Не били компютри, а компоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Не били компютри, а компоти.

Мнениеот miro_rz » 08 ное 2017 22:21

peliforewer написа:
miro_rz написа:
peliforewer написа:Пак си намерихте за какво да плюете по ЦСКА,да сте живи и здрави от вас не съм очаквал обективност.Как си мислите че от ЦСКА ще споменат пловдивските отбори в декларацията без да са се консултирали с тях.Сега си отговорете на въпроса защо се отметнаха ,под чии натиск,Петричев защо анонсира че и другите отбори ще се откажат има информация ли.Не се ли чувствате втора ръка хора след като на стадиона в Разград германци и португалци са настанени в нормални сектори ,а българските фенове са третирани като животни.Всички от ръководството на Разград се оправдават че феновете били виновни,а забравят че те насъскаха гавазите на Домусчиев докарани от Варна да бият с метални пръти феновете на ЦСКА и окървавиха сектора.Предполагам че сега ще защитите биячите,щом бият цесекари няма проблем,вас няма да ви бият ,вие по стадионите не ходите,вие сте форумни герои.Не знам защо се правите на луди и не разбирате проблема,медиите са овладяни от олигарсите,от ютуб са извадени репортажите от мача Лудогорец-ЦСКА,Киро реши да затвори устата и на феновете,като нищо БФС ще задължат отборите да сложат шумоизолиращи прегради на стадионите за да не се чува какво мислят феновете за Боби и шайката му.Щом това ви харесва кротувайте си,на цесекарите не ни харесва,няма да позволим един самозабравил се комплексар да владее българския футбол като вилаета си Делиормана.

Ти тъп ли си или да ?
В ЛЕ или в ШЛ феновете трябва да са в сектор , който има седалки . В Бг това не е задължително !

Аз не знам какъв съм,но никога комплексари като Киро не са ми давали уклон на живота,и преди 89 и след това винаги съм казвал каквото мисля и имам глава на раменете си за да ми е ясно защо е направен този сектор за гости в Разград,последната им грижа на кировци е здравето на разградските фенове,не знам как със скандирания ще бъде застрашено здравето на разградчани,по скоро се щадят ушите на валията.

Няма какво да споря с теб . Различи хора сме и имаме различни мнения . Аз мога да споря с теб и до Неделя . Яж , пий и си гледай семейството .... този спорт е за чесане на езика !
Изображение

Потребителски аватар
Jeremy

Мнениеот Jeremy » 08 ное 2017 22:26

Groucho написа:
sizif написа:Виждал ли си сектори за гостите на други стадиони? Навсякъде е еднакво

Точно така. Навсякъде е еднакво и повечето стадиони в България са с условията на кочина, замазана с две четки евтина боя. Нямаше и да се включа, ако не беше опитът за изместване на темата от достоверността на "подписите" под декларацията към условията за зрителите. Но изместване едностранно към условията на стадиона на Лудогорец, без да се гледа собственото съоражение на какво прилича. Е, ако някой иска да коментира условията за гостите в Разград, редно е да коментира и дали другите стадиони дават нормални условия за гостуващите фенове, защото "Българска армия" не ги дава, както и повечето стадиони у нас.

Не, изместването е от съществуването на Аквариума към легитимността на подписите под декларацията!
Хората с пет гънки мозАк ще си зададат няколко въпроса:
- Защо точно тези 4 клуба са цитирани?
- Защо в декларацията не са включени "за тежест" още Славия и Литекс (например)?
- Защо ръководствата на пловдивските скъсаноци признаха, че са запознати с декларацията, заявиха, че не са упълномощили ЦСКА да говори от тяхно име, НО не казаха и дума за въпросното "съоръжение"?

Киро е хванал повечето профи клубове здраво за топките и ръководствата им се напикават само като чуят по телефона познатото:
"Олигофрен! "
Жалка история.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 08 ное 2017 22:32

openminded написа:
Mitata написа:Разград обяви война на ЦСКА много преди Ганчев да поеме ЦСКА. Вероятно си забравил.

Дай линк, че стар човек не помни.Вражески действия са пускане на обидни декларации в публичното пространство и гостуване с цел потрошаване на стадиона.Не помня Разград да са започвали нито едното нито другото.Голите обвинения и конспиративни теории за това и онова без доказателства не означават нищо

Когато са прави - прави са
всичко стартира с едно лудо 2:2 на "Армията" на 28 ноември 2011 г
https://www.youtube.com/watch?v=DL6QUUbUCgY
Добре,че е майтапа да си кажем истината :mrgreen: Няма нужда да се вадят "ризи", кой какви , на кого условия....
Всичко стана ясно и темата може да се заключва спокойно - декларацията беше опит да се извадят дивиденти от ГГ, и да се яхне неква вълнаа, за нещо което ще се случва, дори без негово желание, камо ли заслуга :!:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Jeremy

Мнениеот Jeremy » 08 ное 2017 22:37

Милко вместо да се вихри във ФБ да излезе и да каже в прав текст с кого точно от въпросните клубове е разговаряно и дали е имало съгласие за официална подкрепа на декларацията - с имена и длъжности!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 ное 2017 22:40

Mitata написа:
PFC Litex написа:
Mitata написа:В БФС са въведени тоталитарни порядки, това обяснява всичко. Един казва какво ще се прави, другите послушно вдигат ръчичка. За награда получават по някоя излишна купа. А Главният си върти бизнеса за сметка на пълнежа. Тъжната истина...

Собственика на твоят клуб част ли е от БФС?

Част е. Но изглежда е един от малкото несъгласни със Статуковото, т.е. с тоталитарните порядки. Но народът си иска новия Тато. Това е.

Ти, как разбра дали е съгласен или не, а ако имаш някаква информация, ще се радвам да я споделиш с нас простосмъртните.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 ное 2017 22:42

Mitata написа:БФС има нужда от ЦСКА в елита, затова съдаде новите правила.

Вероятно си прав, все пак до момента са взели от ганчевия клуб над 100 000лв., та когато си прав, си прав.
Изображение

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 08 ное 2017 22:43

Добре де, аз така и не разбрах какъв е смисълът от тая т.нар. декларация, щом като публично са обявили, че ще ремонтират въпросният сектор за гости.За мен единственото обяснение е, че този клуб се ръководи от прости цървули като ГГ, Стойкас и Трифон, но ако някой може да даде друго обяснение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2017 22:49

openminded написа:Добре де, аз така и не разбрах какъв е смисълът от тая т.нар. декларация, щом като публично са обявили, че ще ремонтират въпросният сектор за гости.За мен единственото обяснение е, че този клуб се ръководи от прости цървули като ГГ, Стойкас и Трифон, но ако някой може да даде друго обяснение

Този клуб винаги е имал нужда от враг и от водене на войни ...... помниш ли, че откакто ГГ ги пое, около 15 години този враг беше Левски, знаеш какви селянии и простотии ставаха ..... сега имат нов враг - Домуса и неговия клуб. Просто те не могат да съществуват без омраза и водене на войни, това е тяхното гориво.

Не мисля, че е за да си приписвали някакви заслуги за бутането на този сектор, просто тях отвътре им идва цялата тази злоба, те не могат без нея.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 ное 2017 22:51

Cheradonna написа:Ключ...ХАХА :)

Викай ключаря от вашият форум.
Той може 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 08 ное 2017 23:12

miro_rz ти наистина ли мислиш че домуса като беше в ЦСКА даваше пари,тогава кой беше чувал за него,така хубаво даваше чЕ стигнахме до тук,а така като го защитавате замисляте ли се какво прави той за работещите хора,за това че иска да махне всички добавки към заплатите,да не се вдига минималната,за съсипването на флота,тоя човек ли защитавате,плюете по ЦСКА защото мразите повече отколкото обичате.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Върни се в “Кошче за отпадъци”