plamenst7 написа:Значи всички които носят имената Иво, Александър и Николай са турци. Логиката е желязна! Кой от тези тримата е член на ДПС?
тоя дето ви плаща сметките е...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamenst7 написа:Значи всички които носят имената Иво, Александър и Николай са турци. Логиката е желязна! Кой от тези тримата е член на ДПС?
ralka_levskarka написа:Чета гонг, спортал и никъде не виждам ДПС, и за кво е темата тогава ?? Си правим вятър ли ?
Странджата написа:Искам моят Левски да бъде управляван открито и почтено и се надявам да не изпадне в Б група, за В да мислят други - тези, на които и смъртта на любимото им отроче не изтри пяната от устата им.
plamenst7 написа:ralka_levskarka написа:Чета гонг, спортал и никъде не виждам ДПС, и за кво е темата тогава ?? Си правим вятър ли ?
Ралке, в един болен мозък се явяват какви ли не неща. Не им се впрягай.
Новият акционер на Левски Александър Ангелов: "Аз не съм адвокат на г-н Пеевски. Познавам го от 3-4 години, а в Левски съм от 10 години. Не виждам никаква връзка. Имам практика от 15 години като адвокат. Имал съм клиенти, които съм представлявал, но да се твърди подобна връзка е несериозно."
Eminem написа:Кое му е официалното ? Да сте видяли пеевски на пресконференцията ?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
plamenst7 написа:ralka_levskarka написа:Чета гонг, спортал и никъде не виждам ДПС, и за кво е темата тогава ?? Си правим вятър ли ?
Ралке, в един болен мозък се явяват какви ли не неща. Не им се впрягай.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост