Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?

Да, изчерпал е целия си потенциал
39
46%
Не, има още какво да даде на клуба си
46
54%

Общо гласове: 85

rebel
Контакти:

Re: Трябва ли САФ да си ходи ?

Мнениеот rebel » 08 ное 2012 00:00

we are the champions написа:
CTAHKO написа:Да :!: Заедно с Клатенбърг и Уеб 8-)

+1892 :!:

като ви гледам отборите на вас все някой ви е виновен

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 08 ное 2012 00:01

we are the champions написа:направо един гроб там на всички ви е ясно че Съра се изчерпа тотално ;)

Млъкни ти бе мишкар. Суонзи още 5-6 гола трябваше да ви набутат, но се смилиха за жалост.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 08 ное 2012 00:02

MQplaya написа:
Jorkorazporko написа:Определено САФ в последно време дърпа отбора на зад. Лоша селекция и тотално се разграничи от атрактивния стил на Юнайтед. За съдийските аванти не смятам, че има вина, там лобито е на по - високо ниво. Лошото е, че хората които са фенове на МЮ заради играта, а не заради марката последните години се отдалечиха от отбора. В последно време виждам, че феновете се делят на две групи: такива които бяха фенове заради стила и сега се разочаровани, и фенове на марката. Втората група са доста необективни според мене.

Няма никакво деление.Или си фен или не си.Явно тези които казваш,че са от първата група не са истински фенове,а еднодневки със силните на деня.Верният фен е с отбора и в добри и в лоши моменти.

Относно темата,САФ сам ще прецени кога да си ходи.Всяка година излиза такава тема и всяка година оставате разочаровани,че не се пенсионира.

Ми аз съм фен на футбола, не на конкретен отбор. На мене Борусия Дортмунд ми харесва много повече като игра от МЮ последните 2 годни! Не ме касае мнението на "истинските фенове", които са готови да си изкривят душата на 360 градуса, само и само да защото не могат да приемат истината, въпреки че резултатите са показателни. Как да съм фен на отбор който не играе нищо, който има нагъл, безочлив и безпардонен старец за треньор, които не зачита хората като личности! Ако на вас това ви харесва, няма проблем! Не мен не ми харесва и затова няма да симпатизирам на този отбор, докато не се промени към по - добро...
Иначе да се пенсионира когато си иска, резила си е за негова сметка ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 ное 2012 00:03

radorezila написа:Според мен Саф се изчерпа играем грозен и демодиран футбол и в момента сме доста далеч от отбори като Челси и Ман Сити като качество на играта. Също така ми писна и от основателните нападки, че сме съдийски отбор, според мен затова спомага и авторитета на САФ в коридорите на ФА. Какво е вашето мнение.

Go Go Man Utd !

Да ве ... Утд играели грозен и "демодиран" футбол. Аман от тия модерни работи... кое му е хубавото да гледаш как 10 гнома си подават топката като алтави по ширина на терена? Ебати "красиви футбол"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 ное 2012 00:03

Teo написа:САФ е бита карта, оставка, но като гледам има доживотен контракт с клуба, тоест никога няма да си ходи :lol:

Единствено той по инерция ги държи над повърхността.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 08 ное 2012 00:05

Съра ще си отиде когато той реши.точка. а хейтърите айде у лево

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 ное 2012 00:15

САФ не виждам защо да си ходи точно в този момент,Юнайтед е почти на върха във ВЛ - с победи над Челси и Ливърпул - да със съдиите но победи ...броят му се
А в ШЛ е без грешка и най-важното докара в отбора Ван Перси който мачка
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?

Мнениеот Vincenzo » 08 ное 2012 00:38

Не им облазявам на "феновете" на манчо. Като си отиде Фъргюсън си отива и Ман Ютд. Ще минат години преди да се осафери отборът и да се завърне по сегашните си места. Колкото и да го мразя тоя отбор, не мога да отрека, че тоя шотландец прави чудеса с едни смачкани английски дървета. Ман Ютд = Фъргюсън. Целият дух и харизма на тоя отбор се крепи на тоя човек.
Изображение

Потребителски аватар
Chicharito
Контакти:

Re: Анкета: Трябва ли Сър Алекс Фергюсън да си ходи?

Мнениеот Chicharito » 08 ное 2012 00:46

Тая тема счупи тъпомера толкова идиоти на едно място скоро не съм виждал САФ е с основни заслуги за всичко хубаво което се случва в Юнайтед! Дано е жив и здрав и да продължава с невероятната си страст към футбола. ВЕЛИКАН!!

Върни се в “Кошче за отпадъци”