Задачка закачка от Пенчо питанката!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Задачка закачка от Пенчо питанката!
ЦСКА - София + (Литекс + Чавдар) = ДИНАМО (СПАРТАК) 1914 (1912 според ЕдИн ДокИмент)
- Странджата
- Контакти:
Когато буквените означения имат числови стойности, може само да се оспорват тяхната коректност, но не и операциите с тях. Да не забравяме, че освен математика има и логика, така че не само математиката е наука, която се занимава със зависимости.
lale00 написа:ЦСКА - София + (Литекс + Чавдар) = ???
Във висшата математика действията са с цифри, числа, функции и зависимости от тях. Когато някой вади и събира думи се нарича шизофрения и науката, която се занимава с това е медицина, а не математика.
Супер
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
След толкова много обединения отговора е само един = Ганчестър Юнайтед 
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
1982 написа:Една гатанка от мен:
Късокрако, късотрупесто ...... що е то ??
Лесен отговор:Това е жена ти!
sandi74 написа:На пръв поглед изглежда нерешимо но само за лаиците и кибицитеа за футболен капацитет,стратег,естет и корифей като моята скромна особа верния отговор е само един и той е-МИКРЕ
Ако нещо съм в грешка поправете ме а аз смирено ще сведа главица и ще се самобичувам нееднократно.ФАКТ
![]()
Браво!Реши и следващата: Берое +Тетевен+Галата = ?
- hristo1306
- Контакти:
Тази задача няма решение !
ham3r написа:sandi74 написа:На пръв поглед изглежда нерешимо но само за лаиците и кибицитеа за футболен капацитет,стратег,естет и корифей като моята скромна особа верния отговор е само един и той е-МИКРЕ
Ако нещо съм в грешка поправете ме а аз смирено ще сведа главица и ще се самобичувам нееднократно.ФАКТ
![]()
Браво!Реши и следващата: Берое +Тетевен+Галата = ?
Двете задачи нямат нищо общо. Факт! Лаиците да не се занимават , с висша математика. Ето колегата по-горе е дал верния отговор.
- hristo1306
- Контакти:
една гатанка и от мен :
Червен папагал в къщичка за пилета суши тютюн ! Що е то ?
отг.
новия дом на Цисекс в Ловеч !
Червен папагал в къщичка за пилета суши тютюн ! Що е то ?
отг.
новия дом на Цисекс в Ловеч !
- botevist_75
- Контакти:
Това ми звучи,като задачата на Швейк :
"Аз господа, също бих Ви задал една гатанка: Имате триетажна къща, на всеки етаж на тази къща има по осем прозореца. На покрива има две капандури и два комина. На всеки етаж има по двама наематели. И сега кажете ми, господа, в коя година е умряла бабата на портиера."
Почти 100 г ,все още никой не е решил тази задача.
"Аз господа, също бих Ви задал една гатанка: Имате триетажна къща, на всеки етаж на тази къща има по осем прозореца. На покрива има две капандури и два комина. На всеки етаж има по двама наематели. И сега кажете ми, господа, в коя година е умряла бабата на портиера."
Почти 100 г ,все още никой не е решил тази задача.
Върни се в “Кошче за отпадъци”