Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Мнениеот diplomat » 22 юни 2015 23:37

И Вальо Златев много плащаше данъци, ама след това открадна 100 пъти повече!! :evil:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 23:52

И Вальо Златев е същото изчадие, баща му едно време е бил на една маса с Тодор Живков, дори има и снимка - баща и син Златеви си правят кефа с правешкия селянин .... натам се досещайте как забогатя и Вальо Златев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Reckless

Мнениеот Reckless » 23 юни 2015 00:47

1982 написа:Стига мазни свирки, цяла България знае, че тази гнусна мутра е престъпник, цяла България знае как забогатя.

Как забогатя бе, професоре !? Кажи да знаем и ние! И какъв престъпник е ? Какво престъпи ? Хайде развържи въображение и ни светни всички, които не знаем !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2015 00:54

Както забогатяха всички борци. Не те знам кога си роден, не те знам дали знаеш кои са Крушата, Страхил Димчев и т.н., хора, от които във вашия край трепереха всички. И с какво се занимаваха ...

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2015 00:58

И, кажи, моето момче, защо тоя дрислив лилипут се движи с бронирана кола, страх ли го е от нещо, нали не е престъпник ??

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 юни 2015 01:06

1982 написа:Както забогатяха всички борци. Не те знам кога си роден, не те знам дали знаеш кои са Крушата, Страхил Димчев и т.н., хора, от които във вашия край трепереха всички. И с какво се занимаваха ...

Да го питат ГГ каква работа е имал със Спас Русев и Доктора... :mrgreen:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 юни 2015 01:38

Единственото, което постига ЦСКА е да го намразват и презират по всякакви градове, села и паланки, докато масата от феновете му (слава Богу, не всички) се чудят на коя мутра да го налапат до сливиците, само и само да играят в А група. ;) По-голяма излагация на нечии фенове не е имало никога. Не остана фен на другите отбори вече, който да не презира тоя цирк и глорихънтърите, зовящи се "цесекари", дето нямало да подкрепят отбора си ако не бил в А група :shock: :shock: :shock: Вие да сте чували такова нещо от нормален фен на който и да е отбор ? Щото аз не.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юни 2015 02:02

Viktor4o_Rs написа:Единственото, което постига ЦСКА е да го намразват и презират по всякакви градове, села и паланки, докато масата от феновете му (слава Богу, не всички) се чудят на коя мутра да го налапат до сливиците, само и само да играят в А група. ;) По-голяма излагация на нечии фенове не е имало никога. Не остана фен на другите отбори вече, който да не презира тоя цирк и глорихънтърите, зовящи се "цесекари", дето нямало да подкрепят отбора си ако не бил в А група :shock: :shock: :shock: Вие да сте чували такова нещо от нормален фен на който и да е отбор ? Щото аз не.

Ако трябва да бъдем честни е леко глупаво да се прави такава дискриминация.Всеки си има собствено виждане на нещата независимо от кой отбор е.Аз лично не бих дал гаранция,че в момента ако на мястото на ЦСКА беше да речем Левски или Лудогорец нямаше да има пак една маса от техни фенове,които да мислят по същия начин.Да не говорим за грандове като Реал и Барса,чиито фенове са мега взискателни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 23 юни 2015 05:41

delqnski47 написа:
Viktor4o_Rs написа:Единственото, което постига ЦСКА е да го намразват и презират по всякакви градове, села и паланки, докато масата от феновете му (слава Богу, не всички) се чудят на коя мутра да го налапат до сливиците, само и само да играят в А група. ;) По-голяма излагация на нечии фенове не е имало никога. Не остана фен на другите отбори вече, който да не презира тоя цирк и глорихънтърите, зовящи се "цесекари", дето нямало да подкрепят отбора си ако не бил в А група :shock: :shock: :shock: Вие да сте чували такова нещо от нормален фен на който и да е отбор ? Щото аз не.

Ако трябва да бъдем честни е леко глупаво да се прави такава дискриминация.Всеки си има собствено виждане на нещата независимо от кой отбор е.Аз лично не бих дал гаранция,че в момента ако на мястото на ЦСКА беше да речем Левски или Лудогорец нямаше да има пак една маса от техни фенове,които да мислят по същия начин.Да не говорим за грандове като Реал и Барса,чиито фенове са мега взискателни.

Барса-посещаемост около 90 000
Реал-посещаемост около 90 000
Левски-1100
ЦСКА-1200
Лудогорец-1500
Ти осъзнаваш ли какво сравняваш . Как може да е взискателен някой който го няма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юни 2015 15:11

james написа:
delqnski47 написа:

Барса-посещаемост около 90 000
Реал-посещаемост около 90 000
Левски-1100
ЦСКА-1200
Лудогорец-1500
Ти осъзнаваш ли какво сравняваш . Как може да е взискателен някой който го няма.

Аз нищо не ''сравнявам'',а просто отчитам факта че е глупаво да даваш оценка на някого спрямо клубната му принадлежност....
И отчитам че в момента ЦСКА е в положение в което феновете на отбора са подложени насилствено на избор и всеки стои отстрани и критикува.Само че реалността не е такава и не може да се казва ''Те цесекарите не знам си какво...''.Това са пълни глупости.По правилно е да се каже ''Те хората са....''.Просто всеки си има собствени възгледи и интереси.Ако беше Левски да речем,щеше да е същата картинка.Само че сега щяхме да казваме ''Те левскарите са....'',а не ''Те цесекарите са.....''.и т.н.Но това не е реална оценка.
А пък за феновете на Реал и Барса,където колят и бесят за ''неправилно дишане от страна на футболистите'' оставам без коментар.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”