Не били компютри, а компоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Не били компютри, а компоти.

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2017 17:50

Цецо Чука написа:Няма НИКАКВО значение дали сме съгласни или не сме с декларацията (ние поне от кумова срама е редно да си мълчим), въпроса е съвършено друг-НЕ МОЖЕШ да говориш от името на хора, без те да са ти дали съгласието си по какъвто и да е било въпрос.

Ето например, не можеш да кажеш: Небето е синьо! Така мислим аз и Цецо Чука! Не можеш да кажеш такова нещо без да си ме питал мен въобще. Без значение съгласен ли стъм или не.

Схващате ли?

От друга страна, селското ви ръководство за пореден път доказва че е малоумно, защото след една такава декларация и след като един път са се осрали така, утре като пуснат пак неква такава, никой нема да им повярва, просто олеквате адски, не разбирам как не се схваща това.

От една страна сте прави,но от друга страна не сте много умни щом си слагате гордостта и принципите пред собствения си интерес!Дано да сте нещо като сателит на Киро.Но не ми се вярва.За съжаление сте май това първото.Това си лично мое мнение като цяло.На мене лично ми беше тъжно да гледам как нашите бяха като риби на последния мач.Направо не ми се мисли какво ще стане,ако на някой вътре му прилошее или се запали нещо....Дано да няма жертви след време.Да не дава Господ... :cry:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2017 18:01

Ако някои още се чудят що гадното жоже от Микре и ко. не изчакаха ''официален отговор от тяхно превъзходителство''- ръководствата на цитираните клубове да се реши един основен проблем за всички големи агитки в България:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ana-457800

Чакам коментарите на оня с компотите на първа страница,както и на всички останали ''силно загрижени за принципите'' и ''морала''.Никове няма да цитирам.С две думи - протоколните тролове.Те са писали по назад в темата.
Както каза шивача - едни ръководства удариха яка чекия на Птричв и Киро за сметка на собствения си интерес!Тва трябва да си или сателит,или изключително прост.Мисля че е второто,но не изключвам и първото.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2017 18:16

Специално пък феновете Ботев трябва да бъдат сериозно кротки или техният тротоар е перфектен?
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2017 18:16

delqnski47 написа:.На мене лично ми беше тъжно да гледам как нашите бяха като риби на последния мач.Направо не ми се мисли какво ще стане,ако на някой вътре му прилошее или се запали нещо....Дано да няма жертви след време.Да не дава Господ... :cry:

Няма да има. Както вече ви споменах, благодарение на сините привърженици и техните своевременни действия много преди тази декларация, което и самият Петричев призна, в Разград вече са започнали да действат в посока реновиране на сектора за гости.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2017 18:21

PFC Litex написа:Специално пък феновете Ботев трябва да бъдат сериозно кротки или техният тротоар е перфектен?

:) Въпросът е съвсем друг,но важното е да сме на контра на жожето.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2017 18:22

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:.На мене лично ми беше тъжно да гледам как нашите бяха като риби на последния мач.Направо не ми се мисли какво ще стане,ако на някой вътре му прилошее или се запали нещо....Дано да няма жертви след време.Да не дава Господ... :cry:

Няма да има. Както вече ви споменах, благодарение на сините привърженици и техните своевременни действия много преди тази декларация, което и самият Петричев призна, в Разград вече са започнали да действат в посока реновиране на сектора за гости.

Ами похвално.
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2017 18:23

Въпросът е ясен, ръководство на ФК не е равно на фенове, така че невиждам, какво трябва да се коментира.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2017 18:32

delqnski47 написа:...едни ръководства удариха яка чекия на Птричв и Киро за сметка на собствения си интерес!Тва трябва да си или сателит,или изключително прост.Мисля че е второто,но не изключвам и първото.

То много удобно звучи така написано, но по тази логика излиза, че жълтите фенове с декларацията си удариха яка чекия на, цитирам те, "гадното жоже от Микре и ко. " за сметка на собствения си интерес, в случая добри отношения с тяхното си жълто ръководство!
"Тва трябва да си или сателит (значи в случая на, цитирам те, "гадното жоже от Микре и ко. ") ,или изключително прост. А сега де? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 ное 2017 18:34

delqnski47 написа:Ако някои още се чудят що гадното жоже от Микре и ко. не изчакаха ''официален отговор от тяхно превъзходителство''- ръководствата на цитираните клубове да се реши един основен проблем за всички големи агитки в България:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ana-457800

Чакам коментарите на оня с компотите на първа страница,както и на всички останали ''силно загрижени за принципите'' и ''морала''.Никове няма да цитирам.С две думи - протоколните тролове.Те са писали по назад в темата.
Както каза шивача - едни ръководства удариха яка чекия на Птричв и Киро за сметка на собствения си интерес!Тва трябва да си или сателит,или изключително прост.Мисля че е второто,но не изключвам и първото.

Щот се припознавам да ти отговоря.
Никой не му се праща собствена армия в чужда война. 8-)
Най нормалното нещо беше да се съберат всички водещи клубове и да излязат с обща позиция, а не селски вечеринки, този се бил съгласил ама после не. Факт е че от вашето ръководство се осраха с тази декларация.
И темата изобщо не е дали, клозета наречен сектор за гости в Разград(на 300% съм сигурен, че не си стъпвал там) има условия или не, а че пак играете на дребно по ловешки. Това е.
Аз си спомням на времето Гришата, как се разправяше със същите тези екземпляри, които му трошаха стадиона. Нищо не се е променило 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A[/youtube]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 09 ное 2017 18:38

Цецо Чука написа:Няма НИКАКВО значение дали сме съгласни или не сме с декларацията (ние поне от кумова срама е редно да си мълчим), въпроса е съвършено друг-НЕ МОЖЕШ да говориш от името на хора, без те да са ти дали съгласието си по какъвто и да е било въпрос.

Ето например, не можеш да кажеш: Небето е синьо! Така мислим аз и Цецо Чука! Не можеш да кажеш такова нещо без да си ме питал мен въобще. Без значение съгласен ли стъм или не.

Схващате ли?

От друга страна, селското ви ръководство за пореден път доказва че е малоумно, защото след една такава декларация и след като един път са се осрали така, утре като пуснат пак неква такава, никой нема да им повярва, просто олеквате адски, не разбирам как не се схваща това.

"Ботев"Пловдив са против аквариума но не искат да се разгласява защото са зависими от Киро...Срамът остава за феновете им.
Нищо общо нямате с Апостола

Върни се в “Кошче за отпадъци”