Ще каже ли УЕФА "да" на Локото след "не" на Литекс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Ще каже ли УЕФА "да" на Локото след "не" на Литекс?
Кашата е АБСОЛЮТНА! Джеймс Бонд, Джин Гиби, Щирлиц и Д-р Зорге щяха да се побъркат. Стар отбор с ново име, нов отбор със старото име, нов отбор със старите купи, но без дълговете, нов отбор, но със същите фенове..., лелеее докъде я докараха цесекато!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Ицко, хвани прочети правилника за статута на клубовете.От лани е,има го на сайта на БФС, не си измисляй глупости.Всеки клуб може да сменя името между 2 състезателни години, никакъв проблем няма.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
М/у другото Гигов също беше "говежда подлога" според някои червени хардлайнери - бил ни продал титлата през 2007 година-нали помните ,когато на Локото им се отвори неочакван, златен шанс да станат шампиони, ама в решителния мач им сложихме петица в "Надежда".После пък ни бил подарил участие в Европа, когато Локо беше с 10-тина точки пред нас на трето място, ама накрая нещо зациклиха и ги изпреварихме...виж за това даже аз имам леки подозрения 
damyanov1963 написа:Е, те локомотивци с непрекъснатото плюване по Левски и пожелаване успех на ЦСКА донякъде сами си го искаха.
Не че им го пожелавам.
Нещо бъркаш адресантите.

icko65 написа:Добре.Оправи си аватара щом нямаш мнение.
Какво общо има аватара ми с това, че през 15 минути пускате теми за едно и също нещо??
- Red thunderstorm
eMs1 написа:icko65 написа:Добре.Оправи си аватара щом нямаш мнение.
Какво общо има аватара ми с това, че през 15 минути пускате теми за едно и също нещо??
Нищо общо няма, но от еклерите авторчето получава контракции и си мисли, че тук е кенеф!
Всъщност под тази тема пишат само хора,чиито интерес е ЦСКА да го няма.И се изказват в съответия контекст,като обличат това си желание във форма,удобна- за чисто начало. В този смисъл са изказвания и на доста привърженици под 35 години.Истината е,че по зрелите такива са се нагледали на всякакви промени-и имена,и сливания и какво ли не.И са разбрали,че не това е важното.А Отбора в сърцето ти.Така,че другото са алабализми.А че Дучето е купен и затова се цепи-то си е ясно.
icko65 написа:Ще покаже ли УЕФА двоен аршин при решението за сливането м/у Локо и ЦСКА?За Литекс не разрешиха.Но единия участник в сливането е същия-ЦСКА!
Разбира се,че ще разреши!Ще разреши всичко,ние сме ЦСКА!Ще ги съдим ако не разрешат!
п.п. Най-накрая някой да пусне тема за жълтините за ЦСКА,които извират през 5 мин!
HekakaB написа:Ицко, хвани прочети правилника за статута на клубовете.От лани е,има го на сайта на БФС, не си измисляй глупости.Всеки клуб може да сменя името между 2 състезателни години, никакъв проблем няма.
Че аз къде писах че не може да го сменя?Кво става с лиценза му е въпроса?Аде бегай да четешшш!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Red thunderstorm написа:eMs1 написа:icko65 написа:Добре.Оправи си аватара щом нямаш мнение.
Нищо общо няма, но от еклерите авторчето получава контракции и си мисли, че тук е кенеф!
Що не си...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Върни се в “Кошче за отпадъци”