Мнениеот suareshampion » 23 фев 2015 21:21
Като говорим за пари ,нека отбележим и прекрасната му работа с младите .Погледни за колко купи Стъридж и Коутиньо а сега сигурно струват петорно повече .Петорно ! Не двойно а петорно ! Ами как разви Стърлинг и продължава да го развива ? Тръгна смело да го налага титуляр ,още от крехка възраст .Работи правилно с него и виждаме как и той достигна голяма цена а и тя ще продължава да расте .Всичко това ,благодарение на него.Същото ,ще се случи и с Емре Джан,Маркович,Морено ,Ибе и т.н. Просто съм убеден . А дори на най слабия му трансфер Борини ,пак може да му се вземат парите . Ония ден от друг слаб негов трансфер ,взе двойно повече от колкото го купи . Ами как доразви Суарес ? И там 4ворно отгоре му взехме ? Казвам тия неща ,защото говориш за пари а не че искам да се продават тия играчи .Просто отбелязвам страхотната работа на колегата Роджърс.
Ако беше останал Далглиш ,дали Суарес щеше да стигне до тая форма ? Щеше.. на 36 май . Защото ония не знаеше как да извлича максимума от играчите ,взима ми техничен играч ,като Суарес и до него слага най дървения кон във футбола ?! И зад него другия куц кон Хендерсън и яловия Даунинг ,дето като центрираше и затваряше очите .И после Суарес изтървал ,е как няма .Той не му спори играта ,не може едно двойно да си направи с тия куци коне ,изнервен беше а като Брендън сложи до него правилните играчи и видяхме какво стана ?
Това е до виждането на треньора .Ами как Брендън успява да вдигне отбора от дупка ? Това говори ,че е и психолог ,освен всичко останало.Аз също съм учил спортна психология в магистратурата си .Един треньор ,трябва да е и психолог. Ами как намери точната тактика ? Уникален тактик ! Дори един Хеднерсън вкара в пътя ,дето аз си мислих ,че от това куцо магаре нищо няма да излезе .Той милия беше толкова стресиран ,уплашен и вдървен ,като дойде в Ливърпул .Толкова нерви ми изразходи ,но сега малко от малко мръдна нагоре ,благодарение на Роджърс разбира се .
И какво излиза > Излиза ,че Роджърс е добър селекционер ,добър тактик и добър психолог а фенчетата искат да го гонят .Ши го изгоните ,когато аз стана космонафт хаха
Брендън вижда перфектно нещата ,докато на Далглиш му беше трудно да се адаптира към съвременния футбол .
И после що го изгонили американците ? Е как няма да го изгонят ?
И после американците ,що не гонили Брендън ? Е как да го изгонят ,като му гледат прекрасната работа ? Била му слаба първата година ? Е каква да е ,след това лошо наследство ? И въпреки всичко ,показа идеите си ,наложи ги леко полеко .И всичко това се вижда от нас футболните хора ,на които ни е ясна тая игра . Американците не са глупави хора и за това го оставиха ,защото ясно се виждаше ,че успехите няма как да не дойдат ,след като се работи правилно .
Само някой психично -болен президент ,ще изгони Роджърс от Ливърпул . Защото ,както ти каза ,нека видиме какво дава президента и какво трябва да очаква .Нали така ? Ся ,разбира се ,че ако Абрамович ни е президент ,той веднага ще изгони Роджърс ,след три години без титла .Но той щеше да дава безумни пари за заплати и трансфери и нормално човека да иска бързи резултати . Но тия неща ,не се виждат от малоумните фенчета на Ливърпул .Те са доказали ,че не могат да мислят. Вече 4та година ги наблюдавам и се пукам от смях .
Роджърс мисли и вижда нещата ,като мен на 99% и аз съм супер щастлив,че този мой колега води любимия ми клуб.Прогнозирам и се надявам ,че още 20 години ще е в клуба .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.