Живей с идеята , че може да промениш нещо с артикули и т.н. Няма да ти развалям утопията в която живееш.
Става така и може да го видиш в Челси , ПСЖ и Ман Сити. Искаш ли още примери ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
openminded написа:Аз друго се чудя.Ако за миг затворим очи и си представим, че тая идея по една случайност се осъществи , то как ЦСКА и Литекс ще играят заедно в една група? Тъй като на практика имат един и същ собственик, да не говорим, че ГГ и синковеца му са "свързани лица" по смисъла на Закона за конфликт на интереси.Т.е., или трябва да се слеят в един отбор или да има някаква промяна в собствеността
BRF написа:Никаква висша лига няма да има!Няма готови отбори за рестарта на футбола в България!Деградацията ще продължава с пълна сила и скуката и незаинтересоваността към играта ще продължава с пълна сила.Най-интересното нещо във футболна България към момента са изявленията на Венци Корема.Не се сещам за НИТО един клуб готов за тая лига,освен Литекс-само те имат стадион,осветление,терен,школа.На всички други им липсва поне по едно нещо,на Разград -гостуващ сектор,на Славия осветление,на ЧМ стадион,на Ботев също,на Локо Пд терен......,оп и Берое имат готовност.
Така,че какви лиги,какви пет лева?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BRF написа:Никаква висша лига няма да има!Няма готови отбори за рестарта на футбола в България!Деградацията ще продължава с пълна сила и скуката и незаинтересоваността към играта ще продължава с пълна сила.Най-интересното нещо във футболна България към момента са изявленията на Венци Корема.Не се сещам за НИТО един клуб готов за тая лига,освен Литекс-само те имат стадион,осветление,терен,школа.На всички други им липсва поне по едно нещо,на Разград -гостуващ сектор,на Славия осветление,на ЧМ стадион,на Ботев също,на Локо Пд терен......,оп и Берое имат готовност.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
iliev72 написа:Ако не си го разбрал този тръст е за такива м.......и като теб![]()
![]()
които си мислят , че зависи нещо от тях. Истинските собственици ползват такъв като очиларка за изтривалка и да ви усмирява и да ви втълпява тъпотии.
Колко много мъка има по този свят![]()
![]()
Вие събирайте парички , а Пелето , флаата и Иво Тонев ще си взимат заплатка ,ще си карат скъпите коли и въобще не им пука за вас глупаци ! И защо си тук , а не във вашето лилаво смешно подфорумчето което ако има повече от 5 потребителя е събитие
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
W84me написа:BRF написа:Никаква висша лига няма да има!Няма готови отбори за рестарта на футбола в България!Деградацията ще продължава с пълна сила и скуката и незаинтересоваността към играта ще продължава с пълна сила.Най-интересното нещо във футболна България към момента са изявленията на Венци Корема.Не се сещам за НИТО един клуб готов за тая лига,освен Литекс-само те имат стадион,осветление,терен,школа.На всички други им липсва поне по едно нещо,на Разград -гостуващ сектор,на Славия осветление,на ЧМ стадион,на Ботев също,на Локо Пд терен......,оп и Берое имат готовност.
Левски? За другото си прав.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост