Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков и Гонзо връщат Мъри в Левски!
пуликата на Левски също е виновна за поредния резил . Казах ви че тия не заслужават никаква подкрепа и че всеки който отиде на стадиона , добутва отбора към дъното . Сигурен съм , че без гонзо , Левски нямаше да претърпи такива унижаващи загуби . На следващия мач , пак отидете пфффффууууу
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Батков и Гонзо връщат Мъри в Левски!
kolokolo написа:След като успешно присади Евроидиотизма на кипърска почва е време да се завърне в родните подуенски ливади. Всички слабаци от краищата на Европа тръпнат в очакване , макетата от Работнички също.
Аз съм изцяло за .
Тебе пък кой те пита какво искаш, розов?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Прогнози - кога Левски ще има треньор?
Колко време ще издържат нервите на Батков? Според мен след мача с Литекс ще има промени.
Re: Прогнози - кога Левски ще има треньор?
Аз се надявам Левски скоро да има нов спортен директо- Наско Сираков... едва тогава нещата ще започнат да се оправят!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Прогнози - кога Левски ще има треньор?
UltraBlue написа:Аз се надявам Левски скоро да има нов спортен директо- Наско Сираков... едва тогава нещата ще започнат да се оправят!
Някои хора ще се върнат на Герена чак когато Гонзо се махне от ЛЕВСКИ! А си спомни как Сираков беше изгонен от Батков... сега не знам какви са им взаимотношенията

Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски
Който и да дойде все ще е по-добре от Гонзо .
Е то е ясно,че като се върне Сираков на Левски не му трябва треньор,защото уговаря мачове наред.Само че тогава и другите водещи отбори ще започнат да уговарят мачовете си ,и футбола направо ще се скапе.Не знам дали някой си е задавал въпроса защо Сираков е толкова мразен от феновете на ЦСКА,а Гонзо не.И двамата са вкарвали много голове на ЦСКА,но за разлика от Гонзо,който е мъжкар и честно момче,Сираков е мръсник и символ на подмолните дейности.То и самите фенове на Левски знаят какво правеше докато беше в Славия и си показваше задника на синята агитка.
- Lakokara4a
- Контакти:
Само едно ще кажа... ТАЯ ПУБЛИКА НА ЛЕВСКИ СИ ЗАСЛУЖАВА ОТБОРА точно такъв... Когато говорех нещо вие ми приказвахте за синя окупация на Варна и тем подобни. Тоя некадърен отбор и това некадърно ръководство не заслужават и сопола да си хвърля на тях... Вчера не ги и гледах, абсолютно сигурен в резултата. Щом си ги искате такива си ги гледайте и не ги псувайте. ТЕ СЕ ПОЛЗВАТ С ВАШАТА ПОДКРЕПА.
- пегъзимузовски
- Контакти:
Левски се нуждае от-1.Нов собственик 2.Нов треньор-Илиян Илиев е добро предложение 3.Нов НФК на привържениците,без разни там фракции,със нов председател.
Върни се в “Кошче за отпадъци”