КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

11_best
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Мнениеот 11_best » 24 сеп 2015 12:49

За мен най-големият проблем(ако има такъв) е, че повечето флангови играчи в дясната зона са контузени. Забелязва се, че тези които играят не са сработени, че липсва острота и бързина. Когато противникът знае, че не работи дясното крило, хвъля сили и лесно опазва и лявото. Отделно централните халфове се опитват да разтварят играта и им се налага да оголват средата и да тичат повече. На Демона не му е мястото на крилото. Дано бързо се оправят Александров и Маламов, а Цветанов най-вероятно ще запише първи мач до края на месеца. Може да дойде мач, в който в по-голямата част да се наложи здрава защита и бързи контраатаки, стил който не сме практикували до момента. За вратарите ни е доста трудно да поддържат форма с 0 или 1 отигравания в мач
Потенциал има, мачове за сработване също. Нека утре имаме лек или приемлив жребий, за да може да надградят още малко, преди да ни се падне отбор от А група.
Има няколко момчета от Литекс, които, ако вървят добре и не бъдат продадени, ще паснат на ЦСКА за Б и А група.
Няма лошо и някой Асприля за цвят(но само за цвят). Нека нещата минат нормално юридически и финансово. После има накъде да гледаме.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 сеп 2015 12:54

Жребият е в края на този месец,дата още няма определена,а срещите ще се играят около 20 октомври.Нашите изиграха един добър турнирен мач,с много хъс и раздаване които компенсираха донякъде футболните недостатъци на някои футболисти.За съжаление гледах само първото полувреме и коментирам видяното през него,вратарят Господинов е използван за купата,но ми се струва че за важните мачове по удачен ще е варианта с Колев,в добра форма е ,ръководи защитата и няма допуснат гол този сезон.Централните защитници са за сега без алтернатива,Чорбаджийски и Бранеков,като на пейката има и добри резерви,бековете са сравнително стабилни ,като Кикарин е несъмнено находка,в средата на терена нещата не са много наред,дано Иво Иванов си върне формата и контузените се оправят за да сме стабилни в центъра,Аяс и Йорданов много се стараят,но понякога правят елементарни грешки и по-класен противник ще се възползва.Галчев за сега се явява безценен в центъра,но всички познаваме възможностите му и трябва да ни светне една предупредителна светлина за класата на играчите ни в центъра. В момента имаме проблем по фланговете,Головодов,все още не е готов за мачове под напрежение,отиграва много наивно добри ситуации за гол,а и май самочуствието му идва малко в повече,Николай Цонев е енигма за мен,бавно борави с топката,елементарни грешки,от време на време добри отигравания,но това е малко за титуляр в ЦСКА независимо в коя група играе отбора,пак разчитам на контузените и особено на Момчил Цветанов за да се подобри конкуренцията и с това играта.За централните нападатели трябва да кажем само добри думи ,който и от двамата да играе показват добра класа и са ефективни.Вчерашния мач бе една добра проверка за свършеното до тук от треньорите,до сега е направено доста,но тепърва идва по-трудното ,срещите с преките съперници за Бгрупа и бъдещите двубои за купата,Нефтохимик в това си състояние не е мерило за класата на ЦСКА.Като цяло отборът не е лош,да се молим контузените да се оправят,има много неща да се подобрят в играта,да се напасват някои взаимодействия между играчите и би трябвало да се получат нещата.Не приемам някои изхвърляния на тук коментиращи за следващите ни противници, все още ще ни е трудно да играем с отбори от челото на Б група и цялата А група,сега ни трябва време,ако може още един кръг с преодолим съперник и после каквото сабя покаже.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 12:55

arni написа:
TristaNNN написа:Добре, не ви хареса моята прогноза от 22-0, та ще бъде по-скромен: 2-0
Посещаемост 2 000 :?

И каква стана тя 3:1 и 9000 ,10000 хиляди на АРМИЯТА ;)

Минимум 15 000, що омаловажаваш труда на хората...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2015 13:30

W84me написа:
arni написа:
TristaNNN написа:Добре, не ви хареса моята прогноза от 22-0, та ще бъде по-скромен: 2-0
Посещаемост 2 000 :?

И каква стана тя 3:1 и 9000 ,10000 хиляди на АРМИЯТА ;)

Минимум 15 000, що омаловажаваш труда на хората...

Ходи да вееш некъде :!: :o
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2015 13:33

Fencheto1914 написа:
Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък! :idea:
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!

Ами аз предлагам да го карате малко по-скромничко. Първо може да се справите с миналогодишния ви екзекутор Монтана например,а чак след това ни скачайте на нас. :lol:

Иначе като ви гледам какви сте калитари в жребия и как вие уж трябваше да играете срещу по-силните отбори пък нацелихте 13тия във Б група (един от най-слабите възможни),а ние уж трябваше да играем срещу по-слабите пък се надънихме на 1вия във Б група (най-силния възможен вариант за нас), си имам направо някакво усешане,че на жребия (между другото кога наистина е той? ) ще ви се падне да играете срещу...Вихър (Строево) например... :geek:

Може и да не се наложи да ви скачаме,щом викаш ,че първия в „Б“ група ви е дерт 8-)

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 24 сеп 2015 14:26

Red joker написа:
Fencheto1914 написа:
Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък! :idea:
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!

Ами аз предлагам да го карате малко по-скромничко. Първо може да се справите с миналогодишния ви екзекутор Монтана например,а чак след това ни скачайте на нас. :lol:

Иначе като ви гледам какви сте калитари в жребия и как вие уж трябваше да играете срещу по-силните отбори пък нацелихте 13тия във Б група (един от най-слабите възможни),а ние уж трябваше да играем срещу по-слабите пък се надънихме на 1вия във Б група (най-силния възможен вариант за нас), си имам направо някакво усешане,че на жребия (между другото кога наистина е той? ) ще ви се падне да играете срещу...Вихър (Строево) например... :geek:

Може и да не се наложи да ви скачаме,щом викаш ,че първия в „Б“ група ви е дерт 8-)

Абе на нас не знам,но пък на вас...е пак имахте късмета,че при разделението на жребия за 1/16 финалите нямаше физическата възможност как да се паднете срещу тях,защото бяха във вашата урна,че уж миналата година били след 8мо място завършили,защото са били до миналия сезон във В група. ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2015 14:35

Всеки фен на ЦСКА желае следващия ни съперник за купата да е Поморие.Армията отново ще е пълна и готова да аплодира поредната победа на ЦСКА! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2015 14:41

Fencheto1914 написа:
Red joker написа:
Fencheto1914 написа:

Абе на нас не знам,но пък на вас...е пак имахте късмета,че при разделението на жребия за 1/16 финалите нямаше физическата възможност как да се паднете срещу тях,защото бяха във вашата урна,че уж миналата година били след 8мо място завършили,защото са били до миналия сезон във В група. ;)

Е нищо де,сега късмета може да ни напусне и да ни се паднат „Поморие“ :o ,пък квото дойде ... :?

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 24 сеп 2015 14:43

GOLEADOR написа:Всеки фен на ЦСКА желае следващия ни съперник за купата да е Поморие.Армията отново ще е пълна и готова да аплодира поредната победа на ЦСКА! ;)

То и аз имам голямо желание да ви гледам срещу Поморие,но шанс...за съжаление изтеглиха точно най-неправилния съперник... ;)

П.П. Нали много желаехте Левски бе? Сега пък обърнахте плочата на Поморие.А Лудогорец случайно искате ли? За Литекс няма да ви питам въобще,че сте си много партия.. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2015 14:51

Fencheto1914 написа:
GOLEADOR написа:Всеки фен на ЦСКА желае следващия ни съперник за купата да е Поморие.Армията отново ще е пълна и готова да аплодира поредната победа на ЦСКА! ;)

То и аз имам голямо желание да ви гледам срещу Поморие,но шанс...за съжаление изтеглиха точно най-неправилния съперник... ;)

П.П. Нали много желаехте Левски бе? Сега пък обърнахте плочата на Поморие.А Лудогорец случайно искате ли? За Литекс няма да ви питам въобще,че сте си много партия.. :lol:

Аз лично лудогорец и Литекс не ги ща,щото лошо ни се пише!Ако не можеш да схванеш защо всички искаме Поморие си е твой проблем!

Върни се в “Кошче за отпадъци”