БЪГ в системата на бет 365 - да съборим заедно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БЪГ в системата на бет 365 - да съборим заедно
Предлагам темата да бъде закрита по най-бързия начин, че доста хора ще загубят пари от тая простотия. Голяма набутка - пробвах днес Омия Ардия и 80 лева вътре. Не се подвеждайте - ще си загубите парите!
- batistuta25
- Контакти:
И аз днеска се набутах по тая схема, сложих корнер (то на това малко екранче не се вижда хубаво) и то нямаше, съответно изтеглих на малка загуба, но най-странното беше малко по късно когато се опитах да заложа отново и почна да мисли , мисли и разбрах, че съм ограничен на live залози на повече време (беше над 14 сек) , а малко по-късно дойде най-лошото че бях лимитиран и на пари с което си преебах моя хубав акаунт и сега заради тая простотия трябва да сменям букито. ПЪЛНА ИЗМАМА!!!!
Любовта на хората прави един отбор голям!!!
-
- Контакти:
Кой ти плати да ги говориш тия глупости, да си загубят парите хората ???
Не може да се отрече,че човека спомена,че след време трябва да си търсите нов акаунт 

veselinsk написа:Не може да се отрече,че човека спомена,че след време трябва да си търсите нов акаунт
Човекът цял наръчник е написал, ама кой да чете...

- Pragmatichen
автора на темата за всичко е прав, лично съм се възползвал от подобни бъгове на сайта, но има едно огромно но, замислете се ,в колко мачове има корнер между 37 и 40 мин?
и освен това, нали разбирате, че в 41 мин затварят залозите за първо полувреме?
т.е. реално за залог, очакване за корнер и затваряне на залога имате максимум 2-3 мин...
и кво прайм, ако в тези 2-3 мин корнер не падне?
или, ако падне, но не можем да затворим залога, защото в 41 мин пада опцията "корнери за първо полувреме"?
нали разбирате какъв факир и фокусник трябва да си, да познаеш в едни мижави 120 секунди дали ще има корнер или не?
достатъчно е да бият тъч, аут или някой да легне, че е контузен и край...
това, което автора казва, е вярно, но вероятността да се спечели е 1 на 20 мача.
и другото, което е, че ТРЯБВА да се играе с ДОСТА пари, т.е. ако залогът е под 40-50 лв, не си струва, полза има само със залози над 150-200 лв.
а кой нормален човек ще си рискува 200-те лв за това дали ще има корнер между 38 и 40 мин на мача? и след това да бърза да затвори залога, като се надява сайта да не свали селекцията в 41 мин?
според мен далеч по-умно, практично и спокойно е следното(НО ЗА ПО-МАЛКА ПЕЧАЛБА), първо да огледаш на какъв стадион и при какво време се играе мача, на Ноу Камп няма как да има 12-13 корнера, но на малко стадионче и 15 може да има.
след това да видиш вали ли, сухо ли е и най-вече да не е голяма жега, защото в жега и на голям стадион, трудно се правят корнери, играчите са свършили силите още първото полувреме.
и накрая...като започне мача да следиш за темпото на игра, ако 1 минута правят 3 паса, не ги играй, но ако бягат като бесни и има ритъм на игра, тогава СМЕЛО ЗАЛАГАШ ПРИМЕРНО НАД 10 ИЛИ НАД 11 КОРНЕРА...ГОЛЯМА СУМА...
След което чакаш да направят такава бройка корнери, че долу като дадеш затвори залог да имаш някаква печалба...примерно, ако за над 11 е било 2.25 коеф, като направят корнер, коефициента пада на 1.66, в този момент натискаш "затвори залог" и според сумата, с която си играл, няма как да не прибереш поне едно 40-50 лв..
Ако е първото полувреме и мачът е завързан и не лежат за контузии по 100000 пъти, то тогава изчакваш още малко и ако ставката падне на 1.44 или 1.33, даваш затвори залог и си свиркаш.
Това е лесен, почти сигурен начин за печалба и не те кара да трепериш до края на полувремето или до 90 мин.
Е, вярно, на който му стиска, чака до края и ако излезе наистина над 11 корнера, прибира цялата печалба, ама и риск има.
А който е практичен, играе за по-малко, но по-спокойно.
В съвременния футбол, особено в по-силните лиги, няма как до към 65-70 мин да няма поне 7-8 корнера, а то това е достатъчно.
Понякога правят и 5-6-7 още до почивката, изобщо не се чака, цъкваш затвори залог и готово.
На този труден живот, никой няма да те срещне и само защото си му симпатичен на улицата, да ти каже" Ей ти тук 50 лв да се почерпиш", на някои хора това им е храната за седмицата, на други бензина, на трети тока.
Ако човек не е лаком, печели малко и си ги тегли. Доволно
)
и освен това, нали разбирате, че в 41 мин затварят залозите за първо полувреме?
т.е. реално за залог, очакване за корнер и затваряне на залога имате максимум 2-3 мин...
и кво прайм, ако в тези 2-3 мин корнер не падне?
или, ако падне, но не можем да затворим залога, защото в 41 мин пада опцията "корнери за първо полувреме"?
нали разбирате какъв факир и фокусник трябва да си, да познаеш в едни мижави 120 секунди дали ще има корнер или не?
достатъчно е да бият тъч, аут или някой да легне, че е контузен и край...
това, което автора казва, е вярно, но вероятността да се спечели е 1 на 20 мача.
и другото, което е, че ТРЯБВА да се играе с ДОСТА пари, т.е. ако залогът е под 40-50 лв, не си струва, полза има само със залози над 150-200 лв.
а кой нормален човек ще си рискува 200-те лв за това дали ще има корнер между 38 и 40 мин на мача? и след това да бърза да затвори залога, като се надява сайта да не свали селекцията в 41 мин?
според мен далеч по-умно, практично и спокойно е следното(НО ЗА ПО-МАЛКА ПЕЧАЛБА), първо да огледаш на какъв стадион и при какво време се играе мача, на Ноу Камп няма как да има 12-13 корнера, но на малко стадионче и 15 може да има.
след това да видиш вали ли, сухо ли е и най-вече да не е голяма жега, защото в жега и на голям стадион, трудно се правят корнери, играчите са свършили силите още първото полувреме.
и накрая...като започне мача да следиш за темпото на игра, ако 1 минута правят 3 паса, не ги играй, но ако бягат като бесни и има ритъм на игра, тогава СМЕЛО ЗАЛАГАШ ПРИМЕРНО НАД 10 ИЛИ НАД 11 КОРНЕРА...ГОЛЯМА СУМА...
След което чакаш да направят такава бройка корнери, че долу като дадеш затвори залог да имаш някаква печалба...примерно, ако за над 11 е било 2.25 коеф, като направят корнер, коефициента пада на 1.66, в този момент натискаш "затвори залог" и според сумата, с която си играл, няма как да не прибереш поне едно 40-50 лв..
Ако е първото полувреме и мачът е завързан и не лежат за контузии по 100000 пъти, то тогава изчакваш още малко и ако ставката падне на 1.44 или 1.33, даваш затвори залог и си свиркаш.
Това е лесен, почти сигурен начин за печалба и не те кара да трепериш до края на полувремето или до 90 мин.
Е, вярно, на който му стиска, чака до края и ако излезе наистина над 11 корнера, прибира цялата печалба, ама и риск има.
А който е практичен, играе за по-малко, но по-спокойно.
В съвременния футбол, особено в по-силните лиги, няма как до към 65-70 мин да няма поне 7-8 корнера, а то това е достатъчно.
Понякога правят и 5-6-7 още до почивката, изобщо не се чака, цъкваш затвори залог и готово.
На този труден живот, никой няма да те срещне и само защото си му симпатичен на улицата, да ти каже" Ей ти тук 50 лв да се почерпиш", на някои хора това им е храната за седмицата, на други бензина, на трети тока.
Ако човек не е лаком, печели малко и си ги тегли. Доволно

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Нямаше предвид,че в 38-та да сложиш и да се молиш за корнер, а с това забавяне да дебнеш за корнери по това време заради високия коеф. в края на полувремето. Тия нефелници ме отказаха да залагам при тях, след като на 2 различни акаунта след 3-4 печеливши залога с по 100 евро ме лимитираха на по 20-30. Единствения им плюс за мен са им корнерите и азиатския ХК, ама с това лимитиране си е загуба на време. Кофти е,че в много други букмейкъри спряха да приемат българи и избор не е особено голям. Ако някой е намерил някоя заобикалка при читаво буки да драска на лично.

Автора, голям си п******! Цъкай си каквото си искаш, защо подлъгваш хората само не знам! И си изтипосал лентата на браузъра.. Не ти ли е ясно, че в тази работа трябва малко дискретност, особено за буки в деликатно положение в България. А темата е пълен боклук. Един мач на 20 в първенстата на Тамбукту и закъснения от 5 наносекунди. Селска пръчка! Само с измама ли можеш! И тръгнал да се хвали, и да бие тъпана все едно е на мегдана. Заради такива като тебе все по-трудно българите намират къде да слагат някой лев.
TheTruth написа:Автора, голям си п******! Цъкай си каквото си искаш, защо подлъгваш хората само не знам! И си изтипосал лентата на браузъра.. Не ти ли е ясно, че в тази работа трябва малко дискретност, особено за буки в деликатно положение в България. А темата е пълен боклук. Един мач на 20 в първенстата на Тамбукту и закъснения от 5 наносекунди. Селска пръчка! Само с измама ли можеш! И тръгнал да се хвали, и да бие тъпана все едно е на мегдана. Заради такива като тебе все по-трудно българите намират къде да слагат някой лев.
А стига бе моралист. Човека дава съвет, хазарт се играе от хора над 18 години, забранено е за непълнолетни, т. е. всеки си преценява. На мен ми беше полезен.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
-
- Контакти:
На големи глупости се начетох ...
май трябваше да напиша още в началото, че този номер е само за хора, които:
-са с ниво на грамотност над средната, защото поне 75 % от потребителите във форума са полуграмотни за съжаление (не искам да обиждам никой, това е неуспорим факт)
-са сръчни и имат добро зрение за да виждат добре кога точно има корнер и да цъкат бързо залога
-поне малко разбират от футбол, за да се сещат елементарни неща като например, че корнер има когато съдията посочи към флагчето...когато се колебаете погледнете съдията дали сочи аут или корнер (или фаул или засада)
иначе не разбрах прагматичня кви са тия работи къде пише за корнерите между 37 и 41 мин...
тогава се печели най-много, но не се печели само тогава...във всеки момент от мача се цъка над корнерите, които са дадени и готово..
a pancho ако ми обясни как е бил на загуба ще го призная
единственият шанс да загубиш е да заложиш корнера и после бета да замрази залога ти и да не може да затвориш(това ми се е случвало 1 път само)...но ако си поне малко адекватен и грамотен ще се подсигуриш веднага като сложиш примерно ако си играл над 9 слагаш под 10...коефите ще са такива, че и в двата случая си на + ако сметнеш правилно колко пари да сложиш с подсигуряването, защото току що е паднал 1 корнер, който подпомага залога ти за над...иначе ясно съм написал, че НЕ ВСЕКИ МАЧ СТАВА ОТ ВЪПРОСНИТЕ ПЪРВЕНСТВА....всеки път е различно понякога по 1-2 стават понякога повече....вчера Омия Ардия не ставаше, Джубило Ивата също...ранния в 5 го проспах и като цяло вчера не съм играл нищо, но ти като видиш, че блокира по бързо корнерите просто отпиши мача и чакай друг
а и понеже 1 пич беше писал, че ако печеля много няма да го разпространявам...ами аз знам, че от тука повече от 2-3 ма души няма да се оправят и няма да разберат как точно се прави, въпреки че съм го обяснил перфектно на 1 страница...бета печелят милиони всеки месец през ку*а им е, че 2-3 ма още го правят това
п.п. до фена на Ливърпул - верно ли си уцелил мач от Индия, в който да става номера...там съм пробвал 2-3 пъти и не ставаше и ги отписах

май трябваше да напиша още в началото, че този номер е само за хора, които:
-са с ниво на грамотност над средната, защото поне 75 % от потребителите във форума са полуграмотни за съжаление (не искам да обиждам никой, това е неуспорим факт)
-са сръчни и имат добро зрение за да виждат добре кога точно има корнер и да цъкат бързо залога
-поне малко разбират от футбол, за да се сещат елементарни неща като например, че корнер има когато съдията посочи към флагчето...когато се колебаете погледнете съдията дали сочи аут или корнер (или фаул или засада)
иначе не разбрах прагматичня кви са тия работи къде пише за корнерите между 37 и 41 мин...

a pancho ако ми обясни как е бил на загуба ще го призная

единственият шанс да загубиш е да заложиш корнера и после бета да замрази залога ти и да не може да затвориш(това ми се е случвало 1 път само)...но ако си поне малко адекватен и грамотен ще се подсигуриш веднага като сложиш примерно ако си играл над 9 слагаш под 10...коефите ще са такива, че и в двата случая си на + ако сметнеш правилно колко пари да сложиш с подсигуряването, защото току що е паднал 1 корнер, който подпомага залога ти за над...иначе ясно съм написал, че НЕ ВСЕКИ МАЧ СТАВА ОТ ВЪПРОСНИТЕ ПЪРВЕНСТВА....всеки път е различно понякога по 1-2 стават понякога повече....вчера Омия Ардия не ставаше, Джубило Ивата също...ранния в 5 го проспах и като цяло вчера не съм играл нищо, но ти като видиш, че блокира по бързо корнерите просто отпиши мача и чакай друг

а и понеже 1 пич беше писал, че ако печеля много няма да го разпространявам...ами аз знам, че от тука повече от 2-3 ма души няма да се оправят и няма да разберат как точно се прави, въпреки че съм го обяснил перфектно на 1 страница...бета печелят милиони всеки месец през ку*а им е, че 2-3 ма още го правят това

п.п. до фена на Ливърпул - верно ли си уцелил мач от Индия, в който да става номера...там съм пробвал 2-3 пъти и не ставаше и ги отписах

Върни се в “Кошче за отпадъци”