Докога? - Ставрoв на заплата в Лудогорец официално

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Докога? - Ставрoв на заплата в Лудогорец официално

Мнениеот volf » 20 сеп 2015 19:48

PFC Litex написа:volf a.k.a. parmalat защо така предаде Черноморец, за да се пребоядисаш в цветовете на Лудогорец?

Нито съм пармалат, нито съм мармалад! — Лудогорец все още играят най—добре футбол в тази държава!

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 20 сеп 2015 19:56

volf написа:
PFC Litex написа:volf a.k.a. parmalat защо така предаде Черноморец, за да се пребоядисаш в цветовете на Лудогорец?

Нито съм пармалат, нито съм мармалад! — Лудогорец все още играят най—добре футбол в тази държава!

Е що спориш, като всички знаем , че си? :lol:
Лудогорец тръгва надолу.
Наркотиците и тщеславието не прощават на никого. ;)

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 20 сеп 2015 20:03

volf написа:

:) :) :) кво играят :) :) :) футбол играели.Те без съдията не могат да минат центъра бе

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 20 сеп 2015 20:04

Captain Stottlemeyer написа:Колко ли още теми за мача (една от друга по-неграмотно формулирани) ще родят тъжните, проскубани и сополиви канарчета до края на деня!?... :roll: 8-)

Щом милиционер изявява претенции за грамотност, значи обществото окончателно е деградирало :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 сеп 2015 20:24

MAXHOB написа:
volf написа:

Е що спориш, като всички знаем , че си? :lol:
Лудогорец тръгва надолу.
Наркотиците и тщеславието не прощават на никого. ;)

Не споря! — Забавлявам се!
Пармалат беше добро момче ( доколкото си спомням от Добрич) !
Интересуваше се преди всичко от детско юношески футбол и школите, но простотията която с променлив успех се толерира в форума, го отказа да списва тук

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 20 сеп 2015 20:46

Ако живеехме в малко по-нормална държава сега щеше д аима конфликт на интереси и разследвания, но уви. Само, ако забранят алкохола народу ще се вдигне.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2015 21:22

pomiqr270 написа:Ако живеехме в малко по-нормална държава сега щеше д аима конфликт на интереси и разследвания, но уви. Само, ако забранят алкохола народу ще се вдигне.

Какъв е конфликтът на интереси и кой забранява на други отбори да си поръчат подобни торбички, с техен бранд?! Лудогорец правят пари от нищо, дет се вика, а "грандовете" чакат само някой чичко паричко. Една такава торбичка в магазина струва 10 стотинки..до 30, в зависимост от размера. 5-10 да отиват за отбора все си е от полза-на ден поне 2-3 000 се продават.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 20 сеп 2015 21:39

Кашчей написа:
pomiqr270 написа:Ако живеехме в малко по-нормална държава сега щеше д аима конфликт на интереси и разследвания, но уви. Само, ако забранят алкохола народу ще се вдигне.

Какъв е конфликтът на интереси и кой забранява на други отбори да си поръчат подобни торбички, с техен бранд?! Лудогорец правят пари от нищо, дет се вика, а "грандовете" чакат само някой чичко паричко. Една такава торбичка в магазина струва 10 стотинки..до 30, в зависимост от размера. 5-10 да отиват за отбора все си е от полза-на ден поне 2-3 000 се продават.

много си прост бе :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2015 21:43

nib написа:
Кашчей написа:

много си прост бе :shock:

Ми то всеки, който не е канарче е прост, тъп, циганин, турчин, само вие сте горди траки!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 20 сеп 2015 21:49

MAXHOB написа:
PFC Litex написа:Ситуацията с Колев в началото на мача не съм я гледал и не мога да я коментирам.

Умишлено влизане с бутоните в тялото на вратаря.Като страничен наблюдател казвам -чист червен картон.

Като страничен наблюдател вземи се гръмни. В ситуацията от първата минута ясно се вижда, че Алекс Колев всячески се опитва да предпази Борян, защото не може да се спре.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”