Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 18:44

1982 написа:
delqnski47 написа:И на кой да се предоставят тия бази бе.Айде отговори ми на тоя въпрос.Можеш ли?

Прави се конкурс и, който от ЦСКА 1948 и ЦСКА-София предостави най-добри условия - на него. Това е нормалното и законно решение. А не министърчето да гази законите и еднолично да решава на кого да се дава.

А кой ще стопанисва базите докато дойде конкурса??
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 18:44

Old_death написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Че кой намесва тук ЦСКА ??! ...... цялото беззаконие е сътворено от ММС и ЦСКА-София, ЦСКА няма вина, така е.

Не виждам вина в ЦСКА-София. Пиши на министъра, на прокоратурата, на Бойко, на Мая...

Все ваши хора си ми изредил, ей сега ще им пиша. :lol: :lol: :lol:

ЦСКА 1948 като заведоха дело, какво ....... февруари 2019-а. :lol: :lol: :lol: След година и половина "независимият" съд/ВАС ще разгледа делото ..... разбира се, дотогава ще е минал фарсът с базите и настоящата ситуация няма да има никакво значение.

Ами нали все търсиш законност! Има дело, има решение на съда. Това сега законно ли е или не? Честно да ти кажа не мога да те разбера!

Решението на съда (САС) е договорът да се покаже. Това(на ВАС) не е решение на съд, а нагло и безпардонно отменяне на възможността това да стане сега и веднага, а не никога.

Колкото и да се напъваш , ЦСКА ще го има много след като ти нахраниш червеите .

То много ще ги има след това, но не и ЦСКА, този ЦСКА, който уж обичахте до смърт!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 18:45

Кашчей написа:
То много ще ги има след това, но не и ЦСКА, този ЦСКА, който уж обичахте до смърт!

На кой да се предоставят базите??
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 18:45

delqnski47 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:И на кой да се предоставят тия бази бе.Айде отговори ми на тоя въпрос.Можеш ли?

Прави се конкурс и, който от ЦСКА 1948 и ЦСКА-София предостави най-добри условия - на него. Това е нормалното и законно решение. А не министърчето да гази законите и еднолично да решава на кого да се дава.

Собственикът на базите, или той не може и не знае как?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2017 18:45

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Как да разбереш защо, ако нещо е законно, трябва ли така упорито да се крие от обществото ??! На вас, феновете на "ребрандирани" клубове, ви е трудно, вие сте свикнали всичко да е тиня и блато, за да ви вървят схемите.

Разбира се, че е законно ВАС да разгледа делото, ако иска и през 2099-а година ..... 2019-а или 2099-а, все едно, нали целта е "търгът" да е минал вече и настоящата ситуация да няма никакво значение. Въпросът е защо този законен договор, както го нарича Красен Кралев, се крие така усърдно и упорито ??! Щом е спазен законът, защо е всичко това ??! Вадиш, виждаме и всичко приключва ....... ама явно нищо пак не е законно.

Какви са ти точно претенциите към ЦСКА (или ЦСКА-София), та ги повтаряш тук едни и същи неща с месеци? Нещо бъркаш аудиторията ми се струва.

Претенциите ми тук са като на всеки нормален данъкоплатец .... да видя един "законен договор", нищо повече ..... но явно е много секретен, сигурно и ЦРУ не си крие така документацията, както ММС. :lol: :lol: :lol:

Ами виж го! Кой те спира?! Отиди където смяташ, че трябва да ти го покажат, кажи им "Аз съм 1982 и искам да ми го покажете" и те ще ти го покажат! ;)
Последна промяна от Ozzimozzi на 29 сеп 2017 18:46, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 18:45

Кашчей написа:Собственикът на базите, или той не може и не знае как?

И кой е ''собственикът на базите''??
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 сеп 2017 18:47

delqnski47 написа:
1982 написа:

Никой. Можеха да ви пуснат и двата тима да играете под наем, докато дойде конкурсът, ще платите за по няколко мача и после ще се даде на единия от двата. Решение лесно се намира, стига да има желание да се спази законът.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 сеп 2017 18:49

Ozzimozzi написа:Ами виж го! Кой те спира?! Отиди където смяташ, че трябва да ти го покажат, кажи им "Аз съм 1982 и искам да ми го покажете" и те ще ти го покажат! ;)

Видяхме колко го показват ..... даже САС разпореди да се покаже, но пак не искат. Явно е много таен този договор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 18:49

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

На кой да се предоставят базите??

Не "на кой", а "на кого", но то сега не правите разлика, с това висше, дето го раздават под път и над път :mrgreen: Ами базите ще се предоставят по законен ред, след като има повече от един желаещ да ги ползва. Абсолютно нарушение на закона е това, което мин. Кра(Д)лев направи миналата година. Да ти обяснявам ли защо е така, или и сам ще се досетиш?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2017 18:50

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Ами виж го! Кой те спира?! Отиди където смяташ, че трябва да ти го покажат, кажи им "Аз съм 1982 и искам да ми го покажете" и те ще ти го покажат! ;)

Видяхме колко го показват ..... даже САС разпореди да се покаже, но пак не искат. Явно е много таен този договор.

Ама ти лично пита ли? Сигурен съм, че на теб ще ти го покажат!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Кошче за отпадъци”