Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот suareshampion » 02 сеп 2014 12:33

Най големите ни конкуренти ,ще са Сити и отборчето на Моуринката. Почти запазиха съставите си а Моуринката смени цялото си нападение ,където му беше слабото място през миналия сезон .
Арсенал нямат треньор ,мисля ,че е слаб мотиватор ,на тях им давам 4то място .
Манафите ,имат страшно мнгоо проблеми ,аз съм ги коментирал . Но най фрапиращото при тях е и радващо за нас разбира се ..е обърнатата свирка на съдиите ! Аз гледам ВЛ от 1992 година и видях как всяка година им се подаряваха едни 20 точки от съдиите ! Освен това ,имат нови играчи ,трябва сработване ,обиграване ,което ще отнеме няколко сезона ... нов треньор,нова немислима схема за Англия ...а вече го има и напрежението ,заради лошия старт.
Освен това ,другото фрапиращо при тях е отвратителния стил ,при който се използват предимно фланговете .Лесно разгадаеми са. НЕ играят като големите отбори ..не си подават топката по земя а използват още високите изсипаните топки към нападателите и то не само от крилата а и от защитата много често ,топката се изритва към нападателите. Така играят средняшките отбори .От всичко това ,страдат техничните халфове ,като Мата,Ерера . И защо вкараха типичното крило Ди Мария в средата ?! Освен това ,направиха рязка смяна на поколенията а трябваше тия основни играчи ,постепенно да бъдат сменени и заменени.Прогноза ,извън топ 4 и много катаклизми и сътресения след това ,предвид огромните разходи ,които направиха .Прекалено много се довериха на тоя треньор ,което според мен ,ще им изяде главата. Той не е работил скоро на клубно ниво ,освен това никога не е работил в много различната Англия ,от останалите първенства .Конфликтен е ,питайте бате Ицо Стоичков :) ..по големите предполагам помнят. Ван Гаал обича да е център на вниманието ,иска той да е най голямата звезда ,както се казва. И накрая за мен ,методите му са застаряващи.
Заради разходите си и името си ,ще търсят бързи резултати ,но според моите аргументи ,те няма да ги постигнат и ще претърпят невиждан крах..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 окт 2014 11:39

Искам само така лекичко да си припомня прогнозата а тя е ,че Брендън Роджърс ще остане начело на тоя клуб ,поне още 10 години ..за ужас на хейтърите . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 дек 2014 11:10

Няма как да не отбележа приятната ми изненада от новата схема на Роджърс. Този голям тактик ,намери начин да излезе от дупката .Вдигна играчите ,мотивира ги и ги подреди така ,че да извлече максимума от тях .
Тази нова схема върна остротата ,креативноста и ефективноста от миналия сезон . Играем с трима централни в линия ,пред тях са 4 ма и отпред 3ма .Когато ни атакуват ,двамата външни от 4мата прибират ,като бекове а когато атакуваме играят ролята на халф-крила .Получава се така ,че се защитаваме с 5 защитници и нападаме с 5 офанзивни играчи .И като включим двата вътрешни халфа ,които помагат и в двете фази ,нещата изглеждат много стабилни в защитен план и опасни в нападение .

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 дек 2014 14:48

Toзи ще е "голям тактик" когато спечели купа или поне излезе от групите на ШЛ ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 31 дек 2014 16:40

slash1912 написа:Toзи ще е "голям тактик" когато спечели купа или поне излезе от групите на ШЛ ;)

Млад е още, ще стигнем и до там скоро.
When you walk through a storm, hold your head up high...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 яну 2015 18:00

Това беше голяма грешка от негова страна .Аз за това го обвинявах през цялото време и ме беше яд . Трябваше да си започне със старите кучета и постепенно да пуска новите .А той ги хвърли рано рано в боя ,дето се вика . Но вече започнаха да се адаптират ,започнаха да разбират филсофията му и стилът и може да се разчита на тях ,като титуляри .Виждаме един Лазар ,колко силно играе ,един Джан също ,Морено и той навлиза в ритъм ,Лалана и той взе да влиза в час в големия отбор. Балотели и той ще влезе ,сигурен съм ,щом веднъж е играл голям футбол пак ще играе . Има качествата .
Разочарование за сега са Балотели, Ловрен ,Манкийо и Ламбърт. Силно се надявам Ловрен и той да влезе в час по най бързия начин ,защото е огромен длъжник на отбора. Още се вижда притеснение по лицето му .Явно трябва с него повече да се работи за психика .
Общо взето добра лятна селекция от Роджърс. И като имаме предвид ,че повечето са м

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 яну 2015 09:00

Точно така ,това е почти цял отбор .Бих добавил и налагането на Стърлинг .Никой друг треньор нямаше да го налага толкова малък.Или щеше да го държи на пейката ,или да го даде под наем или да го обяви за непереспективен и да го продаде .
И сега вместо да говорим за израстването на тоя отбор ,вместо да се радваме ,че младите започнаха да показват страхотните си качества ,вместо да обсъждаме ,че последните няколко мача намерихме ритъма ,сработката ...вместо да коментираме последния мач ,че убихме буквално като гости ,отбора на Съндърланд ,който мисля ,че нито манафите ,нито челси ги победи на техния стадион .Вместо да обсъждаме пълното ни превъзходство ,това ,че имахме към 15 положения ,това ,че не допуснахме грешки в защита ,не допуснахме 1 удар към нашата врата за цял мач ,даже ако щеш да коментираме и страхотния удар на Лазар в гредата и да сме позитивно настроени ..
Искал той нападатели ,аз пак питам ,къде ще играят тия нападатели ? Никъде.На пейката.
Вместо да коментираме ,че продължаваме на цели 4ри фронта .Треньора напипа състава и схемата ,само един вратар трябва и съм убеден ,че ще бием и Челси и Болтън и Бешикташ . И аз мога да си плюя всекидневно Данчо некадръника и Шкъртел ,но защо ,след като бием вече ? Защо след като вида ,че треньора вярва в тия играчи ,какво ми остава ,освен да се примиря и да се моля да играят по добре ?
Суарес го няма .Стъридж го няма 5 месеца.Никой класен играч не иска при нас .Имаме 10 нови ,които искат време за адаптация .... ееее вие кво искате ?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 яну 2015 09:57

Трансферната политика на клуба е да взима неутвърдени играчи и ако те покажат израстване и силни игри ,заплатите им се увеличават.
Ако политиката беше такава ,че да се взимаха утвърдени играчи , Роджърс отдавна да беше станал шампион !
Заради настоящата политика ,няма как да се сбъднат и вашите желания ,а имено да дойде голямо утвърдено име за треньор . Утвърдените треньори не ходят в такива отбори ,защото ги е страх да не се провалят. Те искат отбори с политика ,която позволява да се купуват утвърдени класни играчи ..на които да се предлагат високи заплати.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 фев 2015 21:21

Като говорим за пари ,нека отбележим и прекрасната му работа с младите .Погледни за колко купи Стъридж и Коутиньо а сега сигурно струват петорно повече .Петорно ! Не двойно а петорно ! Ами как разви Стърлинг и продължава да го развива ? Тръгна смело да го налага титуляр ,още от крехка възраст .Работи правилно с него и виждаме как и той достигна голяма цена а и тя ще продължава да расте .Всичко това ,благодарение на него.Същото ,ще се случи и с Емре Джан,Маркович,Морено ,Ибе и т.н. Просто съм убеден . А дори на най слабия му трансфер Борини ,пак може да му се вземат парите . Ония ден от друг слаб негов трансфер ,взе двойно повече от колкото го купи . Ами как доразви Суарес ? И там 4ворно отгоре му взехме ? Казвам тия неща ,защото говориш за пари а не че искам да се продават тия играчи .Просто отбелязвам страхотната работа на колегата Роджърс.
Ако беше останал Далглиш ,дали Суарес щеше да стигне до тая форма ? Щеше.. на 36 май . Защото ония не знаеше как да извлича максимума от играчите ,взима ми техничен играч ,като Суарес и до него слага най дървения кон във футбола ?! И зад него другия куц кон Хендерсън и яловия Даунинг ,дето като центрираше и затваряше очите .И после Суарес изтървал ,е как няма .Той не му спори играта ,не може едно двойно да си направи с тия куци коне ,изнервен беше а като Брендън сложи до него правилните играчи и видяхме какво стана ?
Това е до виждането на треньора .Ами как Брендън успява да вдигне отбора от дупка ? Това говори ,че е и психолог ,освен всичко останало.Аз също съм учил спортна психология в магистратурата си .Един треньор ,трябва да е и психолог. Ами как намери точната тактика ? Уникален тактик ! Дори един Хеднерсън вкара в пътя ,дето аз си мислих ,че от това куцо магаре нищо няма да излезе .Той милия беше толкова стресиран ,уплашен и вдървен ,като дойде в Ливърпул .Толкова нерви ми изразходи ,но сега малко от малко мръдна нагоре ,благодарение на Роджърс разбира се .
И какво излиза > Излиза ,че Роджърс е добър селекционер ,добър тактик и добър психолог а фенчетата искат да го гонят .Ши го изгоните ,когато аз стана космонафт хаха
Брендън вижда перфектно нещата ,докато на Далглиш му беше трудно да се адаптира към съвременния футбол .
И после що го изгонили американците ? Е как няма да го изгонят ?
И после американците ,що не гонили Брендън ? Е как да го изгонят ,като му гледат прекрасната работа ? Била му слаба първата година ? Е каква да е ,след това лошо наследство ? И въпреки всичко ,показа идеите си ,наложи ги леко полеко .И всичко това се вижда от нас футболните хора ,на които ни е ясна тая игра . Американците не са глупави хора и за това го оставиха ,защото ясно се виждаше ,че успехите няма как да не дойдат ,след като се работи правилно .
Само някой психично -болен президент ,ще изгони Роджърс от Ливърпул . Защото ,както ти каза ,нека видиме какво дава президента и какво трябва да очаква .Нали така ? Ся ,разбира се ,че ако Абрамович ни е президент ,той веднага ще изгони Роджърс ,след три години без титла .Но той щеше да дава безумни пари за заплати и трансфери и нормално човека да иска бързи резултати . Но тия неща ,не се виждат от малоумните фенчета на Ливърпул .Те са доказали ,че не могат да мислят. Вече 4та година ги наблюдавам и се пукам от смях .
Роджърс мисли и вижда нещата ,като мен на 99% и аз съм супер щастлив,че този мой колега води любимия ми клуб.Прогнозирам и се надявам ,че още 20 години ще е в клуба .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 апр 2015 20:03

http://gong.bg/football-sviat/anglia/ro ... pul-325702
Харесвам това самочуствие ! :lol:
Общо взето ме повтаря за всичко ,което ви набивам в кухите манерки , в цялото интервю ,което е дал .Споменава за липсата на Суарес и Стъридж и за многото контузии през целия сезон.Споменава за това ,че процеса не е завършен ,а имено ,че младите имат нужда от израстване :
„Този отбор не е изграден от готови футболисти, които са свикнали да печелят. Не поех една машина, която е печелила трофеи в продължение на десет години. Това е факт, с който всички са наясно. Разбира се, че искаме да бъдем по-добри през следващия сезон и да подобрим представянето си“, каза още Роджърс.
И накрая ме повтаря за това ,което ви говоря от 3 години ,че американците няма как да го изгонят ,тъй като те определят стандартите . Споменава за силната връзка между тях и него ! Чу ли Барнс ? Какво ще кажеш ? хаха Брендън остава мили мои патенца ,за ваш тотален ужас !!! :lol:

Само да кажа ,че моето търпение ,ще изчезне чак ако другия сезон не вземе титлата ! Искам титлата на всяка цена ! Да маха мършите и да взима добри играчи през лятото ,следващия сезон искам титлата на всяка цена ! Осъзнавам високата конкуренция ...осъзнавам ,че конкурентите обират всичко добро на пазара ...осъзнавам ,че янките не давата високи заплати ,но Брендън веднъж вече доказа ,че може да я пребори тая конкуренция .
Миналия сезон смачка всичко по пътя си и видя ,че дявола не е чак толкова страшен .Просто трябва да вземе 4-5 класни играчи през лятото ! Умни играчи ! Опитни играчи ! И най вече класен нападател ! Янките да си променят малко политиката ,длъжни са за доброто на Ливърпул .Срамът е голям !
Като дойде Брендън каза ,че до 5 години ще спечели титлата ,но аз я искам още на 4тата година .Писна ми от тоя срам .25 години станаха .Тоя клуб трябва да си върне славата !
Последна промяна от suareshampion на 23 апр 2015 22:57, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Кошче за отпадъци”