II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Мнениеот onegavon » 16 авг 2015 23:23

W84me написа:Тия и за ЛЕ почнаха да мечтаят :mrgreen:

Ти нали писа ,че футбалерите на Септември са много добри и опитни със стаж в А група , а аз те писах ,че са пропадняци намерили последен пристан там.Нещо да кажеш по въпроса след като ги размазахме?

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2015 09:16

Old_death написа:Левски - Монтана - 4000 зрителя
Септември - ЦСКА - 5000 зрители
Провери колко пари сте давали за билети на Герена и колко сме плащали ние и тогава ми говори за космоса , защото аз , когато учих математика , ти си бил в скоростния лост на баща ти . Вече две седмици не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 , това е броя на публиката в предишния ни мач по сектори , а ми развиваш конспирации за висша математика ! Това подчертаното може да си го поправиш , защото само заради него теорията ти за трите висши издиша .

Хахха, да хвана се за ПРАВОПИСНА грешка. И между другото, къде съм казал, че имам 3 висши? Академичното образование ти е чуждо, личи си...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2015 11:16

W84me написа:
Old_death написа:Левски - Монтана - 4000 зрителя
Септември - ЦСКА - 5000 зрители
Провери колко пари сте давали за билети на Герена и колко сме плащали ние и тогава ми говори за космоса , защото аз , когато учих математика , ти си бил в скоростния лост на баща ти . Вече две седмици не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 , това е броя на публиката в предишния ни мач по сектори , а ми развиваш конспирации за висша математика ! Това подчертаното може да си го поправиш , защото само заради него теорията ти за трите висши издиша .

Хахха, да хвана се за ПРАВОПИСНА грешка. И между другото, къде съм казал, че имам 3 висши? Академичното образование ти е чуждо, личи си...

А бе и пет висши да имаш,акъла ти е колкото на телето на майка му :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2015 11:18

svence написа:
sin4ec написа:
svence написа:
sin4ec написа:Теоретично е възможно ЦСКА да вземе Купата. Практически е много вероятно да спечели промоция за Б група. Но проблемът е как ще вземе лиценз за ЕКТ и за споменатата Б група...

То за това е ФК-то ;)
Най-вероятно ЦСКА ще преотстъпи правото за Б група и евентуално участие в Европа(при спечелване на купата) на дъщерята!

Не става. Нов клуб-от А окръжна. Такива права не се преотстъпват. Дължите пари на УЕФА, под мониторинг сте-никакви шансове. Аз в наччалото на сагата предположих вариант сделка с държавата. Така истинският ЦСКА ще оцелее. ГГ ще плати, колкото и да не му се иска. Но спокойно може да сведе дълговете до 15-16 млн чрез договаряне. Хич да не ви пука за мутренските му пари-да плаща. :)

Един уважаващ себе си бизнесмен не дава пари ей така за нищо, ако ще и 1 лев да е, още повече да плати сметката на някой друг. На ЦСКА му предстои обявяване на фалит. Синдикът който ще управлява клуба, няма да има от къде да вземе около 25-30 млн. за да ги върне на когото трябва. Също очаквам по някое време, някъде 5-6 кръга преди края, да има инициатива за спасяването на ЦСКА, която според мене няма да успее....
Така или иначе припознаха г-н Ганчев, ще припознаят и дъщерното ЦСКА с лиценза на някой от Б група! Ще видиш ;) .

Да ,както вас ви припознаха пеевски и тиквоча,а и вие тях ,което е по-важно :idea: :!:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 авг 2015 11:21

Искрено благодаря за подкрепата, чорби!
Надявам се скоро да играем отново един срещу друг.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2015 11:32

ЕМИЛ написа:
HardWork написа:
kremi82 написа:
HardWork написа:Втора пишка за Алигофрените в Аграрната група! 0:2 за Еворпа (ЦСКА за необразованите) :mrgreen:

Добре използваш главна буква "А".
Нещо като Аматьори ли имаш предвид?

Аматоьри са всички, но ние първи си го признахме! И в това отношение сме първи! Момче, няма по хубаво от това че ЦСКА е във В група! Отбора се изчиства, мачка и цяла България живее ежедневно с ЦСКА! :mrgreen: ЦСКА е всичко, осъзнайте го и преклонете рога :mrgreen: :lol:

Аз не съм чул някой да изплаща 30млн дълг .Осъзнаваш ли как ще спечелите промоция за Б група и пак няма да вземете лиценз , освен ако не нанабута ГГ ФК ЦСКА там , отбора който създаде за да не плаща дълговете .

ГГ ше го НАнабута на всичките,там където трябва :twisted: Кажи нещо за футбол бе ,като например как мачкате сателитите си ,как бихте „морето“ ,за да им оправи държавата стадиона :shock: и защо изгониха треньора на „Литекс“, за дето не ви размазаха с човек повече и последните 15 минути не посмяха да стигнат до пеналта ,за да не стане некой сакатлък и да ви вкарат гол :o Разберете ,че няма да могат да унищожат ЦСКА,ако ще да си издрайфате червата от злоба и завист :idea: :!: Въпреки,че станахте ортаци с дявола,за да оцелеете,рано или късно ще си платите гяволъците с лихва,в пъти по-голяма от тази на НАП и тогава няма да има кой да плаща и да ви спасява,дори и да иска :idea:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2015 11:37

armeec93 написа:
Hearts_on_Fire написа:Последно, тв излъчване няма да има нали?

Няма да има, в 22:00 ще има повторение. Аз смятам да си пусна Дарик радио. :twisted:

В 22:00,нямаше запис на мача на ЦСКА,защото бе наложена цензура ,предизвикана от скандиранията и „благословиите“ на феновете,по адрес на БФС и една персона, управляваща България в момента :idea: :!:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 17 авг 2015 11:52

Red joker написа:
armeec93 написа:
Hearts_on_Fire написа:Последно, тв излъчване няма да има нали?

Няма да има, в 22:00 ще има повторение. Аз смятам да си пусна Дарик радио. :twisted:

В 22:00,нямаше запис на мача на ЦСКА,защото бе наложена цензура ,предизвикана от скандиранията и „благословиите“ на феновете,по адрес на БФС и една персона, управляваща България в момента :idea: :!:

Защо скандирате против БФС?
Да не би да е защото старчетата от зоналната комисия не се уплашиха от една-две обърнати маси и не вписаха нов отбор на 20 дни да играе директно във В група?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 авг 2015 12:32

Добър мач и добър резултат срещу пряк конкурент!
Отлична атмосфера на стадиона!

Вие си коментирайте ГГ, БФС и тем подобни .... в някоя от другите 18 теми за управлението на ЦСКА :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2015 13:03

Заклет Левскар написа:В 22:00,нямаше запис на мача на ЦСКА,защото бе наложена цензура ,предизвикана от скандиранията и „благословиите“ на феновете,по адрес на БФС и една персона, управляваща България в момента :idea: :!:
Защо скандирате против БФС?
Да не би да е защото старчетата от зоналната комисия не се уплашиха от една-две обърнати маси и не вписаха нов отбор на 20 дни да играе директно във В група?

Според теб защо? Защото БФС тоя път не се съгласи да им "покрие" дълговете. Комуниста цвета си мени, но нрава - никога!
Последна промяна от W84me на 17 авг 2015 13:12, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Кошче за отпадъци”