727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
Да му отрежат десният крак,и лявата ръка!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
nikita 333 написа:727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
nikita 333 написа:727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
way написа:nikita 333 написа:727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
Ще го потупат по рамото и ще му кажат да рита още повече
Мистри написа:nikita 333 написа:727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
Както на теб са ти отрязали главата по рождение.
nikita 333 написа:Мистри написа:nikita 333 написа:727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
Имам си даже две...ела провери ако не вярваш...
Мистри написа:nikita 333 написа:Мистри написа:nikita 333 написа:727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
И двете са ти отзад казаха очевидци.
nikita 333 написа:Мистри написа:nikita 333 написа:Мистри написа:nikita 333 написа:727150 написа:За мача в сряда задължително трябва да го накажат,да видим какво ще реши "синьото БФС".
И двете са ти отзад казаха очевидци.
Абе ти ела..пък ще видиш къде са...
nikita 333 написа:Те днес четири пъти ви свалиха нащастници...и това беше най малкото...![]()
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта