КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2015 16:04

Fencheto1914 написа:
W84me написа:
GOLEADOR написа:Паднете ли от Поморие футболните фенове в България ще ви скъсат от бъзици.Ще има да ви пеят песни за Поморие та чак свят ще ви се завие.Разбира се,това няма да попречи на държавата да ви осигури нови спонсори,но вие все ще намерите някакво оправдание за идването им на Герена различно от истинските причини.Нали така? ;)

Както, като паднахте от Монтана и Симитли ли? А и не забравяй, че Левски и Поморие са професионални отбори, далеч над вашата класа.

Все пак да не забравяме,че не са чак толкова далечни легендите за Тройчо Симитлийски и Хана Монтана... :lol:

Хана Монтана удари и Левски.Даже тогава им се точехте,че ще ги разбиете,а накрая 2:0 за Хана.Питай W84me какви ги говореше преди мача и как след това цял ден се кри и не влиза във форума.Ама смееш ли да кажеш хана монтана на Гонзи,не!Сега като ви удари Поморие ще поискаш ли оставката на Стойчо - не!Е,за това пък ние като ги отстраним ще има да ви занасяме с Поморие и "Купата е синя" ,но това не е важно,важно е спонсорите които ви осигурява държавата да продължат да идват и да ви изплащат дълга.Нищо,че всеки ви бие като "маче у дувар" и публиката ви е по-малко от спонсорите на отбора. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 16:09

GOLEADOR написа:Хана Монтана удари и Левски.Даже тогава им се точехте,че ще ги разбиете,а накрая 2:0 за Хана.Питай W84me какви ги говореше преди мача и как след това цял ден се кри и не влиза във форума.Ама смееш ли да кажеш хана монтана на Гонзи,не!Сега като ви удари Поморие ще поискаш ли оставката на Стойчо - не!Е,за това пък ние като ги отстраним ще има да ви занасяме с Поморие и "Купата е синя" ,но това не е важно,важно е спонсорите които ви осигурява държавата да продължат да идват и да ви изплащат дълга.Нищо,че всеки ви бие като "маче у дувар" и публиката ви е по-малко от спонсорите на отбора. ;)

Я ми припомни кога Монтана е отстранил Левски, че нямам спомен. :mrgreen: А ето нещо и за малкото публика :
Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик

Мнениеот TristaNNN » 24 сеп 2015 16:26

W84me написа:
arni написа:
TristaNNN написа:Добре, не ви хареса моята прогноза от 22-0, та ще бъде по-скромен: 2-0
Посещаемост 2 000 :?

И каква стана тя 3:1 и 9000 ,10000 хиляди на АРМИЯТА ;)

Минимум 15 000, що омаловажаваш труда на хората...

Да ти кажа, изгледах малка част от мача, но 10 000 по трибуните не видях. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 сеп 2015 16:32

Браво, така ви искам! След победа на полуразпадащ се отбор да сте ентусиазирани на максумум, та после като ви думнем ние или Монтана да има падане от високо и тих форум.
Един ще вдига купата, друг ще отстранява Поморие, трети очаква Головодов и Кикирин да развинтват Минев и Миланов, четвърти вече се бори за медалите в А (професионалната!) Група ... абе сладури, отвсякъде. :mrgreen:
Айде да идва жребия, че не се търпи вечеееееее :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 сеп 2015 16:34

Вместо да ни броите, защо не се запитате - защо в работен ден, в 18:45, третодивизионен отбор събира повече публика от дербито на А група миналата неделя (вечер).

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 16:37

ceBep написа:Вместо да ни броите, защо не се запитате - защо в работен ден, в 18:45, третодивизионен отбор събира повече публика от дербито на А група миналата неделя (вечер).

Щом според теб на мача ви с Мастер Бургас е имало повече хора, отколкото на Левски-Берое, значи наистина трябва да минеш опреснителни курсове по математика.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 24 сеп 2015 16:45

GOLEADOR написа:

Taкива дето ритат по селските групи не мисля, че имат право да се подиграват за каквото и да е. Много сте ниско, няма кой да ви чуе.

Така, както се "молите" да ви се падне Левски на глас, така тайничко се насирате от страх от среща с числото 7.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 сеп 2015 16:51

Да, повече бяхме. Докато вие бяхте максимум 6000 в неделя, ние бяхме минимум 6000 вчера. Сега списанието, чикията и в леглото !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 16:56

ceBep написа:Да, повече бяхме. Докато вие бяхте максимум 6000 в неделя, ние бяхме минимум 6000 вчера. Сега списанието, чикията и в леглото !

Върна ме в ученическите години с тия списания :mrgreen:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 сеп 2015 17:15

Действително бяхте повече, но в края на мача. През първото полувреме имаше не повече от 4500. Не ви знам пропусквателния режим, но явно през второто хорица, които са се разхождали из Борисовата са решили и да погледат малко, няма лошо. Все пак не винаги може да се гледа аматьорски футбол

Върни се в “Кошче за отпадъци”