Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Мнениеот Old_death » 26 юни 2015 19:12

Синьо сърце написа:
джони написа:Лъжа ли е написаното от фрогнюз,една от малкото останала свободна медия в България?Нека левскарите отговорят и на въпроса в статията-КЕФ ЛИ ВИ Е ,ЧЕ СТЕ ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР СЪС СОБСТВЕНИК ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ???

Ами доста лъжа има. Това със "малцината запознати" и с рекета спрямо Батков кърти мивките. Изнесените " факти" нищо не доказват-напротив, имената на Пеевски, Трактора и ДПС не фигурират абсолютно никъде в документ или сделка около Левски. собственици не са толкова нови, а преди две години наляха едни пари в клуба с идеята да го вземат. Споменатите нямат нищо общо клуба, и това е единственият факт. Новите собственици не са толкова нови, а преди 2 години наляха едни пари в клуба с идеята да го вземат. Батков обаче се вкопчи в Газпром и държеше много козове. Миналата година му бе предложена цена 8 млн, той отказа. Но след преструктурирането на дълга към Батковите фирми в акционерен капитал, след провала на ЮП и след влошените финанси на самия адвокат, той беше на път да изгуби лиценза на сините. Лицензът бе спасен от новите собственици, и от цената бяха приспаднати както тези пари сега, така и онези отпреди две години. За никакъв рекет и заплахи не може да става дума.
Така стоят нещата. Искам да ви припомня, че когато преди 2 години новите собственици даваха пари, вие и ГА уверено говорехте за пари от ББ и КГБ, за Пеевски и ДПС нито дума. Факт.
Едни и същи хора ги изкарахте, че са ББ, ДП, ДПС, КГБ-ами айде разберете се! Но по-смешното е, че както тогава, така и сега не познахте нито едно число. Много сте далече от истината.
Все пак бих ви пуснал една подсказка-ориентирайте се към кръгове , условно наречени на китен български град и на симпатични домашни животинки от мъжки род. С малко ровене из нета най-накрая може и да уцелите поне едно от двайсет правилни числа...
Лек ден! :)

Виж какво , момче ! Не съм се намесвал в тия глупости , защото стоя доста над тях , а и се имам за доста по възпитан от редовите пумияри , които списват в тоя форум . На всеки средно интелигентен човек му е ясно , че от около три години вашия клуб , даже ми е гадно да спомена името на Апостола , се финансира от Котараците в Банкя . Знаеш много добре кой е в център на тоя кръг . Въпросът е : До кога на държавна хранилка ? Моралът не се ли отнася до вас ? Кое е по срамно , да сте собственост на Пеевски или да сте поредния държавен отбор ? Кога най - после ще се разбере кой е истинския собственик и кой издържа клубът ви ? По тая тема мълчите като партизани при разпит .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 26 юни 2015 19:15

Е как няма да мълчат, довчера се подиграваха на другите, а днес те самите бяха официално потурчени. Мълчанието и отрицанието са най-добрата им тактика в този момент 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2015 19:19

Old_death написа:Виж какво , момче ! Не съм се намесвал в тия глупости , защото стоя доста над тях , а и се имам за доста по възпитан от редовите пумияри , които списват в тоя форум . На всеки средно интелигентен човек му е ясно , че от около три години вашия клуб , даже ми е гадно да спомена името на Апостола , се финансира от Котараците в Банкя . Знаеш много добре кой е в център на тоя кръг . Въпросът е : До кога на държавна хранилка ? Моралът не се ли отнася до вас ? Кое е по срамно , да сте собственост на Пеевски или да сте поредния държавен отбор ? Кога най - после ще се разбере кой е истинския собственик и кой издържа клубът ви ? По тая тема мълчите като партизани при разпит .

И това от фен на ЦСКА, който е собственост на инджов - човек на дпс.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 юни 2015 19:27

Eminem написа:
Old_death написа:Виж какво , момче ! Не съм се намесвал в тия глупости , защото стоя доста над тях , а и се имам за доста по възпитан от редовите пумияри , които списват в тоя форум . На всеки средно интелигентен човек му е ясно , че от около три години вашия клуб , даже ми е гадно да спомена името на Апостола , се финансира от Котараците в Банкя . Знаеш много добре кой е в център на тоя кръг . Въпросът е : До кога на държавна хранилка ? Моралът не се ли отнася до вас ? Кое е по срамно , да сте собственост на Пеевски или да сте поредния държавен отбор ? Кога най - после ще се разбере кой е истинския собственик и кой издържа клубът ви ? По тая тема мълчите като партизани при разпит .

И това от фен на ЦСКА, който е собственост на инджов - човек на дпс.

Да спориш с фен на отбора от Сухата река е загубена кауза , но въпросът си остава . До кога на държавна хранилка ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 юни 2015 19:33

Nuke написа:БлагодАрим, ефенди! Да илядиш! :lol: :lol:
С тъпашките си изцепки в последните дни се превръщате във враг на Левски. Не просто съперник за титлата, а враг!

Плашим се...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 26 юни 2015 19:33

Сега най-важно е мураджиите от кое сесека ще бъдат .

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 юни 2015 19:39

Виж какво, девойче! Давай доказателства за клюките или пали моторетката!

19 страници плювни по Левски - бахти хейтърската държава, заеби!

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 26 юни 2015 20:00

Tommi написа:
До Нова Медийна Българска Група

Уважаема госпожо Кръстева,

Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в "Б" футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!! [/quote :) :) :) :) ]
:) :) :) :) :)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 юни 2015 20:10

Надявам се писането на глупости по адрес на Левски да успокоява опънатите ви нервички и омразата която таите. Лично на мен ми е през оная работа какво пишат тук няколко форумни глупака в неистовото си желание да хейтват по Левски.
Между другото, тази тема вече доста поостаря. Време е да пуснете някоя нова, че вече започвате да доскучавате.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 20:20

kubik написа:Не знаеш кой е зад Тонев?

http://www.vsekiden.com/147879

Между другото колеги близки до Тръста още миналата седмица споменаваха, че Ангелов щял да става собственик на акциите на Батков, а Тонев щял да бъде изпълнителен директор.
Явно Ангелов се е уплашил, защото веднага ще тръгнат приказките, че 100% от акциите са на Пеевски и затова се е стигнало до тази тройна коалиция.
Батков беше заложил 42% от акциите с/у заем от КТБ. Смятам знаеш кой ги е взел и е допълнил до 66%.

Тоя Юпитер откъде го изкопаха, само те си знаят. Но пловдичанин да не е фен на Локо или Ботев....странно

Като му е наредено отгоре,какво да прави.
Иначе е фен на Локомотив Пловдив.
В нашата държава така стават нещата.
както и Пещерняците щяха на Ботев да дават кинти ...и за тях сега се говори ,че отиват в Левски :)[/quote]
Неподготвен си, за жалост. Въпросните 42% след преструктурирането на дълга към Батков в актив, станаха по-малко от 15%. Аз пак питам: Кои са Хората? Нямате отговор. Но упорито твърдите, че Пеевски е взел Левски( както преди 2 г твърдяхте за ББ и КГБ, или не помните?). Добре, но парите преди 2г ги дадоха Хората, а не Пеевски. Хората платиха и за лиценза, това е факт. Сериозно ли казвате, че Хората водиха 2 г борба и дадоха сума пари, за да връчат акциите на Пеевски?
Ще ме прощаваш, но който мисли така, е кръгъл идиот. Хората са в играта в БГ много преди Пеевски да почне изобщо да се бара. И да, с пещерата уцелихте най-сетне нещо вярно, макар и само донякъде.
Би ли прокоментирал горните безспорни факти?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Кошче за отпадъци”