II кръг: Септември (София) - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА
Благодарности за феновете на ЦСКА които подкрепиха Локомотив София. Респект
sin4ec написа:svence написа:sin4ec написа:Теоретично е възможно ЦСКА да вземе Купата. Практически е много вероятно да спечели промоция за Б група. Но проблемът е как ще вземе лиценз за ЕКТ и за споменатата Б група...
То за това е ФК-то![]()
Най-вероятно ЦСКА ще преотстъпи правото за Б група и евентуално участие в Европа(при спечелване на купата) на дъщерята!
Не става. Нов клуб-от А окръжна. Такива права не се преотстъпват. Дължите пари на УЕФА, под мониторинг сте-никакви шансове. Аз в наччалото на сагата предположих вариант сделка с държавата. Така истинският ЦСКА ще оцелее. ГГ ще плати, колкото и да не му се иска. Но спокойно може да сведе дълговете до 15-16 млн чрез договаряне. Хич да не ви пука за мутренските му пари-да плаща.
Един уважаващ себе си бизнесмен не дава пари ей така за нищо, ако ще и 1 лев да е, още повече да плати сметката на някой друг. На ЦСКА му предстои обявяване на фалит. Синдикът който ще управлява клуба, няма да има от къде да вземе около 25-30 млн. за да ги върне на когото трябва. Също очаквам по някое време, някъде 5-6 кръга преди края, да има инициатива за спасяването на ЦСКА, която според мене няма да успее....
Така или иначе припознаха г-н Ганчев, ще припознаят и дъщерното ЦСКА с лиценза на някой от Б група! Ще видиш

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
W84me написа:Old_death написа:W84me написа:Днеска сте били към 55000 само в единия сектор,така като гледам...
Ти първо си изкарай поправителния изпит за втори клас , а после се опитвай да смяташ .
Аз като съм смятал 3 части висша математика, ти си бил в комсола, като чистачка.
Левски - Монтана - 4000 зрителя
Септември - ЦСКА - 5000 зрители
Провери колко пари сте давали за билети на Герена и колко сме плащали ние и тогава ми говори за космоса , защото аз , когато учих математика , ти си бил в скоростния лост на баща ти . Вече две седмици не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 , това е броя на публиката в предишния ни мач по сектори , а ми развиваш конспирации за висша математика ! Това подчертаното може да си го поправиш , защото само заради него теорията ти за трите висши издиша .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
svence написа:Един уважаващ себе си бизнесмен не дава пари ей така за нищо, ако ще и 1 лев да е, още повече да плати сметката на някой друг. На ЦСКА му предстои обявяване на фалит. Синдикът който ще управлява клуба, няма да има от къде да вземе около 25-30 млн. за да ги върне на когото трябва. Също очаквам по някое време, някъде 5-6 кръга преди края, да има инициатива за спасяването на ЦСКА, която според мене няма да успее....
Така или иначе припознаха г-н Ганчев, ще припознаят и дъщерното ЦСКА с лиценза на някой от Б група! Ще видиш.
Няма как да стане. Нов клуб не може да играе 2 години след създаването си в Б група с какъвто и да е лиценз. Дотук ГГ пробва няколко варианта и удари на камък. Реализира ли се подобна схема, и дори тук да си затрае някой-веднага УЕФА ще бъде сезирана. Преди 20 години можеше и да мине, но не и сега. ЦСКА дължи пари на държавата и всички опити това да бъде заобиколено ще бъдат парирани.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
svence написа:sin4ec написа:svence написа:sin4ec написа:Теоретично е възможно ЦСКА да вземе Купата. Практически е много вероятно да спечели промоция за Б група. Но проблемът е как ще вземе лиценз за ЕКТ и за споменатата Б група...
То за това е ФК-то![]()
Най-вероятно ЦСКА ще преотстъпи правото за Б група и евентуално участие в Европа(при спечелване на купата) на дъщерята!
Не става. Нов клуб-от А окръжна. Такива права не се преотстъпват. Дължите пари на УЕФА, под мониторинг сте-никакви шансове. Аз в наччалото на сагата предположих вариант сделка с държавата. Така истинският ЦСКА ще оцелее. ГГ ще плати, колкото и да не му се иска. Но спокойно може да сведе дълговете до 15-16 млн чрез договаряне. Хич да не ви пука за мутренските му пари-да плаща.
Един уважаващ себе си бизнесмен не дава пари ей така за нищо, ако ще и 1 лев да е, още повече да плати сметката на някой друг. На ЦСКА му предстои обявяване на фалит. Синдикът който ще управлява клуба, няма да има от къде да вземе около 25-30 млн. за да ги върне на когото трябва. Също очаквам по някое време, някъде 5-6 кръга преди края, да има инициатива за спасяването на ЦСКА, която според мене няма да успее....
Така или иначе припознаха г-н Ганчев, ще припознаят и дъщерното ЦСКА с лиценза на някой от Б група! Ще видиш.
И тоя номер няма да мине. В "Б" група няма отбор от област "София". Няма дори отбор от област "Софийска област".
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
''ЦСКА фаворит като име, но на терена ще видим''?
@ Видяхме ти жадната физиономия и ти писахме 3!
@ Браво на Ицо Янев и момчетата!
@ Видяхме ти жадната физиономия и ти писахме 3!

@ Браво на Ицо Янев и момчетата!
- Udoji90
- Контакти:
Имах опасения, че ще загубим точки в този мач, но се радвам, че не се оправдаха. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Отбора се изгражда в движение и тепърва ще ставаме все по-добри.
Udoji90 написа:Имах опасения, че ще загубим точки в този мач, но се радвам, че не се оправдаха.
И на мен ми минаваше нещо такова през главата... все пак на тоя стадион, срещу този противник и техния им треньор си взехме доста лесно 3-те точки!
@ Всеки си прави изводите.. мен играта на отбора ми хареса в тоя мач! В Сряда повече

-
Забравих да попитам какво става с жъдното джудже и ония изтресляк w-нещо си?ГА-то и другите профили на фифи-лайното ги оставям на бившите от титан. 

Върни се в “Кошче за отпадъци”