАЧЕСТВО ,но както вече много пъти споменах ,доста са пречките за да се привлече качество в Ливърпул .

Върни се в “Кошче за отпадъци”