Не били компютри, а компоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Не били компютри, а компоти.

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2017 11:13

gihuelo написа:Не мога да разбера ,защо в тази тема най-активни са привържениците на Левски? Вас има ли ви в декларацията? Засегнати ли са ви интересите? В този "скандал" вие не сте замесени по абсолютно никакъв начин.Ето Петричев казва ,че сте в прекрасни отношения ...еми стойте си в аквариума и гледайте ,щом ви хареесва.

Засягат ни, засягат ни и още как! Защото ние първи, чрез нашите структури на привържениците, започнахме да работим по този проблем. Както виждаш, това се потвърждава и от Петричев. Е, ние го направихме културно, без омраза, скандали и селски прийоми, може би и затова така тихичко мина през медиите. След което, както е видно, от Лудогорец са взели някакви мерки и тук се появявате ВИЕ с тази демагогска декларацийка, че после да се изкарате като победители срещу злото, готованковците ми сладки. :mrgreen: Та този пореден нагъл акт ни касае, защото ние вече подехме тази инициатива, цивилизовано и европейски при това. И както фактите говорят, добре сме си свършили работата, няма да ви минете номерчето да си приписвате чужди заслуги след време.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

stone

Мнениеот stone » 09 ное 2017 12:22

На мен пък този сектор ми хареса!

stone

Мнениеот stone » 09 ное 2017 12:23

Хем съм от ЦСКА!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 09 ное 2017 13:34

TristaNNN написа:
gihuelo написа:Не мога да разбера ,защо в тази тема най-активни са привържениците на Левски? Вас има ли ви в декларацията? Засегнати ли са ви интересите? В този "скандал" вие не сте замесени по абсолютно никакъв начин.Ето Петричев казва ,че сте в прекрасни отношения ...еми стойте си в аквариума и гледайте ,щом ви хареесва.

Засягат ни, засягат ни и още как! Защото ние първи, чрез нашите структури на привържениците, започнахме да работим по този проблем. Както виждаш, това се потвърждава и от Петричев. Е, ние го направихме културно, без омраза, скандали и селски прийоми, може би и затова така тихичко мина през медиите. След което, както е видно, от Лудогорец са взели някакви мерки и тук се появявате ВИЕ с тази демагогска декларацийка, че после да се изкарате като победители срещу злото, готованковците ми сладки. :mrgreen: Та този пореден нагъл акт ни касае, защото ние вече подехме тази инициатива, цивилизовано и европейски при това. И както фактите говорят, добре сме си свършили работата, няма да ви минете номерчето да си приписвате чужди заслуги след време.

Фактите говорят, че благодарение на този аквариум, гостуващите отбори остават без подкрепа. Вашият, включително. Нямах представа, че е плод на вашите усилия. Никой няма да си припише това ви постижение, може да си сигурен.
Хайл Мусолини

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 09 ное 2017 13:45

PFC Litex написа:
kamilata3 написа:miro_rz ти наистина ли мислиш че домуса като беше в ЦСКА даваше пари,тогава кой беше чувал за него,така хубаво даваше чЕ стигнахме до тук,а така като го защитавате замисляте ли се какво прави той за работещите хора,за това че иска да махне всички добавки към заплатите,да не се вдига минималната,за съсипването на флота,тоя човек ли защитавате,плюете по ЦСКА защото мразите повече отколкото обичате.

ГГ, с какво е по-различен от него?[/quote]

Не казвам че е по различен,но не виждам да пишете за домуса ,само Ганчев ви е в устата.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 ное 2017 13:52

При ГГ и ЦСКА-София всичко е фалшификат и измама.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2017 15:12

CaptainBertorelli написа:Фактите говорят, че благодарение на този аквариум, гостуващите отбори остават без подкрепа. Вашият, включително. Нямах представа, че е плод на вашите усилия. Никой няма да си припише това ви постижение, може да си сигурен.

Съгласен съм с теб. Даже ако трябва да върнем лентата по-назад във времето, ще добавя, че имаше и други проблеми с този сектор в Разград, още преди да му сложат плексигласа - на прима виста се сещам, че на един мач негодниците ни заключиха вътре в сектора. :shock: Пък още преди това привържениците на фалиралия красноармейски отбор имаха някакви ядове със стюардите, дали не се и маризиха нещо, но за този случай не мога да кажа много, не съм толкова запознат. Факт е, че тази клетка е много неприятна за всички гостуващи провърженици, но също така е факт, че нашите организации вече задвижиха този въпрос - мисля, че даже се изпрати и едно материалче до разни европейски футболни структури, та никак не е случайно, че ръководстството в Разград вече е започнало да работи по въпроса, още преди вашата декларация. Ето, ти сега не си запознат с тези факти, защото нещата тогава не се случиха по "скандален" начин, а сравнително цивилизовано, което за голяма жалост, не продава новини и не пълни форумите с 15-20 страници.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 09 ное 2017 17:16

Няма НИКАКВО значение дали сме съгласни или не сме с декларацията (ние поне от кумова срама е редно да си мълчим), въпроса е съвършено друг-НЕ МОЖЕШ да говориш от името на хора, без те да са ти дали съгласието си по какъвто и да е било въпрос.

Ето например, не можеш да кажеш: Небето е синьо! Така мислим аз и Цецо Чука! Не можеш да кажеш такова нещо без да си ме питал мен въобще. Без значение съгласен ли стъм или не.

Схващате ли?

От друга страна, селското ви ръководство за пореден път доказва че е малоумно, защото след една такава декларация и след като един път са се осрали така, утре като пуснат пак неква такава, никой нема да им повярва, просто олеквате адски, не разбирам как не се схваща това.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 09 ное 2017 17:19

1982 написа:За условията си пишете от ваше име, никой не ви е спрял, тук става въпрос, че сте намесили клубове, които очевидно не са давали съгласието си да говорите от тяхно име. Това е проблемът, опитите да манипулирате и да злоупотребявате. Както казах вече, това е в кръвта на някои хора от ловешкия край. Може и да се пренесоха на пъпа на София, ама селянията им лъщи.

Все едно аз да пусна декларация и да напиша и твоето име вътре, без да си ме упълномощавал за подобно нещо ..... ми нагло е, аз мога да говоря само от свое име.

АСЛЪ!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2017 17:45

Цецо Чука написа:Няма НИКАКВО значение дали сме съгласни или не сме с декларацията (ние поне от кумова срама е редно да си мълчим), въпроса е съвършено друг-НЕ МОЖЕШ да говориш от името на хора, без те да са ти дали съгласието си по какъвто и да е било въпрос.

Съгласен съм с теб. Ето сега например, привържениците на Ботев Пд също излязоха с някаква декларация по въпроса за сектора в Разград, НО тя си е подписана единствено от техните фенски фракции, без да замесват останалите клубове и респективно техните организации на привържениците. И все пак излиза, че жълтите не са ничии подлоги, както грозно се изказаха някои потребителчета тук, а хората съвсем правилно си изразиха позицията само от тяхно име, че и успяха хубавичко да опозорят организацията, която нахално си позволи да говори от чуждо име.
[offtopic]

Върни се в “Кошче за отпадъци”