БАТЕ БОЙКО СЕ ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БАТЕ БОЙКО СЕ ....
@birabecks - въпросът ми бе риторичен. Не мисля,че за последните 20 години останаха толкова много пенсионери, от твърдия електорат на БСП, че да се решаващ фактор за класирането на партията на изборите- мисля, че на последните избори статистиката потвърждава думите ми- по скоро електората им е на възраст между 20-40
petre_inzaghi написа:mike 28 ela mi napravi 2 federki 4e posle 6a te GNQVA cela no6t( taq duma e dialekt ne e 4uzdica typa kratuno) , i ne si 4oveka koito 6a mi kazva dali da pi6a na kirilica ili na latinica (predstavi si 4e sym s srybski koreni) , surbite pi6at i s 2-te , taka 4e proqvi malko ETNi4ESKA tolerantnost :
Сладур! - такива най- ги обичам.
та колко от вас бяха на 14 януари на протест???
- Sleepwalker
- Контакти:
Бе я ме светнете какво е казал Супер Бойко,че такава дискусия сте си спретнали?Нещо изтървах новината... 

и въобще някой от вас (тук във форума)протестирал ли е за нещо през живота.
mike28 написа:@birabecks - въпросът ми бе риторичен. Не мисля,че за последните 20 години останаха толкова много пенсионери, от твърдия електорат на БСП, че да се решаващ фактор за класирането на партията на изборите- мисля, че на последните избори статистиката потвърждава думите ми- по скоро електората им е на възраст между 20-40
Ами не знам от къде е тази статистика...Ако е от изследванията на т.нар. "социологически агенции"...просто на тях не може да им се вярва - платени са.Аз лично,съм малко над 40.Доколкото имам наблюдения,точно тези хора м/у 20 и 40 години не гласуват,ама въобще не им пука.И в това е цялата трагедия.Щото,ако си забелязъл,в изборният ден пенсионерите са първи пред урните /бил съм 2-3 пъти в изборни комисии/.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
fcb написа:и въобще някой от вас (тук във форума)протестирал ли е за нещо през живота.
А, ти? Аз, да!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Sleepwalker написа:Бе я ме светнете какво е казал Супер Бойко,че такава дискусия сте си спретнали?Нещо изтървах новината...
Каквото и да е казал,едва ли ще да е нещо смислено,на крива ракета космоса и пречи.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
fcb написа:та колко от вас бяха на 14 януари на протест???
Аз бях там.С още двама от Пловдив.И какво?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Ми не- по груби спомени от даваното в ноща на изборите. Аз съм ходил по протести, в началото на демокрацията- един от най-хубавите ми спомени бе от митинга срещу завода за химикали в Гюргево- беше на Дунав мост, пяха Коцето Калки,Щурците и доста от известните бг изпълнители. После ни качиха на едни корабчета и щяхме да ходим да бутаме завода
, ма румънците не ни дадоха да слезем на брега и си останахме с една хубава разходка с лодка.
Никога не съм ходил да гласувам , просто не съм видял още човек или партия за който/която си струва да си пусна гласа.

Никога не съм ходил да гласувам , просто не съм видял още човек или партия за който/която си струва да си пусна гласа.
Върни се в “Кошче за отпадъци”