Браво Гришо тенис и красиви ВИП момичета това е!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Браво Гришо тенис и красиви ВИП момичета това е!

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2016 15:32

urkoto написа:Абе тая бивша тенис надежда защо говори български с бритиш инглиш акцент? Не се заяжда Уреца, понеже очаква да го връхлетят фенчетата на тенисиста без значима победа в тениса, но ако може наистина да му отговорите що така го говори тоя роден език?

Урец, а ти защо говориш за себе си в ІІІ-о лице :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 яну 2016 15:33

damyanov1963 написа:
urkoto написа:Абе тая бивша тенис надежда защо говори български с бритиш инглиш акцент? Не се заяжда Уреца, понеже очаква да го връхлетят фенчетата на тенисиста без значима победа в тениса, но ако може наистина да му отговорите що така го говори тоя роден език?

Урец, а ти защо говориш за себе си в ІІІ-о лице :)

Раздвоението има едно име, шизофрения!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 04 яну 2016 16:01

И какво от това,че кариерата му върви надолу?На този свят са важни само три неща-здравето,семейството и да имаш парични доходи,позволяващи ти да живееш с приличен стандарт на живот.А той си има и здраве и пари,и доколкото знам семейството му е добре.Всичко останало е второстепенно.И аз на неговите години изчуках доста жени.Ожених се на 38 години и изобщо не съжалявам,че го направих на късни години.Естествено нямах и 0,1 процент от парите му,но ако знаеш как да си поискаш пари не ти трябват.Гришо е млад и не му трябва да се жени на 25 години.Щото ожени ли се край с курвалъка.И аз си мислех,че няма да е проблем да си имам любовници като се оженя,ама си е бая сериозен проблем.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 яну 2016 16:15

kotarakkk написа:Браво на Григор Димитров звезда с ие той!В тениса всичко по цял свят вече го знаят и нека си спи с всички момичета мечта за много мъже!Така трябва направил е много за родината ни колкото може момчето....нека се радваме и на успехите му в леглото!Е и за това е мразен както ги е почнал наред...няма да има точно отсъждане....само так!!!

К'во "момиче" е Никол Шързингър? 78-и набор...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 16:28

Гордостта на Хасково :!: След Серина Уилямс и Маша Шарапова, сега идва ред и Никол да я правим хасковска снаха 8-) Аз лично предпочитах да тропнем хорцето на Маша и да скрепим българосъветската дружба, но какво да се прави, ще се прежалим и на кака Никол 8-) Това пекрасно българско градче, на колко държави е подобрило генофонда, не е истина 8-) Ако те искат да ни превземат икономически, ние ще ги превземем генетически, на малки групи от по няколко милиона 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Санди74

Мнениеот Санди74 » 04 яну 2016 16:39

CTAHKO написа:Гордостта на Хасково :!: След Серина Уилямс и Маша Шарапова, сега идва ред и Никол да я правим хасковска снаха 8-) Аз лично предпочитах да тропнем хорцето на Маша и да скрепим българосъветската дружба, но какво да се прави, ще се прежалим и на кака Никол 8-) Това пекрасно българско градче, на колко държави е подобрило генофонда, не е истина 8-) Ако те искат да ни превземат икономически, ние ще ги превземем генетически, на малки групи от по няколко милиона 8-)

Другарю,излагате се :idea: Разбира се че гордостта на Хасково е Мъри Стоилов,очаквам в най-кратки срокове да се поправите и посипете главата си с пепел.Аз благородно Ви прощавам,защото и ние богопомазаните понякога правим грешки :lol: :o :o :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 16:54

Санди74 написа:
CTAHKO написа:Гордостта на Хасково :!: След Серина Уилямс и Маша Шарапова, сега идва ред и Никол да я правим хасковска снаха 8-) Аз лично предпочитах да тропнем хорцето на Маша и да скрепим българосъветската дружба, но какво да се прави, ще се прежалим и на кака Никол 8-) Това пекрасно българско градче, на колко държави е подобрило генофонда, не е истина 8-) Ако те искат да ни превземат икономически, ние ще ги превземем генетически, на малки групи от по няколко милиона 8-)

Другарю,излагате се :idea: Разбира се че гордостта на Хасково е Мъри Стоилов,очаквам в най-кратки срокове да се поправите и посипете главата си с пепел.Аз благородно Ви прощавам,защото и ние богопомазаните понякога правим грешки :lol:

То човек да се чуди, с кой хасковлия по-напред да се гордее 8-) Пръснали сме се из целия свят и облагородяваме наред, без оглед на народност и цвят на кожата 8-) Мечта на всяка жена е да притежава поне капчица от безценният хасковски генетичен материал 8-)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 яну 2016 17:01

Ей, това нашия манталитет от завист и злоба няма граници :idea:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 яну 2016 17:06

Teo написа:Ей, това нашия манталитет от завист и злоба няма граници :idea:

Намери се кой да го каже. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 яну 2016 17:26

Teo написа:Ей, това нашия манталитет от завист и злоба няма граници :idea:

Ти да не би да си от еваната страна :?

Върни се в “Кошче за отпадъци”