Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Thunderheart
Контакти:

Re: Пеевски и ДПС налапаха "Левски". Честито, фенове!

Мнениеот Thunderheart » 26 юни 2015 16:59

Всеки небългарин може да е от който си иска отбор. Да се превърнеш в син еничар и да предадеш святото име на Апостола, е съвсем друго 8-)

Но вие си го казахте де...

Yoda_ написа:Не ме интересува кой дава парите, стига отбора да е добре и феновете да са доволни...

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 17:02

Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА

Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 17:04

Хюсеин Чауш (депутат от ДПС): Армейците имат уникален шанс

Депутатът от ДПС Хюсеин Чауш ще стиска палци за ЦСКА срещу Галатасарай. Той искрено се надява червените да успеят.
- Армейците имат уникалния шанс да станат първият български отбор, класирал се за групите на Шампионската лига. Ако загубят, дано да е с минимална разлика, която да позволява на реванша да се търси крайният успех - разясни Чауш.
По принцип той симпатизира и на Галатасарай, но в този сблъсък държи на българския шампион.
- А и аз гледам мачове предимно от нашето първенство, особено пък когато играе ЦСКА. Почти не им пропускам мач, така че няма как да не съм за тях. Искрено им желая успех, макар че в Истанбул на червените няма да им е леко - завърши депутатът от ДПС.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 17:05

Есил Дюран (певица): Ще се радвам, който и да продължи напред

Певицата Есил Дюран се чувства колкото българка, толкова и туркиня. Тя ще се радва, който и от двата отбора да продължи напред.
- През 1994 г. България беше сред най-силните във футбола, после дойде ред и на турците. Явно по съседски успехът се предава. Аз съм горда и щастлива от спортните постижения и на двете страни. Може би на този етап турците имат по-силен футбол и Галатасарай има по-големи шансове да продължи напред, но ако трябва да изразя предпочитание към един от двата отбора, то ще е за ЦСКА - обясни Есил Дюран.
Според певицата успех на червените не трябва да бъде приеман като изнeнада.
- Български отбор никога не е играл в Шампионската лига и като че ли вече е време и това да се случи. Но пак казвам - и Галатасарай да продължи, ще бъда щастлива, защото турското у мен ще заговори - завърши Есил Дюран.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 26 юни 2015 17:07

Тия неща не променят факта, че се потурчихте!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 26 юни 2015 17:12

Thunderheart написа:Тия неща не променят факта, че се потурчихте!

Тези неща не променят факта, че винаги сте били турци. Хайде да не качвам десетките снимки на червени фенове, които се гаврят с паметници на Васил Левски и Христо Ботев. Това един българин не би го направил. Да не говорим за песните и скандиранията. И не ми излизай с изтърканата фраза за името на Апостола. Това са фактите ! Ц(*KA - това си ти !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 26 юни 2015 17:15

Голяма веселба тука... :lol:

Пичове, не ми пука нито кой дава парите, нито защо ги дава, не само на Левски, но и на който и да е друг отбор...

Аз знам едно - всичките тия пари, на всичките тия "честни бизнесмени" са откраднати от нас, от нашите родители, баби и дядовци... И като казвам ВСИЧКИ ТИЯ ПАРИ, имам предвид именно ВСИЧКИ ТИЯ ПАРИ ! Повечето от вас разбира се, не са достатъчно образовани и интелигентни, за да загърбят клубните си пристрастия, да се поставят над нещата и да разберат тази проста истина...

Затова футбола е велика игра - защото колкото и тъп, прост и необразован да си, колкото неук и безмислен да си в реалния живота, когато отбора ти играе, за миг забравяш колко нещастен, нищожен и безмислен е живота ти и се чувствуваш част от нещо, внушаваш си, че значиш нещо... Ако биете, добре, ако загубите, злобата ви е толкова голяма, че започвате да биете бабички в тролиете и да пребивате деца... Това е нещо като религията - опиум за народа, измислен от богатите, за да държат в подчинение и безхаберие бедните !

Та, затова въобще ви пиша тук - кефи ме как мога да ви накарам да глътнете монитора от злоба и да пръскате злобно-зелени слюнки... :lol: :lol: :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 26 юни 2015 17:17

Yoda_ написа:Голяма веселба тука... :lol:

Пичове, не ми пука нито кой дава парите, нито защо ги дава, не само на Левски, но и на който и да е друг отбор...

Аз знам едно - всичките тия пари, на всичките тия "честни бизнесмени" са откраднати от нас, от нашите родители, баби и дядовци... И като казвам ВСИЧКИ ТИЯ ПАРИ, имам предвид именно ВСИЧКИ ТИЯ ПАРИ ! Повечето от вас разбира се, не са достатъчно образовани и интелигентни, за да загърбят клубните си пристрастия, да се поставят над нещата и да разберат тази проста истина...

Затова футбола е велика игра - защото колкото и тъп, прост и необразован да си, колкото неук и безмислен да си в реалния живота, когато отбора ти играе, за миг забравяш колко нещастен, нищожен и безмислен е живота ти и се чувствуваш част от нещо, внушаваш си, че значиш нещо... Ако биете, добре, ако загубите, злобата ви е толкова голяма, че започвате да биете бабички в тролиете и да пребивате деца... Това е нещо като религията - опиум за народа, измислен от богатите, за да държат в подчинение и безхаберие бедните !

Та, затова въобще ви пиша тук - кефи ме как мога да ви накарам да глътнете монитора от злоба и да пръскате злобно-зелени слюнки... :lol: :lol: :lol:

ти пък защо си мислиш че си много умен бе сопол :shock:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 26 юни 2015 17:18

Трябва да признаете, че сте сини еничари-глорихънтъри и ще ви олекне :)

За купи сте готови и на сюнет.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 17:29

Жълто-черен Пловдив написа:Трябва да признаете, че сте сини еничари-глорихънтъри и ще ви олекне :)

За купи сте готови и на сюнет.

Еничарите пишат писма до майката на Пеевски и Цецоу им беше шеф. Безспорни и смазващи факти. Колкото и да се пънете обаче, няма дори и един мъничък факт, който да свърже Пеевски с Левски, да не говорим за ДПС. Тъй, че си оставате единствени и любими на гореспоменатите, макар че и в един друг клуб има човек, свързан с ДПС... :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Кошче за отпадъци”