Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За и против привличането на Стоилов

За
64
35%
Против
117
65%

Общо гласове: 181

stg333
Контакти:

Re: Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 15:48

СТАМАТ написа:
milen.hristov написа:Сираков беше длъжен да опита, и го прави, ако стане- добре. Но наистина трябва да имаш топки за да опиташ подобно нещо, още повече като знаеш какво ще ти се излее на главата, пък и гостуването в Пловдив е съвсем скоро.
Може и да се получат нещата, щом ръководството на Ботев се събира, а Стоилов, отказва коментар. Ако нямаше вариант, нали се сещате ръковдството веднага излиза със съобщение, че няма намерение въобще да води преговори, а Стоилов- категорично казва няма шанс и всичко приключва.

ЧЕТИ ТУК!!! http://www.plovdivderby.com/index.php?o ... &Itemid=72

:)))

а къде е казал някой че Левски преговаря със Станимир Стоилов, преговаря с Ботев Пловдив точно,за не знам кой път казвам ако бяхте сигурни че иска да стои при вас нямаше да пишете теми и да циврите като излъгана ученичка

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 юли 2013 15:51

ХРАНИТЕ САМО ПРАЗНИ НАДЕЖДИ!!! НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ОПРАВИ В БЛИЗКИТЕ 10-18 МЕСЕЦА! Когато Мъри дойде в Ботев, гръбнакът на отбора вече го имаше и беше сработен!!! Феро беше направил СТРАШНО МНОГО! А сега Мъри ако отиде сред развалините на "отбора народен", ще му трябва 2 пъти повече време и много парички, които ги няма при Бай Ганьо!!! А със здраве!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юли 2013 15:51

Jürgen написа:Толкова ли някой нов не може да се намери :roll: :roll: :roll: ??

Ами не, искаме да е добър треньор, ама не по душа, а да работи за малко пари - няма как да стане :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 13 юли 2013 15:51

Стоилов е адски дразнещ мрънкач и ми беше писнал сериозно. Факт е , че най-големия пробив беше по негово време , но има доста фактори , които много от вас явно не преценяват или си затварят капаците за тях.
Първо един страхотен пробив на ръба на засадата и гол в последната минута на мача с Динамо Букурещ на Бабангида.Без това ИНДИВИДУАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ всички тия горделиви изказвания и биене в гърдите щяха да са неродена мома. Отбора играеше добре - факт , но с доста българи и сравнително класни чужденци.
Вкара отбора в ШЛ , но какви бяха обстоятелствата при жребия в квалификационните кръгове .Просто имахме и голяма доза късмет.А когато в групите трябваше да опитаме да постигнем успех и тактиката И ВОДЕНЕТО НА мАЧА ЗАВИСИ ОТ ТРЕНЬОРА -,какво се получи- отборите играеха на 30% от възможностите си срещу нас и ни надиграваха с лекота ...Защото ние ЩЕ СЕ НАДИГРАВАМЕ С БАРСЕЛОНА И ЧЕЛСИ... Пълен наивитет ...
По скромното ми мнение отбора на Гонзо и Ясен беше на път да направи и по-голям пробив , но едно също толкова важно индивидуално изпълнение - треньорската грешка с пускането на Иво Главата лиши отбора от ЗАСЛУЖЕН ПРОБИВ извън групите на ЛЕ!
А ТРЕНЬОРСКИЯ "пробив" на Мъри в Европа , дори на заслужава коментар...

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 15:55

СТАМАТ написа:ХРАНИТЕ САМО ПРАЗНИ НАДЕЖДИ!!! НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ОПРАВИ В БЛИЗКИТЕ 10-18 МЕСЕЦА! Когато Мъри дойде в Ботев, гръбнакът на отбора вече го имаше и беше сработен!!! Феро беше направил СТРАШНО МНОГО! А сега Мъри ако отиде сред развалините на "отбора народен", ще му трябва 2 пъти повече време и много парички, които ги няма при Бай Ганьо!!! А със здраве!:)))

да не останеш изненадан в първия кръг :)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 15:57

Блутуг написа:Стоилов е адски дразнещ мрънкач и ми беше писнал сериозно. Факт е , че най-големия пробив беше по негово време , но има доста фактори , които много от вас явно не преценяват или си затварят капаците за тях.
Първо един страхотен пробив на ръба на засадата и гол в последната минута на мача с Динамо Букурещ на Бабангида.Без това ИНДИВИДУАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ всички тия горделиви изказвания и биене в гърдите щяха да са неродена мома. Отбора играеше добре - факт , но с доста българи и сравнително класни чужденци.
Вкара отбора в ШЛ , но какви бяха обстоятелствата при жребия в квалификационните кръгове .Просто имахме и голяма доза късмет.А когато в групите трябваше да опитаме да постигнем успех и тактиката И ВОДЕНЕТО НА мАЧА ЗАВИСИ ОТ ТРЕНЬОРА -,какво се получи- отборите играеха на 30% от възможностите си срещу нас и ни надиграваха с лекота ...Защото ние ЩЕ СЕ НАДИГРАВАМЕ С БАРСЕЛОНА И ЧЕЛСИ... Пълен наивитет ...
По скромното ми мнение отбора на Гонзо и Ясен беше на път да направи и по-голям пробив , но едно също толкова важно индивидуално изпълнение - треньорската грешка с пускането на Иво Главата лиши отбора от ЗАСЛУЖЕН ПРОБИВ извън групите на ЛЕ!
А ТРЕНЬОРСКИЯ "пробив" на Мъри в Европа , дори на заслужава коментар...

съгласен на 90 процента, щото Киево ни беше 2 ия по сила противник , който можеше да се падне, просто имахме добър коефицент заради предната година, да ти наполмння че алтернатива на Киево няха Работнички Скопие например

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 юли 2013 15:58

stg333 написа:
СТАМАТ написа:ХРАНИТЕ САМО ПРАЗНИ НАДЕЖДИ!!! НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ОПРАВИ В БЛИЗКИТЕ 10-18 МЕСЕЦА! Когато Мъри дойде в Ботев, гръбнакът на отбора вече го имаше и беше сработен!!! Феро беше направил СТРАШНО МНОГО! А сега Мъри ако отиде сред развалините на "отбора народен", ще му трябва 2 пъти повече време и много парички, които ги няма при Бай Ганьо!!! А със здраве!:)))

Точно там е разковничето!!!! При мен ще е ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА, а обратното действие за теб ще е НАВИК!!!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 13 юли 2013 16:00

Не бързайте с коментарите.Стоилов няма да дойде в Левски.Това е 100% информация.Поне не на този етап.Лек ден.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 16:05

СТАМАТ написа:
stg333 написа:

Точно там е разковничето!!!! При мен ще е ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА, а обратното действие за теб ще е НАВИК!!!:)))

кое да е навик бе човек да падаме от вас ли, абе вие откакто станахте собственост на ДПС и тяхно лице в България , много си повярвахте бе :) ай спокойно не се въодушевявайте толкова, не сте нищо особено, както и ние не сме разбира се. А да и моля ви не пускате Мъри да се върне при нас, че ако и той се появи в Левски с Насо ще ми дойдат в повече.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юли 2013 16:07

Аз гласувах против. Мъри е по-добър от Митов и предишните двама-трима ,но въпреки всичко не съм впечатлен от тази опция. Дано от Ботев не се навият.
110 години любов!

Върни се в “Кошче за отпадъци”