Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот Pichichi » 24 авг 2016 15:50

Не приемам мнението изложено в статията. Хората са различни.Аз не съм гледал мач на Лудогорец
последните 2 г. включително и от тазгодишното им участие нищо не съм гледал. Снощи си
гледах Рома - Порто, това обаче нищо не означава. Примерно брат ми ходи на стадиона да ги гледа.
Фен е на играта има мач в София отива, какво толкова? Понеже казвате имало само 3-ма българи в титулярния
им състав и това с нищо не помагало на националния отбор. Еми ето: В стартовия състав на Арсенал и Ливърпуул
от дербито им преди седмица има само по 3-ма англичани. Челси с/у Уест Хям само 2-ма, Ман. Ю с/у светците
2-ма англичани, Ман.С с/у Стоук 2-ма англичани! Какъв точно е проблема? Масово явление в клубните отбори.
Щом няма местни играчи които да са на ниво то те няма да играят. Българските футболисти нищо няма да спечелят
от крив патриотизъм те трябва да си налягат парцалите и да тренират и напредват всеки ден!
Ей го Т.Неделев е нагледен пример за манталитет на играч, подписва един читав договор и толкова.
Който иска да ходи да ги гледа Лудогорец, няма нищо лошо в това. Ако се паднат с Атлетико М в една
група и аз ще ида до стадиона ама не за да подкрепям Лудогорец!
:mrgreen:
Последна промяна от Pichichi на 24 авг 2016 15:56, променено общо 1 път.

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 24 авг 2016 15:51

Не зная защо си мислите, че е злоба или, че е злоба спрямо конкретните успехи на клуб Х.
По-скоро при мен е ненавист към феновете и хората, които се опитват да се пишат фенове заради някаква облага ;)
Ако всичките тея "заклети лудогорци" ги имаше преди 10 години хората нямаше да гледат с такова пренебрежение към тях.
Защото аз съм Левскар, но ще ви дам пример с Ботев. Не зная вече колко години са боксова круша на този и онзи, почваха от начало през В, Б- група и т.н., но винаги са си били с отбора. Знаеш, че играят във В група, но срещаш техен фен и той е горд, че е от Ботев. Това заслужава уважение. Когато някой е станал от лудогорец, щот чул, че много модерно и, че ако се тагне на националния ще има "лайкове", то това гнуси и много дразни запалените фенове на другите отбори ;)
Другото, което мен дразни е как постоянно се натяква по медиите, че лудогорец били някаква кауза на българската нация. Ха-ха. Трима българи 15 бразилци, но българска кауза. По тази логика преди година Партизан с Божинов и Бандаловски в ЛЕ също трябваше да са българска кауза. Това си е кауза на един бизнесмен, не е моя, не я признавам и не ме вълнува. Ако имаше 5-6-7-11 българи, е друго, няма как да не изпиташ респект, че в тая забутана от към спорт държава някой е успял да създаде добри български момчета, които се раздават и с хъс и качества влизат при най-големите. Но случаят е друг

Между другото бях в Панагюрище, когато гостуваше Етър и доста далеч от стадиона се чуваше сериозно пеене. Помислих си "Брей, в Панагюрище направили агитка", после се заслушах и се оказа, че се чуват песните на Етър. Етър заслужава респект, феновете също. Бият път и си подкрепят отбора във Б група, а лудогорец след влизане в Шл не събират 10-20 фенове в А група на гостуванията.
Последна промяна от Gogot на 24 авг 2016 15:58, променено общо 3 пъти.

bambambamtaratam
Контакти:

Мнениеот bambambamtaratam » 24 авг 2016 15:51

Заглавието е грешно. Би следвало да е "Защо футболните фенове МРАЗЯТ л-ц?"

Веднага обяснявам защо:

1. Защото това е абсолютно изкуствен отбор, купувал мачове и мачове в последните години. Всичко се вижда, ама никой не смее да го каже официално.
2. Защото ДЪРЖАВАТА субсидира т.нар. селско стадионче наречено някаква си там арена.
3. Защото в този отбор българи липсват. С изключение на 3-4 такива.
4. Защото те НЕ развиват футбол, а го съсипват.
5. Защото това е отбор БЕЗ НИКАКВА история. Все едно някой нарцис с парички да хване Малеш (Микрево), да налива, да налива и да иска да го направи европейски гранд. Не става така. Малеш (Микрево) пак ще си остане селски отбор, ако ще и Меси да отиде да играе там. Същото важи и за лудоклец.
6. Отбор, който се крепи САМО И ЕДИНСТВЕНО на паричките на гелосания и не развиват нищо. Като им секне кранчето - регионалните групи, където им е мястото.
7. Този отбор НЯМА фенска маса. Това е самата истина. Може би истинските им фенове наброяват две купета и трима правостоящи. Останалото е кух пълнеж от празноглавци.

Айде със здраве!

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 24 авг 2016 15:52

Warped написа:А значи е задължително да всички да харесват Луноходец, националната кауза на Домуса и Бтв. Айде нема нужда. Не може всички да ви харесват. Домуса е важно да се гуши с парички и да си трайка, а дали футбола в БГ върви нагоре на кой му пука. 8-) :lol: :lol: :lol:

Е ГГ като ви доведе мамалига за треньор и изгони младите момчета от миналата година с какво допринася за развитието на футбола. А като затри три отбора за да ви създаде, няма проблем нали.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2016 15:54

Pichichi написа:Еми ето: В стартовия състав на Арсенал и Ливърпуул
от дербито им преди седмица има само по 3-ма англичани. Челси с/у Уест Хям само 2-ма, Ман. Ю с/у светците
2-ма англичани, Ман.С с/у Стоук 2-ма англичани! Какъв точно е проблема? Масово явление в клубните отбори.
Щом няма местни играчи които да са на ниво то те няма да играят. Българските футболисти нищо няма да спечелят
от крив патриотизъм те трябва да си налягат парцалите и да тренират и напредват всеки ден!
Ей го Т.Неделев е нагледен пример за манталитет на играч,
:mrgreen:

В Англия всичко е пари. Затова националния им отбор е боклук. И ако играеха англичани правата им нямаше да милиАрди . Я виж в Испания колко местни играчи имат отборите.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2016 15:54

LOKOMAN написа:
Warped написа:А значи е задължително да всички да харесват Луноходец, националната кауза на Домуса и Бтв. Айде нема нужда. Не може всички да ви харесват. Домуса е важно да се гуши с парички и да си трайка, а дали футбола в БГ върви нагоре на кой му пука. 8-) :lol: :lol: :lol:

Е ГГ като ви доведе мамалига за треньор и изгони младите момчета от миналата година с какво допринася за развитието на футбола. А като затри три отбора за да ви създаде, няма проблем нали.

Аааааа без тия не съм чорбарче. Не обиждайте
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 авг 2016 15:54

iliev72 написа:Феновете на Лудогорец колко искат може да се радват на успехите им.За мен класирането на групите не може да се нарече успех.Отдавна съм се разделил с идеята , че някой БГ клуб може да има шанс за клубна титла в Европа.Виж на ниво национални отбори може да се случат много неща и това го доказаха Исландия.Точно заради това футболните фенове не харесват Лудогорец.Той не развива футболисти , а ползва такива готови за да трупа някакъв коеф.
И колко да трупа коеф. той никога няма да бъде класиран директно в групите на ШЛ.Този коеф. по никакъв начин не помага на националният отбор. Много бих се радвал НС Васил Левски да гледам Левандовски с Полша отколкото с Байерн.Предпочитан националният отбор да се класира за ЕП и СП вместо кой и да било клубен в ШЛ и ЛЕ.

Развивайте вие български футболисти , нека Гришата вземе 5-6 таланта , да ги развие и да видим докъде ще стигнат. Не вярвам , ако в Лудогорец имат добри юноши, треньорът им да се лиши от тях и да не ги пуска. Няма треньор на света, който да не се възползва от шанса си да има добър юноша и да не го налага.И на мен ми се иска да се налагат повече юноши, но просто за съжаление за момента нямаме достатъчно качествени кадри, които да са равностойни на титулярите в даден отбор, независимо дали става въпрос за моя любим отбор Черно Море или още по-малко Лудогорец.

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 24 авг 2016 15:55

Няма такова нещо, като футболните фенове да не харесват Лудогорец. Футболните фенове харесват Лудогорец. Също така и нефутболните фенове харесват Лудогорец. Освен това и много българи, които не се интерсуват по принцип от футбол или от спорт се радват на победите на Лудогорец в Европа. На Лудогорец няма какво да не му харесваш. Може да им завиждаш и да злобееш. И да се опитваш да ги омаловажаваш, като вадиш несъстоятелни доводи, че имали много чудженци - нещо което е характерно, както за силните европейски отбори играещи редовно в европейските турнири, така и за слабите отбори записващи унизителни загуби година след година в Европа.

Общо взето доста тема пусната от комплесиран, завистлив столичанин и доста жалка статия писана от някакъв друг, ама същия като него.

И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 24 авг 2016 15:58

iliev72 написа:В тази статия не се казва нещо което да не е писано в този форум.Пропуснали са да споменат как 5г Лудогорец обира всички качествени юноши и засега резултата е нулев.Няма нито един футболист който да е продукт на Лудогорец.
В Италия има промени в правилата които тук може би биха свършили работа :)
1. В картотекираните 25 играчи задължително да има 4 от ДЮШ
2. В картотекираните 25 играчи задължително да има играчи с определен бр. години в серия А
Не знам дали това ще проработи , но в БГ дори не се опитваме да правим подобни стъпки.
Mozart какво става с ДЮШ ?! Нали уж щеше Лудогорец да разчита на собствени кадри - поне така каза Кирето през далечната 2010г.

Каквото и да се направи Гела ще намери как да мине между капките и да става неговото!

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 24 авг 2016 15:59

TSHABALALA написа:
И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!

Левски и ЦСКА не са фактор вече 7-8 години, къде са успехите на националния отбор на България? Колко се вдигна нивото на българския футбол? Другите представители в европа, изключваме бразилско-румънския отбор на лудоогрец, какво постигнаха? :roll:

Върни се в “Кошче за отпадъци”