Специално за Специалния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Специално за Специалния
Реал снощи имаше шанс да се сдобие с нови хиляди фенове по света.Аз лично вече знам защо няма да съм им привърженик.Не искам да съм фен на 9 кратен носител на КЕШ,който като домакин играе с 8 защитника и 3 халфа,има 1 удар във вратата срещу отбор победил преди седмица на неутрален терен.Това е РЕАЛ,тук не става само за 0:0.Можеше и да стане,ако Моу беше пуснал 11 убиеца отзад.Това снощи бе опит за унищожаване на футбола.И никакви приказки за цели,средства и незнам какво си не оправдават антифутбола на Моу.Разочарован сам от Реал и от отношението им към футбола като цяло.Тъжно,много тъжно за Реал.
- shotgun blues
- Контакти:
kalotedi написа:Реал снощи имаше шанс да се сдобие с нови хиляди фенове по света.Аз лично вече знам защо няма да съм им привърженик.Не искам да съм фен на 9 кратен носител на КЕШ,който като домакин играе с 8 защитника и 3 халфа,има 1 удар във вратата срещу отбор победил преди седмица на неутрален терен.Това е РЕАЛ,тук не става само за 0:0.Можеше и да стане,ако Моу беше пуснал 11 убиеца отзад.Това снощи бе опит за унищожаване на футбола.И никакви приказки за цели,средства и незнам какво си не оправдават антифутбола на Моу.Разочарован сам от Реал и от отношението им към футбола като цяло.Тъжно,много тъжно за Реал.
+1

пълна скръб беше вчера състав,тактика,настройка
определено един от най-жалките мачове които съм гледал на РЕАЛ,дори 5-0 не е толкова жалко просто там ни смазаха и бяха много по-добри,но вчера при такъв шанс да играеш този антифутбол СРАМ ЗА РЕАЛ МАДРИД
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Едно бързо коментарче за "кончетата с капаци", както се казва ! На мача с Арсенал имаше един редовен гол на Меси,но уви не беше зачетен. Добре, че това не се случи на Арсенал, че някои да са умрели вече от яд! Имаше и една дузпичка, пак срещу Меси, уви и тя не беше отсъдена. За удар без топка май се показваше червен картон? Е Ван Перси не го получи!Имаше поне 3 ситуации, в които Консиелни трябваше да бъде изгонен, уви не беше. И да след всичко това Перси беше пресилено изгонен, след като преди това му беше спестен червен картон! До тук Барса е мега подпряна! Сега да видим мача с Челси, ок всеки говори за неотсъдени дузпи, добре имаше си две дузпи,но не бяха дадени! Хайде сега кажете нещо за измисленият червен картон на Абидал? За неотсъдената дузпа в първият мач срещу Анри, за спестените червени картони на Балак и най-вече Алекс. Та Алекс заслужаваше червен картон преди да са изтекли 30 минути от мача! Имате ли коментар за тези ситуации, вечно недоволни от съдията професори? Дано някой намери грешки и в любимият си отбор, а не да вини за всичко съдията!
Автора е супер прав! Моу уби Ел Класико! Харесвам Интер от има няма 15 години, а миналогодишният финал дори не го гледах, причината беше Жозе!
Автора е супер прав! Моу уби Ел Класико! Харесвам Интер от има няма 15 години, а миналогодишният финал дори не го гледах, причината беше Жозе!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Момчета дузпа и картон като ги има , се дават , кво са виновни Барса че срешу тях са някви дърводелци където не могат да играят чисто и се блъскат и ритат като хамалинадъхани от Моу.
Защо "великия" Моу не вземе някоя купа примерно с някой средняшки отбор без милиони , да му купуват по 6-7 супер играчи - така и аз ще стана шампион примерно да се задържи някаде по дълго от 2-3год. да изгради нещо той самият в дългосрочен план а не- искам Кака , Мака Меси Леси и тн.и тн.
Защо "великия" Моу не вземе някоя купа примерно с някой средняшки отбор без милиони , да му купуват по 6-7 супер играчи - така и аз ще стана шампион примерно да се задържи някаде по дълго от 2-3год. да изгради нещо той самият в дългосрочен план а не- искам Кака , Мака Меси Леси и тн.и тн.

Всеки има право на своята истина в един свободен свят, пък ако ще и целият този свят да не я споделя. Грандиозният откъм постижения Жозе Моуриньо например се храни от подобни противоборства и именно те му помагат да бъде победителят, който е. Той не зачита граници и “прекаляването” е негова вкоренена характеристика.Специалния е доказал, че разполага с аналитичен ум, разчитащ и най-дребните детайли, така че човек няма как да не остане с впечатлението, че често нарочно търси за своя полза ефекта на това да не си прав в очакване на бурна реакция от опонентите. Работата е там, че до този момент той никога не е попадал в нищо подобно на медийната среда в Испания, където информацията често се размива с чистата пропаганда, а в този хабитат всяко съзнание, дори и най-силните мозъци като Моу, рискува да загуби себе си.В тази среда всеки може да се обърка тотално, вижте например иконите на Барса Кройф и Гуардиола. Архитектът на Дриймтима каза, че за постигането на топцелите им на “блаугранас” стигат победи само във втория и четвъртия Класико – хм, сигурен ли си, Йохан? Пеп пък нарече опонента си по пейка “ш..ания господар” на мачовете извън терена, пропускайки доста ироничния факт как не кой да е, а Спортинг Хихон счупи удивителния шампионатен рекорд без загуба у дома на португалеца, дръзнал да използва като свое чучело винаги готовия на бой Маноло Пресиадо.Да, Моуриньо наистина е до голяма степен ш..аният господар извън терена, друг такъв манипулатор в добрия и лошия смисъл на думата няма във футбола. Има шанс обаче да станем свидетели на това как една грандиозна пропагандна машина в лицето на мадридската преса и други медии (спомнете си обвиненията на радио Кадена КОПЕ за употреба на допинг от Барса) може всъщност да съсипе стратегията на треньора на “лос бланкос”.Защото всеки пресудар на Моу по теми като календар, съдии (и децата знаят, че и двата клуба са най-толерираните в Испания) и треньори сега отеква десет пъти по-силно от когато и да било преди в Португалия, Англия или Италия. Сблъсъкът Реал Мадрид – Барселона е без конкуренция най-големият в света – снощните ТВ рейтинги го доказаха за пореден път, и влизането в тази битка “сами срещу всички” може да обърне твърде много хора срещу Мадрид, който парадоксално цели да гради чист образ, въпреки наличието на тъмни петна в историята и настоящето му.В това настояще и в тази среда на планетарен фокус Специалния ще пита реторично защо всеки път неговият Мадрид получава червен картон срещу големия съперник, но огромната насрещна пропаганда плюс футболните пуритани и естети ще му отговарят с двойна сила: “Защото избираш антифутбол срещу футбола”.Ще пита “защо Йовребьо, Бусака, Де Блеекере, Щарк?”, а светът ще му отговаря: “Защо Мерк (безумно изгонил Андраде в полуфинала на ШЛ 2003/04 Ла Коруня – Порто)? Защо Бенкуеренса (зачел гол от явна засада на Милито миналата година на “Сан Сиро” за 3:1)? Защо Щарк (пълен цикъл: немецът като предшественик на Йовребьо)?”Ще говори злъчно как му се ще Гуардиола да вземе “чисто” една Европейска купа, макар отлично да знае, че никога няма как да се вземе “чисто” подобен трофей, а в ушите му ще отеква отговорът “Ти първо се сети за пътя към своите две!”. (Визират се облагодетелстване срещу Манчестър Юнайтед и Ла Коруня през 2003/04 и в първата среща с Барселона през 2009/10). Или пък ще го подканят да си спомни за финала за Купата на УЕФА със Селтик. И т.н. до безкрайност...
Тази битка е не на десетки, не на стотици, а на хиляди нива и величието на мащабите й – Барса не е Фриск, който ще се свие от атаките на Моуриньо и ще се оттегли в миманса – ще я превърне в определяща кариерата на португалеца.Той или ще изплува срещу кандидата за най-велик отбор в историята и стотиците милиони привърженици на красивата му игра, дозатвържвавайки кандидатурата си за най-велик треньор в историята, или ще потъне надолу във водовъртежа на безскрупулната пропагандна машина. Такава е човешката природа, така сме устроени – просто в нашето съзнание един грандиозен провал се набива по-дълбоко отколкото десет по-малки триумфа.Специалния наистина влезе в митологията на Порто и Интер, правейки ги господари на Европа с по-малко силни на хартия състави от жестоката конкуренция, както и на Челси, където донесе край на половинвековно очакване на шампионска титла. Всичко това обаче би минало на заден план, ако Моу не стане ш..аният господар на Пеп и неговия тим. Е, не е ли това ш..ана работа?!...
Тази битка е не на десетки, не на стотици, а на хиляди нива и величието на мащабите й – Барса не е Фриск, който ще се свие от атаките на Моуриньо и ще се оттегли в миманса – ще я превърне в определяща кариерата на португалеца.Той или ще изплува срещу кандидата за най-велик отбор в историята и стотиците милиони привърженици на красивата му игра, дозатвържвавайки кандидатурата си за най-велик треньор в историята, или ще потъне надолу във водовъртежа на безскрупулната пропагандна машина. Такава е човешката природа, така сме устроени – просто в нашето съзнание един грандиозен провал се набива по-дълбоко отколкото десет по-малки триумфа.Специалния наистина влезе в митологията на Порто и Интер, правейки ги господари на Европа с по-малко силни на хартия състави от жестоката конкуренция, както и на Челси, където донесе край на половинвековно очакване на шампионска титла. Всичко това обаче би минало на заден план, ако Моу не стане ш..аният господар на Пеп и неговия тим. Е, не е ли това ш..ана работа?!...
Да се гледа от третата миунта нататък и да не се говорят глупости кой кого харесва, кой кого не харесва и прочие...:
http://www.youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs
http://www.youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Според Моуриньо,"щурмът на Реал" трябвало да започне по план ТОЧНО в минутата,когато съдията взел,че изгонил Пепе!
Как съдията разбра за това?Кой издаде плана?Кой е предателя?
И аз да бях Моуриньо,и аз тъй щях да приказвам.Щото ми е по-удобно!Защото,иначе,трябваше да обяснявам как с Диара,Йозил и Адебайор щях да бия Барселона.Трябваше да обяснявам защо футболисти в отлична форма като Бензема,Игуайн и Кака останаха на скамейката.Защото се налагаше да обясня кой трябваше да развинти "левия защитник" Пуйол(невъзстановен напълно),че от мача не се разбра.Защото трябваше да обяснявам как точно се очакваше Реал да вкара гол,като 60мин. не успяхме да разберем.Тоя "план" ще да е бил мно-о-о секретен.
Ето това да беше обяснил "великия" Жозе.
ПП."Ех,тоз съдия...Тъкмо ги почвахме и той взе че изгони Пепе."
Как съдията разбра за това?Кой издаде плана?Кой е предателя?

И аз да бях Моуриньо,и аз тъй щях да приказвам.Щото ми е по-удобно!Защото,иначе,трябваше да обяснявам как с Диара,Йозил и Адебайор щях да бия Барселона.Трябваше да обяснявам защо футболисти в отлична форма като Бензема,Игуайн и Кака останаха на скамейката.Защото се налагаше да обясня кой трябваше да развинти "левия защитник" Пуйол(невъзстановен напълно),че от мача не се разбра.Защото трябваше да обяснявам как точно се очакваше Реал да вкара гол,като 60мин. не успяхме да разберем.Тоя "план" ще да е бил мно-о-о секретен.

toffees, Порто(не казвам,че са средняк, но определено не са и сред грандовете) взеха ШЛ, без никакви скъпи трансфери. Погледни състава им, от финала , там има 10 португалци и един бразилец. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
blue avalanche написа:Според Моуриньо,"щурмът на Реал" трябвало да започне по план ТОЧНО в минутата,когато съдията взел,че изгонил Пепе!
Как съдията разбра за това?Кой издаде плана?Кой е предателя?![]()
![]()
![]()
Предполагам си гледал мача, и видя, че още около 40-та минута дадоха много ясно,че Бензема и Кака разгряват. Също така, аз си мисля,че целта му беше да размени полувремената от срещата за Купата,когато Реал Мадрид през първото полувреме беше по-агресивния отбор, но през втората част, отстъпи инициативата. Вчера стана точно обратното, аз лично си мисля,че Реал Мадрид започнаха добре втората част, започнаха повече да пресират Барселона, също така имаха много добро положение на Роналдо,който реши да стреля, вместо да подава на Адебайор

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
AN71 написа:пич знам че истината боли ама ако ти харесва анти футбула и убиеца на всичко футболно мърлиньо си изтегли мачовете и на интер и тия на реал сега и им се радвай ако има на какво но се съмнявам или има нещо сбъркано в такива като теб и сте садо мазохисти и обичате грозното и гротескното айде със здраве
Наистина не ми харесва антифутбОла .. за това и не съм почитател на барса и не гледам мачовете им... Тия триъгълници между валдес, пике и бускетс само на вас ви изглеждат атрактивни. А реването и играенето на мъртвец от всички играчи на барса след всеки полах на вятъра... е това е антифутбол. Футбола на Моуриньо (уж имаше правило, че разни гниди не могат да изписват както си искат имената на хората). И да има нещо сбъркано... но в такива като теб. Фенчета на отбор предлагащ само наглост във всеки един аспект...
Някога уважавах барса... Дори ми допадаше... В това време ти едва ли си ги гледал де. Имаха играчи като Ривалдо, Де бур, Овермарс, Партик Клуйверт, Пти, Луис Енрике ... истинска наслада за окото, а не разни ревльовци и нагли симуланти... В момента имате точно трима играчи които заслужават уважение и не са цигани по характер... Карлес, Абидал и Хавиер Масчерано... всичко друго е .... срам за един мъжки отбор. С последните години от един симпатичен отбор играещ добър и атакуващ футбол се превърнахте в изверга на Европа... вероятно и в най-мразения отбор... Който не е играл с вас - той не е пропищял от съдията...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”