Официално:Левски в турско синьо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Официално:Левски в турско синьо

Мнениеот captain_drifuss » 24 юни 2015 18:10

plamenst7 написа:Значи всички които носят имената Иво, Александър и Николай са турци. Логиката е желязна! Кой от тези тримата е член на ДПС?

тоя дето ви плаща сметките е...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 юни 2015 18:10

ralka_levskarka написа:Чета гонг, спортал и никъде не виждам ДПС, и за кво е темата тогава ?? Си правим вятър ли ?

Ралке, в един болен мозък се явяват какви ли не неща. Не им се впрягай.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юни 2015 18:12

Странджата написа:Искам моят Левски да бъде управляван открито и почтено и се надявам да не изпадне в Б група, за В да мислят други - тези, на които и смъртта на любимото им отроче не изтри пяната от устата им.

+1 :) "Левски" е единственият български футболен клуб, който е участвал в най-горния ешелон на всички досега проведени държавни първенства. Да се надяваме, че традицията ще се запази завинаги. :) А лично на мен словесните полюции на авторчето на темата и на бъдещите членове на "В" група ми доставят голямо удоволствие - дерзайте, красноармейци, пишете, пишете!... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 юни 2015 18:15, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юни 2015 18:12

Кое му е официалното ? Да сте видяли пеевски на пресконференцията ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юни 2015 18:12

plamenst7 написа:
ralka_levskarka написа:Чета гонг, спортал и никъде не виждам ДПС, и за кво е темата тогава ?? Си правим вятър ли ?

Да пробват пак..

Новият акционер на Левски Александър Ангелов: "Аз не съм адвокат на г-н Пеевски. Познавам го от 3-4 години, а в Левски съм от 10 години. Не виждам никаква връзка. Имам практика от 15 години като адвокат. Имал съм клиенти, които съм представлявал, но да се твърди подобна връзка е несериозно."
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юни 2015 18:13

Eminem написа:Кое му е официалното ? Да сте видяли пеевски на пресконференцията ?

Видяха, майка си..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 24 юни 2015 18:13

Цяла България се управлява от турци ама им лижете задниците нали, работите им за жълти стотинки, правите им свирки за да не ви уволнят. Ся по неква измукана от резана карабина логика изкарвате глупости за единствения БъЛГАРСКИ отбор, нормално е дпс да се лакомят за ЛЕВСКИ тва им е последната непокорена крепост за да изпаднем пак под турско робство от 90% както е досега до 100% ако Левски бъде превзет. Замслете се чии задник целувате преди да хвърляте измислици по чужд адрес

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 24 юни 2015 18:14

Няма от какво да ви е срам. ДПС е партия на вторите след християните, вие сами казахте, че сте именно тази част. Ние сме демократична държава и уважаваме вашият избор за ислямска вяра.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 24 юни 2015 18:15

Разумни цели са си поставили, да видим до колко ще успеят да ги реализират.Тоя бюджет според мене е напълно достатъчен за смешното ни първенство.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 юни 2015 18:16

plamenst7 написа:

не знам кой е болен мозък:
Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски.

Върни се в “Кошче за отпадъци”