ЦСКА-Спартак (Пл) 10.07.2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-Спартак (Пл) 10.07.2015

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2015 23:22

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Миньоро, Локо София, Пирин ГД, Беласица и Симитли ще ви порят яко.... Особено с тоя тесен специалист, който имате за тренер :mrgreen:

Хубаво,че не сме с Пирин в една група,че си еб*ло майката. :mrgreen: :lol:

Вие и със Спартак Пл. не сте в една група-дишай спокойно :mrgreen:

Е,аз за тия пичове нищо не съм казал.Говорех за Пирин.Като гледам колят и бесят,та затова казах на колегата горе. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2015 23:27

Тъй като изтрих едно 50% от мненията в тая тема и бях длъжен да предупредя мераклиите:
Ако шсе ебавате...правете го ''интелигентно'' :lol: (или поне по начин,дет да ми хареса).Че иначе го трия и отнасяте плувката. ;) Просто казвам...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2015 23:29

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Миньоро, Локо София, Пирин ГД, Беласица и Симитли ще ви порят яко.... Особено с тоя тесен специалист, който имате за тренер :mrgreen:

Хубаво,че не сме с Пирин в една група,че си еб*ло майката. :mrgreen: :lol:

Вие и със Спартак Пл. не сте в една група-дишай спокойно :mrgreen:

Е,аз за тия пичове нищо не съм казал.Говорех за Пирин.Като гледам колят и бесят,та затова казах на колегата горе. :lol:

Че те и плевенчани днес колиха и бесиха 8-)

Реално това е първи мач, но ще ми е интересно мнението на Джокера, за тази загуба в контрола 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2015 23:32

Кашчей написа:
Че те и плевенчани днес колиха и бесиха 8-)

Реално това е първи мач, но ще ми е интересно мнението но Джокера, за тази загуба в контрола 8-)

Е,аз нали ти казвам.Евалата им правя,даже един колега беше писал по горе че са напред с контролите и всичко е ток при тях.Аз с прогнози не съм се наел,така че съм чист като момина сълза.А с тая контрола ясно се показва,че на ЦСКА няма да му е леко.А че шоу ще има,ще има.То е ясно.Както и ебавки...''интелигентни''..нали. 8-)
Sofia.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 10 юли 2015 23:33

Кашчей написа:
Трябва да има и анти, за да ви се регулира малко прекаленото самочувствие, а какво аз имам е точно и само мой проблем 8-) Повече от 40 години у нас се приказва само за ЦСКА и Левски...еми и аз за вас приказвам-що си недоволен, или трябва дитирамби да пиша?!?
В тази тема имаше ли отговор 5:0 за ЦСКА, като резултат, или бъркам?! Слезте малко на земята и ще получите повече уважение!

Е за кой да се говори тези 40 години?!? По ред причини това са отборите, който са били най-най в България, не коментирам защо, да приеме това за даденост, защото говорим за футбол, не за политика, а това на теб дълбоко ти бърка в...някъде. Пак ти казвам, цялото ти държание (писане) тук е просто жалко, от десет кладенеца вода ще извадиш, но зор да се напънеш да покажеш треската в окото ни, а за гредата...ама няма как да знаем, като никога не си казал твърдо ти от позицията на фен на........се изказваш, но така ти е по-лесно, разбирам те, но все пак, не си последната инстанция, за какъвто се имаш.
Последна промяна от eMs1 на 10 юли 2015 23:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2015 23:33

delqnski47 написа:Тъй като изтрих едно 50% от мненията в тая тема и бях длъжен да предупредя мераклиите:
Ако шсе ебавате...правете го ''интелигентно''(или поне по начин,дет да ми хареса).Че иначе го трия и отнасяте плувката. ;) Просто казвам...

Подарък за теб, преди да са свършили в книжарниците 8-)

Изображение

Много са добри, пробвано!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 юли 2015 23:34

Плевенчани в 70% от мача трудно минаваха центъра, особено второто полувреме.След още три контроли и корекциите м/у тах такива като Спартак Пл ще ги правим бушони. ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юли 2015 23:36

Кашчей написа:
delqnski47 написа:Тъй като изтрих едно 50% от мненията в тая тема и бях длъжен да предупредя мераклиите:
Ако шсе ебавате...правете го ''интелигентно''(или поне по начин,дет да ми хареса).Че иначе го трия и отнасяте плувката. ;) Просто казвам...

Изображение

[offtopic]Знам,че са добри.Даже ги ползвам за проектите във ВИАС точно тях. :lol:[/offtopic]
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2015 23:38

eMs1 написа:
Кашчей написа:
Трябва да има и анти, за да ви се регулира малко прекаленото самочувствие, а какво аз имам е точно и само мой проблем 8-) Повече от 40 години у нас се приказва само за ЦСКА и Левски...еми и аз за вас приказвам-що си недоволен, или трябва дитирамби да пиша?!?
В тази тема имаше ли отговор 5:0 за ЦСКА, като резултат, или бъркам?! Слезте малко на земята и ще получите повече уважение!

Е за кой да се говори тези 40 години?!? По ред причини това са отборите, който са били най-най в България, не коментирам, защо, да приеме това за даденост, защото говорим за футбол, не за политика, а това на теб дълбоко ти бърка в...някъде. Пак ти казвам, цялото ти държание (писане) тук е просто жалко, от десет класенеца вода ще извадиш, но зор да се напънеш да покажеш треската в окото ни, а за гредата...ама няма как да знаем, като никога не си казал твърдо ти от позицията на фен на........се изказваш, но така ти е по-лесно, разбирам те, но все пак, не си последната инстанция, за какъвто се имаш.

Не, тези два отбора бяха направени медийни герои изкуствено и ти го знаеш. Знаеш и причините за това. Левски са имали щастието да имат покровители на високо място и затова са избрани за антипод на ЦСКА. Ако бяха велик отбор, от национално значение, щяха да имат повече от 3 титли за повече от 20 години, преди да ги поеме баба Цола.
За вас е излишно да говоря-всеки знае кое и как е при вас!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2015 23:44

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Изображение

[offtopic]Знам,че са добри.Даже ги ползвам за проектите във ВИАС точно тях. :lol:[/offtopic]

Чесно ти кажа, очаквах, че повече твориш, отколкото да триеш, във ВИАС :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Кошче за отпадъци”