we are the champions написа:CTAHKO написа:ДаЗаедно с Клатенбърг и Уеб
+1892
като ви гледам отборите на вас все някой ви е виновен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:CTAHKO написа:ДаЗаедно с Клатенбърг и Уеб
+1892
we are the champions написа:направо един гроб там на всички ви е ясно че Съра се изчерпа тотално
MQplaya написа:Jorkorazporko написа:Определено САФ в последно време дърпа отбора на зад. Лоша селекция и тотално се разграничи от атрактивния стил на Юнайтед. За съдийските аванти не смятам, че има вина, там лобито е на по - високо ниво. Лошото е, че хората които са фенове на МЮ заради играта, а не заради марката последните години се отдалечиха от отбора. В последно време виждам, че феновете се делят на две групи: такива които бяха фенове заради стила и сега се разочаровани, и фенове на марката. Втората група са доста необективни според мене.
Няма никакво деление.Или си фен или не си.Явно тези които казваш,че са от първата група не са истински фенове,а еднодневки със силните на деня.Верният фен е с отбора и в добри и в лоши моменти.
Относно темата,САФ сам ще прецени кога да си ходи.Всяка година излиза такава тема и всяка година оставате разочаровани,че не се пенсионира.
radorezila написа:Според мен Саф се изчерпа играем грозен и демодиран футбол и в момента сме доста далеч от отбори като Челси и Ман Сити като качество на играта. Също така ми писна и от основателните нападки, че сме съдийски отбор, според мен затова спомага и авторитета на САФ в коридорите на ФА. Какво е вашето мнение.
Go Go Man Utd !
Teo написа:САФ е бита карта, оставка, но като гледам има доживотен контракт с клуба, тоест никога няма да си ходи
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост