Цецо Чука написа:Няма НИКАКВО значение дали сме съгласни или не сме с декларацията (ние поне от кумова срама е редно да си мълчим), въпроса е съвършено друг-НЕ МОЖЕШ да говориш от името на хора, без те да са ти дали съгласието си по какъвто и да е било въпрос.
Ето например, не можеш да кажеш: Небето е синьо! Така мислим аз и Цецо Чука! Не можеш да кажеш такова нещо без да си ме питал мен въобще. Без значение съгласен ли стъм или не.
Схващате ли?
От друга страна, селското ви ръководство за пореден път доказва че е малоумно, защото след една такава декларация и след като един път са се осрали така, утре като пуснат пак неква такава, никой нема да им повярва, просто олеквате адски, не разбирам как не се схваща това.
От една страна сте прави,но от друга страна не сте много умни щом си слагате гордостта и принципите пред собствения си интерес!Дано да сте нещо като сателит на Киро.Но не ми се вярва.За съжаление сте май това първото.Това си лично мое мнение като цяло.На мене лично ми беше тъжно да гледам как нашите бяха като риби на последния мач.Направо не ми се мисли какво ще стане,ако на някой вътре му прилошее или се запали нещо....Дано да няма жертви след време.Да не дава Господ...