Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bayern_munchen

Re: Черно море - Локо Горна Оряховица /контрола/

Мнениеот bayern_munchen » 12 юли 2015 18:28

ВАРНА написа:Преди години когато агитката беше истинска,Живко,Жеко,Боби и др. такива работи не се случваха,защото те бяха истински фенове,а в момента в агитката има хора без работа,с комплекси и един несбъднат щангист-бизнесмен...

Паметта ти е къса, спомням си добре агитката преди Иван Михайлов с нещо като шеф, който пееше ''чорба каша чорба каша топъл хляб'' докато агитката отиде да бие 20 000 чорбаря на Васил Левски , сега поне има много повече ред и организация там, макар и с шамари, налага се и твърда ръка понякога, ако не е въпросния щангист, досега доста наказания без публика и извън Варна щяхме да отнесем.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 12 юли 2015 19:05

А вие селяни от Локо ГО какво очаквате , след не дойдохте да играете футбол, а да контузите колкото се може повече наши футболисти? За 35 минути направихте 4 ОТВРАТИТЕНИ ФАУЛА срещу Курьор , Бургхард ,после контузихте Бакари , за капак на всичко ваш играч ВЛИЗА УМИШЛЕНО С БУТОНИТЕ НАПРЕД В КРАКАТА НА КЛОК и като получава заслужен червен картон и за КАПАК НА ВСИЧКО показва среден пръст и започва да се репчи на публиката?
КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА НАПРАВИМ СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ВАШИ ГНУСНИ ПРОВОКАЦИИ? С ЦВЕТЯ И РОЗИ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ? Айде байгън!
Ако не бяхте дошли с УМИСЪЛ ДА КОНТУЗВАТЕ НАШИ ИГРАЧИ, нищо нямаше да ви се случи! Как пък досега в другите контроли с наше участие нямаше такива сцени? Заслужихте си го! Да се научите друг път , кога ще се опитвате УМИШЛЕНО да контузвате наши играчи!Да ви е за урок!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 юли 2015 22:02

bayern_munchen написа:сега поне има много повече ред и организация там, макар и с шамари, налага се и твърда ръка понякога, ако не е въпросния щангист, досега доста наказания без публика и извън Варна щяхме да отнесем.

В интерес на истината и аз съм виждал Иван Михайлов да озаптява по-агресивните фенове. Също им прави забележки, когато някой си позволи да псува футболистите ни. Но вчера определено не беше един от тези дни...

Колкото до агитката, има много свестни момчета и момичета там, даже повечето са такива. Но има и хора, които едва слизат от микробусчето при гостуванията, назобени с алкохол, а някои и с още нещо... Няма лошо, стига да не пречат на другите и да не създават проблеми. Като цяло агитката ни е доста по-хрисима от тази на много други отбори, но не е като да няма инциденти. Агресията трябва да се изкорени, по един или друг начин.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 юли 2015 22:04

drvasko98 написа:Единственото, което може да се напише, че във форум Черно море са събрани най-големите идиоти и тъпанари, което напълно се припокрива с видяното от мен в действителност, че в този хубав български град е събрана най-голямата измет средно на глава от населението.
А иначе и с Бакари и без Бакари, шансовете срещу Динамо Минск клонят към нулата, както и не всеки друг български отбор без Лудзогорец

Духай го, бе педал!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 12 юли 2015 22:33

зеления написа:
drvasko98 написа:Единственото, което може да се напише, че във форум Черно море са събрани най-големите идиоти и тъпанари, което напълно се припокрива с видяното от мен в действителност, че в този хубав български град е събрана най-голямата измет средно на глава от населението.
А иначе и с Бакари и без Бакари, шансовете срещу Динамо Минск клонят към нулата, както и не всеки друг български отбор без Лудзогорец

Духай го, бе педал!!!

По принцип за изметта си е абсолютно прав.
Няма как да се отрече,че Варна се напълни с прости до припадък добруджанци,с ренти от ниви,без един работен ден,които колят и бесят по варненските улици и кръстовища.Да не говорим,че в по-голямата си част "варненци" не са чували за"Колодрумът","Ружбанът",на ул.6-ти Септември казват бул.Ленин,на "Раковината" казват "мидата","Дядото с пуканките" им е най-важното нещо в живота,не са чували за магазина на "кокалчето",и т.н.,и т.н.За тях Варна е нещо,в което има .утки и много дискотеки.Повсеместно се опростачва града,а хората с достойнство заминават за Кичево,Виница,Куманово,Боровец,Преселци,Близнаци,Здравец,Звездица,Казашко,Тополи и др.
Селяните стават граждани,гражданите,селяни...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 юли 2015 10:34

koseto40 написа:
desi_1234_1997 написа:Наистина е неприемливо да се случват подобни ексцесии. Никой няма право да влиза на терена и да си позволява да удря, блъска и т.н. Но пък и съм сигурна, че е ужасно неуместно на приятелски мач да изливаш цялата си селяния си коплексарщина чрез играта. Горнооряховците ги е яд, че ги смачкахме за Купата, и вчера си изляха целия гняв. Не мисля, че привърженици на други отбори (ЦСКА, Левски и т.н.) имат право да изразяват мнение и едва ли не да наливат морал, при положение, че ако подобна ситуация се случи с техния клуб, биха били готови да убият някого. Всички знаем, че ултрасите на морето са сдържани и спокойни фенове и ако скочат на бой, то си има ОГРОМНА причина. Така че, моля Ви, без да сте гледали изцяло контролата и без да знаете за какво иде реч, не коментирайте. Не сме виновни, че любимите Ви клубове са псевдо-отборчета, без ясно бъдеще. Хайде успокойте се, приберете кравите и овцете и си гледайте селския живот.

БРАВО..Много точно казано...Едно женско мнение ни каза всичко...Колкото и да е учудващо за някои...Да не мислим,че беларусите ще играят по чист футбол,това трябва ни е ясно...Но това вчера трябваше да е контрола,представянето на отбора...А какво се получи..? Тъпа безмислена корида с фатални последици за нас..Футбола не е балет,контузия можеш да получиш винаги дори и в наглед безобидна ситуация на тренировка...Но да влизаш отзад,преднамерено,с двата крака,и то в контрола...това още не мога да проумея...страшно много се ядосах,полудях,когато видях как отнасят Бака...А когато оня малоумник започна да обижда хората и да им показва среден пръст...да,може и да е животинско,но..ми падна пердето...Последствията всички ги знаем..Грозно се получи,знам..Но този отбор ми е в сърцето откакто съм прогледнал..:) С повечето футболисти се знаем,обичам ги като братя,в момента имаме невероятен колектив...Знам,че са истински професионалисти и ще дадат всичко от себе си в мача с Динамо...Ще играят и заради Бакари...Дано имаме ден и късмет..:)ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ-НЕКА ДАДЕМ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ЛЮБИМЦИТЕ СИ НА 16...НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТА...МОМЧЕТАТА ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА...И ЩЕ НИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯТ...НАПРЕД,МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИИ,,, :mrgreen:

+1 !!!САМО ЧЕРНО МОРЕ И САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 13 юли 2015 12:04

http://ydarasport.eu/images/stories/201 ... 999932.jpg

Това ли е влизането, при което Бакари получи контузията (и дето вратарят е бил на 50-60 метра от него) ?

Нещо са се наговорили всички да няма материали от този "мач".

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 юли 2015 12:24

Xamy написа:http://ydarasport.eu/images/stories/2013_2014/FOOTBALL_men/MORETO_lokomotivgo/DSCN999932.jpg

Това ли е влизането, при което Бакари получи контузията (и дето вратарят е бил на 50-60 метра от него) ?

Нещо са се наговорили всички да няма материали от този "мач".

Това е, да. Всъщност точно това положение беше от най- безобидните за играните около 35 минути.

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 13 юли 2015 18:35

ОПА...

Двама души са били задържани за побой над футболисти на гостуващия отбор на прекратения мач между Черно море и Локомотив (Горна Оряховица), съобщиха от МВР във Варна. За 24 часа са задържани двама души И.М. /41 г./ от гр. Варна, неосъждан, и непълнолетният му син, също неосъждан.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 юли 2015 18:36

Искам най- накрая наш футболист да контузи сериозно противник и да го извади за месеци от игра. Писна ми да слушам как "това е част от футбола", писна ми да слушам и да чета колко груб отбор сме. Писна ми да ни ритат като магарета дори във Варна. За последните 5 години (а сигурно и повече) не си спомням наш футболист да е причина някой да не играе дълго. В същото време само за една година се нагледах на достатъчно сцени от ММА спрямо наши играчи. Дали е ирония или не, но всичко се случваше в безсмислени мачове. Китанов не игра 10 (десет) месеца заради онази маймуна от Берое. При 4:0... в 90-та минута... ЗАЩО? Станчев не игра 2-3 месеца и пропусна финала заради онзи тиквеник от Локо Пд. При 5:1 в първия мач и безсмислен реванш... ЗАЩО? Сега един селски вратар вади Бакари за минимум 7-8 месеца в "приятелски" мач. Не овладя една топка, тръгна да гони, посегна веднъж- не успя. Е, втория опит беше успешен... Знаем какво последва... ЗАЩО? Това е само за последната година. Не беше толкова отдавна когато на Жоро Илиев му събираха челюстта по схема пак заради някакъв "спортсмен" от Локо Пд. Наистина идва в повече. Писна ми да гледам наши играчи със шини и гипс.

Върни се в “Кошче за отпадъци”