За мен най-големият проблем(ако има такъв) е, че повечето флангови играчи в дясната зона са контузени. Забелязва се, че тези които играят не са сработени, че липсва острота и бързина. Когато противникът знае, че не работи дясното крило, хвъля сили и лесно опазва и лявото. Отделно централните халфове се опитват да разтварят играта и им се налага да оголват средата и да тичат повече. На Демона не му е мястото на крилото. Дано бързо се оправят Александров и Маламов, а Цветанов най-вероятно ще запише първи мач до края на месеца. Може да дойде мач, в който в по-голямата част да се наложи здрава защита и бързи контраатаки, стил който не сме практикували до момента. За вратарите ни е доста трудно да поддържат форма с 0 или 1 отигравания в мач
Потенциал има, мачове за сработване също. Нека утре имаме лек или приемлив жребий, за да може да надградят още малко, преди да ни се падне отбор от А група.
Има няколко момчета от Литекс, които, ако вървят добре и не бъдат продадени, ще паснат на ЦСКА за Б и А група.
Няма лошо и някой Асприля за цвят(но само за цвят). Нека нещата минат нормално юридически и финансово. После има накъде да гледаме.
КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1
Жребият е в края на този месец,дата още няма определена,а срещите ще се играят около 20 октомври.Нашите изиграха един добър турнирен мач,с много хъс и раздаване които компенсираха донякъде футболните недостатъци на някои футболисти.За съжаление гледах само първото полувреме и коментирам видяното през него,вратарят Господинов е използван за купата,но ми се струва че за важните мачове по удачен ще е варианта с Колев,в добра форма е ,ръководи защитата и няма допуснат гол този сезон.Централните защитници са за сега без алтернатива,Чорбаджийски и Бранеков,като на пейката има и добри резерви,бековете са сравнително стабилни ,като Кикарин е несъмнено находка,в средата на терена нещата не са много наред,дано Иво Иванов си върне формата и контузените се оправят за да сме стабилни в центъра,Аяс и Йорданов много се стараят,но понякога правят елементарни грешки и по-класен противник ще се възползва.Галчев за сега се явява безценен в центъра,но всички познаваме възможностите му и трябва да ни светне една предупредителна светлина за класата на играчите ни в центъра. В момента имаме проблем по фланговете,Головодов,все още не е готов за мачове под напрежение,отиграва много наивно добри ситуации за гол,а и май самочуствието му идва малко в повече,Николай Цонев е енигма за мен,бавно борави с топката,елементарни грешки,от време на време добри отигравания,но това е малко за титуляр в ЦСКА независимо в коя група играе отбора,пак разчитам на контузените и особено на Момчил Цветанов за да се подобри конкуренцията и с това играта.За централните нападатели трябва да кажем само добри думи ,който и от двамата да играе показват добра класа и са ефективни.Вчерашния мач бе една добра проверка за свършеното до тук от треньорите,до сега е направено доста,но тепърва идва по-трудното ,срещите с преките съперници за Бгрупа и бъдещите двубои за купата,Нефтохимик в това си състояние не е мерило за класата на ЦСКА.Като цяло отборът не е лош,да се молим контузените да се оправят,има много неща да се подобрят в играта,да се напасват някои взаимодействия между играчите и би трябвало да се получат нещата.Не приемам някои изхвърляния на тук коментиращи за следващите ни противници, все още ще ни е трудно да играем с отбори от челото на Б група и цялата А група,сега ни трябва време,ако може още един кръг с преодолим съперник и после каквото сабя покаже.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик
arni написа:TristaNNN написа:Добре, не ви хареса моята прогноза от 22-0, та ще бъде по-скромен: 2-0
Посещаемост 2 000
И каква стана тя 3:1 и 9000 ,10000 хиляди на АРМИЯТА
Минимум 15 000, що омаловажаваш труда на хората...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:arni написа:TristaNNN написа:Добре, не ви хареса моята прогноза от 22-0, та ще бъде по-скромен: 2-0
Посещаемост 2 000
И каква стана тя 3:1 и 9000 ,10000 хиляди на АРМИЯТА
Минимум 15 000, що омаловажаваш труда на хората...
Ходи да вееш некъде

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Fencheto1914 написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък!
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!
Ами аз предлагам да го карате малко по-скромничко. Първо може да се справите с миналогодишния ви екзекутор Монтана например,а чак след това ни скачайте на нас.![]()
Иначе като ви гледам какви сте калитари в жребия и как вие уж трябваше да играете срещу по-силните отбори пък нацелихте 13тия във Б група (един от най-слабите възможни),а ние уж трябваше да играем срещу по-слабите пък се надънихме на 1вия във Б група (най-силния възможен вариант за нас), си имам направо някакво усешане,че на жребия (между другото кога наистина е той? ) ще ви се падне да играете срещу...Вихър (Строево) например...
Може и да не се наложи да ви скачаме,щом викаш ,че първия в „Б“ група ви е дерт

-
- Контакти:
Red joker написа:Fencheto1914 написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!
Ами аз предлагам да го карате малко по-скромничко. Първо може да се справите с миналогодишния ви екзекутор Монтана например,а чак след това ни скачайте на нас.![]()
Иначе като ви гледам какви сте калитари в жребия и как вие уж трябваше да играете срещу по-силните отбори пък нацелихте 13тия във Б група (един от най-слабите възможни),а ние уж трябваше да играем срещу по-слабите пък се надънихме на 1вия във Б група (най-силния възможен вариант за нас), си имам направо някакво усешане,че на жребия (между другото кога наистина е той? ) ще ви се падне да играете срещу...Вихър (Строево) например...
Абе на нас не знам,но пък на вас...е пак имахте късмета,че при разделението на жребия за 1/16 финалите нямаше физическата възможност как да се паднете срещу тях,защото бяха във вашата урна,че уж миналата година били след 8мо място завършили,защото са били до миналия сезон във В група.

Всеки фен на ЦСКА желае следващия ни съперник за купата да е Поморие.Армията отново ще е пълна и готова да аплодира поредната победа на ЦСКА! 

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Fencheto1914 написа:Red joker написа:Fencheto1914 написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
Абе на нас не знам,но пък на вас...е пак имахте късмета,че при разделението на жребия за 1/16 финалите нямаше физическата възможност как да се паднете срещу тях,защото бяха във вашата урна,че уж миналата година били след 8мо място завършили,защото са били до миналия сезон във В група.
Е нищо де,сега късмета може да ни напусне и да ни се паднат „Поморие“

-
- Контакти:
GOLEADOR написа:Всеки фен на ЦСКА желае следващия ни съперник за купата да е Поморие.Армията отново ще е пълна и готова да аплодира поредната победа на ЦСКА!
То и аз имам голямо желание да ви гледам срещу Поморие,но шанс...за съжаление изтеглиха точно най-неправилния съперник...

П.П. Нали много желаехте Левски бе? Сега пък обърнахте плочата на Поморие.А Лудогорец случайно искате ли? За Литекс няма да ви питам въобще,че сте си много партия..

Fencheto1914 написа:GOLEADOR написа:Всеки фен на ЦСКА желае следващия ни съперник за купата да е Поморие.Армията отново ще е пълна и готова да аплодира поредната победа на ЦСКА!
То и аз имам голямо желание да ви гледам срещу Поморие,но шанс...за съжаление изтеглиха точно най-неправилния съперник...
П.П. Нали много желаехте Левски бе? Сега пък обърнахте плочата на Поморие.А Лудогорец случайно искате ли? За Литекс няма да ви питам въобще,че сте си много партия..
Аз лично лудогорец и Литекс не ги ща,щото лошо ни се пише!Ако не можеш да схванеш защо всички искаме Поморие си е твой проблем!
Върни се в “Кошче за отпадъци”