Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bobi_getov1
Контакти:

Re: Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Мнениеот bobi_getov1 » 22 юни 2015 19:30

1982 написа:То че няма да го осъдят тоя лилипут, ясно, в България живеем все пак, но дано го гръмнат най-сетне и да ходи под земята, у нас това "правосъдие" важи само.

И каква файда от гръмната мутра?
не е ли по добре мутра да дава за спорта от колкото да го гръмнат и политиците/1-2ма/ да му вземат всичко?-хайде кажи
каква файда от гръмнат Георги Иилиев-мутра милионер престъпник -с него или без него нас не ни грее-но вместо сега Локо да играе ,да кажем с 20 милиона бюджет-те ще фалират-хайде кажи каква е ползата от гръмната мутра-каква е ползата от Чорни 4е го махнаха,никва -Гришата ,да Мутра ама дава -има дава-кой друг даде-дай пример
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 22 юни 2015 19:35

bobi_getov1 написа:
1982 написа:То че няма да го осъдят тоя лилипут, ясно, в България живеем все пак, но дано го гръмнат най-сетне и да ходи под земята, у нас това "правосъдие" важи само.

не е ли по добре мутра да дава за спорта от колкото да го гръмнат и политиците/1-2ма/ да му вземат всичко?-хайде кажи
каква файда от гръмнат Георги Иилиев-мутра милионер престъпник -с него или без него нас не ни грее-но вместо сега Локо да играе ,да кажем с 20 милиона бюджет-те ще фалират-хайде кажи каква е ползата от гръмната мутра-каква е ползата от Чорни 4е го махнаха,никва -Гришата ,да Мутра ама дава -има дава-кой друг даде-дай пример

Ти да не си от сектата "Г-н Илиев, готови сме да умрем за вас" ?
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 19:35

bobi_getov1 написа:

Стига си ми защитавал някакви гнусни мутри, давал за спорта ..... той и Крушата навремето опоскаха ловешкия регион, рекетираха, грабеха, сега давал .... дава, ама хора не останаха почти, всичко избяга. Избяга, заради такива като него. Затова и на къщичката му за пиленца ходят по 15 човека.

За да тръгне икономиката и държавата ни напред, трябва да я управляват истински бизнесмени, а не някакви тъпи мутри.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 22 юни 2015 19:40

1982 написа:
bobi_getov1 написа:

Стига си ми защитавал някакви гнусни мутри, давал за спорта ..... той и Крушата навремето опоскаха ловешкия регион, рекетираха, грабеха, сега давал .... дава, ама хора не останаха почти, всичко избяга. Избяга, заради такива като него. Затова и на къщичката му за пиленца ходят по 15 човека.

За да тръгне икономиката и държавата ни напред, трябва да я управляват истински бизнесмени, а не някакви тъпи мутри.

не,бе човек не защитавам никой-аз съм Ботевист-просто гледам реално на нещата-парите са в бившите МУТРИ днешни бизнесмени-на едно мнение сме с теб хайде да не са за разстрел но за затвор много много дълго време,обаче добре гръмват ги и ...................... кой почва да дава за футбола?Наш Цецо,който много мразя/лична причина/та дава дава-Бойко и Свинята взеха всичко-е не съм 4ул да са дали за футбол-кой,кой кажи кой дава освен престъпници и мутри-а без тях какво
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 22 юни 2015 19:41

bobi_getov1 написа:

И защо точно да ги дават на татуирани полуидиоти ,а не за по-добри и важни неща.Да си издържат по един отбор с малък бюджет, да си чешат крастата и това е.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 юни 2015 19:41

Ако тези врътки станат жалко за останалите отбори във А и Б групата които по някакъв начин гледат да са изрядни.Това си е жива обида и подигравка въобще със Държавата.Ганчев така си е свикнал....Гигов също не пада по долу....

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 юни 2015 19:43

Yoda написа:Гриша Ганчев какъв точно е в Литекс ?!?!?!?!?!?

Почетен президент.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 19:46

Боби, не знам тея мутри какво толкова дават за футбол, но виж докъде ни докара тяхното управление.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 юни 2015 20:02

1982 написа:Боби, не знам тея мутри какво толкова дават за футбол, но виж докъде ни докара тяхното управление.

Много пъти сме се "карали " с теб, разменяли сме "закачки" , но това , според мен е в рамките на "бъзика".
Чета ти мненията, откакто започна този "цирк" с вашият отбор и те поздравявам за позицията.НО !
Колкото и да не ви обичам, колкото и сърцето ми да се "радва" на мъките ви, то разумът ми говори друго.
Ние първо сме хора, българи, а после-запалянковци.

Никой от нас не е виновен ,че държавата ни, клубовете ни се управляват по този...безстопанствен начин, меко казано.
Особено хората с характер и позиция.
Чета мнения за това , какво било в Шотландия, в Италия, на Северния полюс.
Сравнението е , все едно да приравниш български домат и полски. :lol:
В едно съм съгласен с джуджи.
Без Левски и ЦСКА в тази страна няма спорт, няма футбол.
Ако иска някой да ме опровергае, то да направи национален отбор от "проектите" и "фирмените" клубчета, който да се класира поне на Балканиада. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 22 юни 2015 20:09

Последните няколко години с какво са допринесли за футбола в България Левски и ЦСКА? Колко млади играча изкараха, развиват ли се като нормални търговски дружества? Има два отбора, които действат като истински футболни клубове - Литекс и Лудогорец, е днеска продадоха Кайсара за пари, които щяха да покрият половината дългове на ЦСКА. Последните 5 години няма нищо футболно в двата софийски гранда, докато продължават да ги "спасяват" никога няма да заработят като нормални футболни клубове. Е нека ги "спасят" ЦСКА, до 10 години пак ще са на същото дередже, защото знаят,че и тогава пак някой ще ги "спаси", а дотогава Киро Парахода ще е изкарал 200-300 млн лева от футбол стига да не го наиграят по някакъв начин.
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”