Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот suareshampion » 18 апр 2014 12:28

Искам ей така просто профилактично да поздравя тоя големец Брендън Роджърс ,който само от втората си година начело ,ни вкара в ШЛ и ще вдигне 19тата ,след като много некадърници не успяха преди него в рамките на цели 24 години :) Браво бе човек ,караш ме да се чуствам добре ,като фен на тоя велик клуб и в същото време караш всички паразити и неверници ,които не вярваха в теб ,да Не се чустват добре . Огромен си . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 апр 2014 22:16

чакай да дигнем купата и тогава го превъзнасяй...иначе го поздравявам за класирането ни във топ 3 и участието във ШЛ.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 апр 2014 20:30

john barnes написа:чакай да дигнем купата и тогава го превъзнасяй...иначе го поздравявам за класирането ни във топ 3 и участието във ШЛ.

Джони ,нагъл си братле. Целта му беше топ 4 преди сезона ,нали така ? Ти искаше от него топ 4 ,нали така ? Ай ся го признай братле. Остави титлата настрана и го признай .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 апр 2014 20:32

suareshampion написа:
john barnes написа:чакай да дигнем купата и тогава го превъзнасяй...иначе го поздравявам за класирането ни във топ 3 и участието във ШЛ.

Джони ,нагъл си братле. Целта му беше топ 4 преди сезона ,нали така ? Ти искаше от него топ 4 ,нали така ? Ай ся го признай братле. Остави титлата настрана и го признай .

е нали го поздравявам,че ни класира в топ3,не четеш ли какво пиша бре,тренер?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 апр 2014 10:54

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 11:36

Честито и на Брендън Роджърс ..за наградата за изключителни постижения през сезон 2013/2014 г !
Честито и за новия му договор до 2018 г ! Както казах ,още миналата година ,този треньор ще остане дълги години начело на Ливърпул и ето ,че отново познах. :) Поздравявам Джон Хенри !
Тия признания за другия мой любимец ,също затварят устите на неразбиращите от футбол :) Моите съболезнования за тях . Ще бъдат принудени да го гледат начело още поне 4 години ,ако всичко върви нормално ..а то ще върви . :)
Гума ,продължавай да не правиш важна темичката ,всички разбрахме ,че тоя човек не е важен за теб ,но пък е важен за собствениците и феновете на Ливърпул по целия свят ,което разбира се е по важното . :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 22:04

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 май 2014 10:49

http://gong.bg/view_article.php?article_id=426717
Еми това е .Видов ден дойде . :) Признават го хората моя човек .Напълно заслужена награда .Големец !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 май 2014 23:38

Брендън се опари от случая "Коноплянка" и сега очаквам да направи ранни трансфери.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 май 2014 16:16

Върни се в “Кошче за отпадъци”