Пеевски-собственикът на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rotterdam48

Re: Пеевски-собственикът на Левски

Мнениеот Rotterdam48 » 02 мар 2016 20:47

sin4ec написа:Аз като напсувам някой боклук-провокатор, реакцията е незабавна! Тука се правим на ударени май, че ни изнася, а?

Абе не е баш така.Ма разбирам да се дуелираш с някой заради мацка,а ти искаш заради шопара Пеефски...Е това ми е странно.... :)

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 02 мар 2016 20:48

sin4ec написа:Аз като напсувам някой боклук-провокатор, реакцията е незабавна! Тука се правим на ударени май, че ни изнася, а?

Ела в подфорума на Локомотив да видиш едни и същи гомненца ежедневно с един и същи спам. ;)
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 мар 2016 20:51

Rotterdam48 написа:

Абе не е баш така.Ма разбирам да се дуелираш с някой заради мацка,а ти искаш заради шопара Пеефски...Е това ми е странно.... :)

А, заради Пеефски. Глупости! Съвсем друг беше въпросът...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 мар 2016 20:51

Правителството под прикритие финансира "Левски" УЕФА вече разследва случая! Това е най тежкото нарушение на финансовия феърплей във футбола. Очакват се сериозни санкции за БФС, а на "Левски" ще бъде отнет лиценза.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 02 мар 2016 20:53

sin4ec написа:
Графът написа:тарикат мъж не писка.
[offtopic]след чорни дойде батков, преди шиши дойде адвокатът му[/offtopic]

Тарикат мъж кат се бара, дава адютанти и координати. Мойте са с опит и готови. Или се бараш, или се навираш на МТВП!

ние в цивилизацията (Пловдив) му викаме ек-ек, няма секунданти, няма адютанти. а за майка ми ми говори когато съм пред теб не във форума. може да си на 40-50 години , ама акълът ти е на малко дете. оня ден чета, че синът ти играел футбол, значи е над 10-годишен. би ли му казал, че си уреждаме бой или ще го направиш като се прибереш с насинена физиономия.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 02 мар 2016 20:53

Това се знае от много време, вече не е интересно! Дори и с Пеевски собтвеник пак не могат да станат шампиони - смятай ... :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 мар 2016 20:54

парци написа:

Ела в подфорума на Локомотив да видиш едни и същи гомненца ежедневно с един и същи спам. ;)

Те тия са навсякъде. И кво? Аз миналата седмица пуснах тема " За Хората и Пеевски .Част 2" , с предистория. След 30 минути беше махната. А това лайно седи повече от час и няма реакция!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2016 20:55

Русия нали се бори да им върнат точките... тепърва ще гледаме цирк. И със върнати точки пак 15-20 точки разлика :lol:
@ Добра селекция, отлична подготовка под ръководството на нашия Роко и пак нищо не играят... проблема е в Гонзо, ама с 15-те гола във вратата на ЦСКА стана вечна брондирана легенда :lol: :lol:
@ Под ръководството на инжинера, ФК Левски къртят нови подземни дълбини :lol:

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 02 мар 2016 20:55

HardWork написа:Това се знае от много време, вече не е интересно! Дори и с Пеевски собтвеник пак не могат да станат шампиони - смятай ... :mrgreen: :lol:

е то се иска не само да имаш а и да даваш. То пък как да дава делян като са на доган. :|

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 мар 2016 21:05

Графът написа:
sin4ec написа:
Графът написа:тарикат мъж не писка.
[offtopic]след чорни дойде батков, преди шиши дойде адвокатът му[/offtopic]

Тарикат мъж кат се бара, дава адютанти и координати. Мойте са с опит и готови. Или се бараш, или се навираш на МТВП!

ние в цивилизацията (Пловдив) му викаме ек-ек, няма секунданти, няма адютанти. а за майка ми ми говори когато съм пред теб не във форума. може да си на 40-50 години , ама акълът ти е на малко дете. оня ден чета, че синът ти играел футбол, значи е над 10-годишен. би ли му казал, че си уреждаме бой или ще го направиш като се прибереш с насинена физиономия.

Това е невярно. В Пловдив два пъти съм бил на бой, единият път с адютанти. Втория път отидох сам-но отсреща бяха коректни. Победа и равен. Синът ми е доста под 10 години, а това с посинената физиономия-не слагай тиганчето преди рибката, да не ти се спече задника...какво и на кого ще обяснявам, не е твоя работа. Сбъркал си черквата, в която да се кръстиш. От страх съм опериран много отдавна.

Върни се в “Кошче за отпадъци”