PFC Litex написа:volf a.k.a. parmalat защо така предаде Черноморец, за да се пребоядисаш в цветовете на Лудогорец?
Нито съм пармалат, нито съм мармалад! — Лудогорец все още играят най—добре футбол в тази държава!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:volf a.k.a. parmalat защо така предаде Черноморец, за да се пребоядисаш в цветовете на Лудогорец?
volf написа:PFC Litex написа:volf a.k.a. parmalat защо така предаде Черноморец, за да се пребоядисаш в цветовете на Лудогорец?
Нито съм пармалат, нито съм мармалад! — Лудогорец все още играят най—добре футбол в тази държава!
volf написа:PFC Litex написа:volf a.k.a. parmalat защо така предаде Черноморец, за да се пребоядисаш в цветовете на Лудогорец?
Captain Stottlemeyer написа:Колко ли още теми за мача (една от друга по-неграмотно формулирани) ще родят тъжните, проскубани и сополиви канарчета до края на деня!?...![]()
MAXHOB написа:volf написа:PFC Litex написа:volf a.k.a. parmalat защо така предаде Черноморец, за да се пребоядисаш в цветовете на Лудогорец?
Е що спориш, като всички знаем , че си?![]()
Лудогорец тръгва надолу.
Наркотиците и тщеславието не прощават на никого.
pomiqr270 написа:Ако живеехме в малко по-нормална държава сега щеше д аима конфликт на интереси и разследвания, но уви. Само, ако забранят алкохола народу ще се вдигне.
Кашчей написа:pomiqr270 написа:Ако живеехме в малко по-нормална държава сега щеше д аима конфликт на интереси и разследвания, но уви. Само, ако забранят алкохола народу ще се вдигне.
Какъв е конфликтът на интереси и кой забранява на други отбори да си поръчат подобни торбички, с техен бранд?! Лудогорец правят пари от нищо, дет се вика, а "грандовете" чакат само някой чичко паричко. Една такава торбичка в магазина струва 10 стотинки..до 30, в зависимост от размера. 5-10 да отиват за отбора все си е от полза-на ден поне 2-3 000 се продават.
nib написа:Кашчей написа:pomiqr270 написа:Ако живеехме в малко по-нормална държава сега щеше д аима конфликт на интереси и разследвания, но уви. Само, ако забранят алкохола народу ще се вдигне.
Какъв е конфликтът на интереси и кой забранява на други отбори да си поръчат подобни торбички, с техен бранд?! Лудогорец правят пари от нищо, дет се вика, а "грандовете" чакат само някой чичко паричко. Една такава торбичка в магазина струва 10 стотинки..до 30, в зависимост от размера. 5-10 да отиват за отбора все си е от полза-на ден поне 2-3 000 се продават.
много си прост бе
MAXHOB написа:PFC Litex написа:Ситуацията с Колев в началото на мача не съм я гледал и не мога да я коментирам.
Умишлено влизане с бутоните в тялото на вратаря.Като страничен наблюдател казвам -чист червен картон.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта