Да си спомним за ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Да си спомним за ЦСКА
А, относно благодарността. Тогава при два на нула нашите от благодарност спряха. И стана 2:2.
Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Не знам защо, но тази тема ми навя спомен за един мач. Разпрахме бившето Берое(лека му пръст) с 10:2. Голямо шоу беше. Съмнявам се, че срещу Галата ще го повторим някога.
Кога пък "Литекс-Ловеч" е побеждавал "Берое"Ст. з. с 10:2?!
Литекс не знам какви са им резултатите срещу Берое. Май нямат 10:2. Та на въпросния мач на Армията се установи, че таблото не може да изписва двуцифрени резултати. Надявам се скоро, като ни дойдат Дунав 2010 да проверим, поправен ли е този технически недостатък.
На "Армията" (пише се с кавички, за да не обиждате истинската Българска армия с пошлите си изпълнения) може и да са го оправили, което не означава, че "Литекс-Ловеч", настоящ ЦСКА-София, някога е побеждавал "Берое" с 10:2.
Между другото, спомням си, че това ви беше благодарността за това, че "Берое" направи ЦСКА шампион, като победи "Левски" предният сезон, кръг-два преди края!
Значи, на Армията(без кавички), ЦСКА победи бившето Берое(лека му пръст) с 10:2. Никой не твърди, че Литекс някога е побеждавал Берое с 10:2. Но ти можеш пак да го напишеш. Ей ги къде са 50 000 поста
Значи на "Армията" (пиши правилно на български!) ЦСКА победи "Берое с 10:2, както казах, за благодарност за предния сезон. Само че, този клуб, чийто отбор победи "Берое", от 1 година не съществува, та не знам защо използваш минало св. време в мн. число, първо лице, а не трето лице?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
HardWork написа:Умря за да се реинкарнира в ЦСКА - София! Истинска наслада за окото е да се гледат мачовете на ЛИТЕКС!
ЛИТЕКС ЛОВЕЧ
Когато всички ви наричаха КОРВИ , вие са сърдихте ...
УБИХТЕ си отбора , радвахте се , гаврихте се с отбора си ФК ЛУПИ ....
Сега сте оранжеви кОрви , подигравани от цяла България
"Але, але, але-ооо,
Але, але, але-ооо,
вие Литекс сте
и на Гришата про......ки сте".
Последна промяна от Kotooshu на 09 сеп 2017 15:18, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Не знам защо, но тази тема ми навя спомен за един мач. Разпрахме бившето Берое(лека му пръст) с 10:2. Голямо шоу беше. Съмнявам се, че срещу Галата ще го повторим някога.
Литекс не знам какви са им резултатите срещу Берое. Май нямат 10:2. Та на въпросния мач на Армията се установи, че таблото не може да изписва двуцифрени резултати. Надявам се скоро, като ни дойдат Дунав 2010 да проверим, поправен ли е този технически недостатък.
На "Армията" (пише се с кавички, за да не обиждате истинската Българска армия с пошлите си изпълнения) може и да са го оправили, което не означава, че "Литекс-Ловеч", настоящ ЦСКА-София, някога е побеждавал "Берое" с 10:2.
Между другото, спомням си, че това ви беше благодарността за това, че "Берое" направи ЦСКА шампион, като победи "Левски" предният сезон, кръг-два преди края!
Значи, на Армията(без кавички), ЦСКА победи бившето Берое(лека му пръст) с 10:2. Никой не твърди, че Литекс някога е побеждавал Берое с 10:2. Но ти можеш пак да го напишеш. Ей ги къде са 50 000 поста
Значи на "Армията" (пиши правилно на български!) ЦСКА победи "Берое с 10:2, както казах, за благодарност за предния сезон. Само че, този клуб, чийто отбор победи "Берое", от 1 година не съществува, та не знам защо използваш минало св. време в мн. число, първо лице, а не трето лице?!
Значи, ще си пиша както искам, наклон от обгазени тролове не приемам. Стига с този преден сезон. Шампиони станахме същия сезон. Използвам, защото бях на мача. Трудно ти влиза в тролската тимберица, нали?
Хайл Мусолини
- popokutepetel
- Контакти:
ЦСКА умре
Да живее маркетинговия трик Зомбито Чавдар-ЛиСКА
Да живее маркетинговия трик Зомбито Чавдар-ЛиСКА

Да почива в мир! Добър отбор бяха... 

CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:
Значи, ще си пиша както искам, наклон от обгазени тролове не приемам. Стига с този преден сезон. Шампиони станахме същия сезон. Използвам, защото бях на мача. Трудно ти влиза в тролската тимберица, нали?
Бил си на мача на друг клуб, не на този, чийто фен си сега. Иначе показваш, че не си нов, а с нов ник само, защото простотията за "обгазения" няма как да я избегнеш

ОК, съгласен съм, че е за същия сезон, но пак си беше яка "благодарност", типично по комунистически, нали? Всъщност, то и ГГ по същия начин действа-убива собственика и се намърдва на мястото му, в дома му, в мислите на лумпените!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:HardWork написа:Умря за да се реинкарнира в ЦСКА - София! Истинска наслада за окото е да се гледат мачовете на ЦСКА - София!
ЦСКА - София ÜBER ALLES !!!
Euch zu ficken, ueberall
Wenn ich mir die heutige situation anschaue, würde ich sagen dass wir euch überall ficken

-
- Контакти:
Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Литекс не знам какви са им резултатите срещу Берое. Май нямат 10:2. Та на въпросния мач на Армията се установи, че таблото не може да изписва двуцифрени резултати. Надявам се скоро, като ни дойдат Дунав 2010 да проверим, поправен ли е този технически недостатък.
Бил си на мача на друг клуб, не на този, чийто фен си сега. Иначе показваш, че не си нов, а с нов ник само, защото простотията за "обгазения" няма как да я избегнеш![]()
![]()
ОК, съгласен съм, че е за същия сезон, но пак си беше яка "благодарност", типично по комунистически, нали? Всъщност, то и ГГ по същия начин действа-убива собственика и се намърдва на мястото му, в дома му, в мислите на лумпените!
И тогава, и сега съм фен на отбора на чийто мачове ходя. Няма да го разбреш. Колкото до " обгазен", в онези времена го викахме на Нанков, та на обгазен припознавач на Дунав 2010 ли е проблем? И още веднъж - тогава нашите спряха да играят и благодарността се превърна в 2:2. Естествено, че не спряха втори път. А, да. Само днес в тази тема имаш повече постове, отколкото в последно време в подфорум Дунав. Трол.
Хайл Мусолини
Kotooshu написа:HardWork написа:Умря за да се реинкарнира в ЦСКА - София! Истинска наслада за окото е да се гледат мачовете на ЛИТЕКС!
ЛИТЕКС ЛОВЕЧ
Когато всички ви наричаха КОРВИ , вие са сърдихте ...
УБИХТЕ си отбора , радвахте се , гаврихте се с отбора си ФК ЛУПИ ....
Сега сте оранжеви кОрви , подигравани от цяла България"Але, але, але-ооо,
Але, але, але-ооо,
вие Литекс сте
и на Гришата про......ки сте".
Честно казано дълбоко ни мъ ибе

Върни се в “Кошче за отпадъци”