Гришата не каза нищо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Гришата не каза нищо

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2015 12:46

Кашчей написа:
k_oleto написа:
Кашчей написа:
k_oleto написа:Под "аз собственост" не искам, човека има предвид имотите на ЦСКА, а не клуба. А и няма как да ги иска, защото синдика ще се занимава с тях

Четете изказванията, както БФС чете законите :)

Че вие какви имоти имате бре :mrgreen: :mrgreen:

Има доста имоти, които са заложени в НАП, така че......ако синдика тръгне да ги продава, ще се съберат бая дългове - към държавата

А мненията по-горе, че Гришата бягал от отговорност и само щял да дава пари, са ми супер смешни :) Кой дава пари ей така бе хора

Кои са тези много имоти, че нещо не се сещам и защо НАП досега не е продал нищо от тях?! Само "марката" пуснаха, пък то никой не иска да я купи.

Ако си любопитен, влез по ЕИК на ЦСКА в имотния регистър и ще видиш. Част от тях са имоти, включително и земеделски земи извън София, други имоти са заложени в полза на ЦСКА, но не са собственост на ЦСКА, аман от разбирачи

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2015 12:51

k_oleto написа:
Кашчей написа:
k_oleto написа:
Кашчей написа:
k_oleto написа:Под "аз собственост" не искам, човека има предвид имотите на ЦСКА, а не клуба. А и няма как да ги иска, защото синдика ще се занимава с тях

Четете изказванията, както БФС чете законите :)

Че вие какви имоти имате бре :mrgreen: :mrgreen:

Има доста имоти, които са заложени в НАП, така че......ако синдика тръгне да ги продава, ще се съберат бая дългове - към държавата

А мненията по-горе, че Гришата бягал от отговорност и само щял да дава пари, са ми супер смешни :) Кой дава пари ей така бе хора

Кои са тези много имоти, че нещо не се сещам и защо НАП досега не е продал нищо от тях?! Само "марката" пуснаха, пък то никой не иска да я купи.

Ако си любопитен, влез по ЕИК на ЦСКА в имотния регистър и ще видиш. Част от тях са имоти, включително и земеделски земи извън София, други имоти са заложени в полза на ЦСКА, но не са собственост на ЦСКА, аман от разбирачи

Въпросът беше:
"Защо от НАП досега не са обявили някой от тези имоти за продажба, за да си покрият част от вземанията?" Земеделските земи около София ги знаем, тях Лупи искаше да ги заложи за над три милиона, без да струват и 500 000.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2015 12:52

Не съм данъчен Кашчей, трябва тях да ги питаш, не мен

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2015 12:55

k_oleto написа:Не съм данъчен Кашчей, трябва тях да ги питаш, не мен

Знам, но Канарите за малко над 2 млн. лично НАП поиска несъстоятелност, а за вас......И неее, държавата не ви помага, ама никак!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 окт 2015 12:56

botevist_75 написа:Вече няколко месеца не мога да разбера, дали феновете на софийските отбори не четат правилника на БФС, или просто смятат, че тези правила не важат за тях. Не може да има друго обяснение на факта,че все още се споменава варианта обединение с Литекс.
Според правилата на БФС, обединение,сливане,преместване и т.н на футболни клубове може да стане само ако са от една и съща област. ЦСКА е от област София-град. От А група може да закупи лиценза на Левски и Славия. От Б група няма такъв отбор.

И ти не четеш правилници!На никой отбор не може да се прехвърля или купува лиценз.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2015 12:58

Кашчей написа:

Знам, но Канарите за малко над 2 млн. лично НАП поиска несъстоятелност, а за вас......И неее, държавата не ви помага, ама никак!

Toва е мечешка услуга, ако за 2 мил. задължения, ни бяха изхвърлили - до сега да сме се оправили и в А група

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 окт 2015 12:59

А нещо за задълженията, кога? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2015 13:00

k_oleto написа:
Кашчей написа:

Toва е мечешка услуга, ако за 2 мил. задължения, ни бяха изхвърлили - до сега да сме се оправили и в А група

Така е, за това не може да се спори, но станалото е станало и сега не би трябвало да се продължава с глупостите, а Ганчев точно това иска, а както чета, феновете също!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

try.stan
Контакти:

Мнениеот try.stan » 04 окт 2015 13:00

не искам да съм лош пророк, но на мен ми изглежда че микренският върти, суче и единственото, което продължава да си гони като цел е пребоядисването на Латекса и преместването му в София. (Чест прави на червените фенове, че са против тоя вариант между другото.)
Само че с ново дружество или без, УЕФА, ФИФА и ФАФА са наточили секирата отдавна. Според мен ще стане следното:
- с някакви компромиси ще се направи ново дружество, наследяващо старото, в което влиза синдик
- новото ЦСКА ще си довърши сезона във В група
- към Нова година ще падне теслата с -15 т.
- напролет тия 15 точки няма как да се наваксат , а и ще има нови отнемания
- най-накрая БФС ще бъде ЗАДЪЛЖЕН да ги изхвърли една дивизия по-надолу
- есен 2016 - ЦСКА на чисто в А окръжна, с висящите задължения и всичко.
- всичко се завърта наново - и така до безкрай

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 04 окт 2015 13:01

2 часа смешно надъхване, че и една камара клоуни на подиума. Много взехте да си приличате с ония от Подуяне. И в крайна сметка никой нищо съществено не каза, Дори се чудеха как да минава ремето. Оня севлиевски ръб, Марков, нямаше идея какво да каже. Беше малко като на партиен митинг.
А къде е Дучето?
Всичко е ясно. ГГ е сключил сделка - оправдателна присъда с/у пари за ЦСКА. Томов го направи веднъж, сега ГГ го повтаря.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Кошче за отпадъци”