Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот leoric » 08 юни 2012 18:36

Като цяло визията на Брендън ме кара да му имам повече доверие, от колкото на Далглиш. Изглежда кораво копеле и според мен, няма да цепи басма на никого. Ако се случи подобно нещо като с Керъл и Далглиш, дългия ще изхвърчи на секундата. Стискам палци да успее да си наложи вижданията върху играта и да успее да влезе под кожите на играчите, защото един от главните проблеми на легендата беше липсата на каквато и да е мотивация. След всеки мач говореше едно и също - терена, съдията, късмета и т.н., което не беше от полза за отбора. В това отношение си мисля, че самият Брендън няма да търпи никого да се лигави по терена и да не дава всичко от себе си. Също съм сигурен, че ако Сусо и Стърлинг показват постоянство, ще ги включва в отбора с епизодична роля, все пак има ЛЕ и купи и могат да запишат някоя минута, а не като Далглиш след като се заговори за интерес на Тотнъм, пусна Стърлинг за 5 минути. Като цяло съм склонен да вярвам на Брендън повече, от колкото на Далглиш. Просто, излъчва друг тип присъствие и всява респект. Знае какво иска и знае как да го постигне. Дори и да не ни класира в ШЛ, аз ще го подкрепя, защото знам, че вината ще е най-малко у него.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 09 юни 2012 15:19

Абе нито Далглиш нито БР не са за Ливърпул :mrgreen:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юни 2012 15:51

This Is Anfield:
Rodgers abandoned plans to spend Euro 2012 with Spain squad when he signed for #LFC.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 юни 2012 16:16

„Казват, че за да станеш треньор, трябва да си бил футболист. Не знаех, че за да станеш жокей, трябва да си бил кон“ (Жозе Моуриньо) :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 юни 2012 16:45

john barnes написа:„Казват, че за да станеш треньор, трябва да си бил футболист. Не знаех, че за да станеш жокей, трябва да си бил кон“ (Жозе Моуриньо) :) :) :)

Примерите за провалени мегазвезди като треньори са много много повече от провалените треньори които никога не са били футболисти.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 09 юни 2012 20:43

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 май 2013 11:10

Ето къде била темата за моя човек. :)
Сега след края на сезона ,отново искам да Благодаря на собствениците ,че разкараха Далглиш и доведоха Роджърс в Ливърпул !
Много добър тактик,психолог и селекционер ! Спокоен съм за бъдещето на клуба с такъв умен мениджър ! Пожелавам и вярвам ,че до 2-3 години ще спечели ТИТЛАТА на Англия !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 май 2013 11:27

LFC1892 написа:Брендан започва да ми харесва все повече с всяко следващо интервю, което дава. Тук добре е описал половината ни съфорумци. :lol:
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/rodgers-i-m-inspired-by-kenny

Да ,тук почти всички са от третата групичка . :) Няма такива КРИТИЦИ ..заклевам се . :) Бием с 4-0 а те мрънкат защо не е било с 5 -0. Винаги ще намерят повод за критика . :) Пиленце ,как се чустваш ? Нали прогнозираше ,че ще изгонят мениджъра ? :) Предупредих те да не хабиш излишни нерви ...смисъла е никакъв . ;)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 май 2013 11:34

leoric написа:Като цяло визията на Брендън ме кара да му имам повече доверие, от колкото на Далглиш. Изглежда кораво копеле и според мен, няма да цепи басма на никого. Ако се случи подобно нещо като с Керъл и Далглиш, дългия ще изхвърчи на секундата. Стискам палци да успее да си наложи вижданията върху играта и да успее да влезе под кожите на играчите, защото един от главните проблеми на легендата беше липсата на каквато и да е мотивация. След всеки мач говореше едно и също - терена, съдията, късмета и т.н., което не беше от полза за отбора. В това отношение си мисля, че самият Брендън няма да търпи никого да се лигави по терена и да не дава всичко от себе си. Също съм сигурен, че ако Сусо и Стърлинг показват постоянство, ще ги включва в отбора с епизодична роля, все пак има ЛЕ и купи и могат да запишат някоя минута, а не като Далглиш след като се заговори за интерес на Тотнъм, пусна Стърлинг за 5 минути. Като цяло съм склонен да вярвам на Брендън повече, от колкото на Далглиш. Просто, излъчва друг тип присъствие и всява респект. Знае какво иска и знае как да го постигне. Дори и да не ни класира в ШЛ, аз ще го подкрепя, защото знам, че вината ще е най-малко у него.

Страхотно мнение ,само дето след него изсра сумати лайна И срещу тоя мениджър на Ливърпул . Убеден съм ,че такива като тебе и стенмаркчо ,ще плюете всеки мениджър на Ливърпул . ;) Дали не идваш и ти ,като стенмаркчо ..от онова смешно форумче ливърпул-българия .ком ..където е пълно с критици , "разбирачи" и психопати ? :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 май 2013 23:08

Брендън : "Трябват ми играчи с постоянство и манталитет на победители. "
Все едно слушам мен си . :)
Още следващия сезон очаквам ЧУДЕСА с тоя мениджър !

Върни се в “Кошче за отпадъци”