Висша лига,по скоро не...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига,по скоро не...
Кога ще платят данъците тези боклуци, не ме интересува за заплатите на манго джери и т.н. Да платят шибаните данъци към НАП иначе никакви сливания А груби и т.н. Някой трябва да плати сметката за тази мизерия, ако трябва ще да е 10 години. Ако данъците не бъдат платени, затвор за хората от НАП, който са разсрочвали плащанията и за отговорните лице в ЦСКА по това време. Айде писна ми от рева на разни женчовци тук, стига гледахте в чуждите пъници като най-големите путки. Вземете си оправете задължения.
ceBep написа:Вие не знам дали природно сте толкова тъпи или след като се облъчвате взаимно с пропаганда от най-ниско ниво ставате такива. И повтаряте като папагали УЕФА та УЕФА. От какво толкова ви е страх ЦСКА да се върне в А, та сте се хванали за тая УЕФА като удавник за сламка. ЗАПОМНЕТЕ, вие и вашите ръководители ТРЯБВА да искате ЦСКА в А, защото Без ЦСКА / и Левски / футбол в България просто няма и няма как да има. Без ЦСКА вашите клубове, и най-вече вашият клуб, рога, нямат смисъл.
Защо трябва пък да има професионален футбол в България?
Това, каква полза носи на страната, а тези клубове освен срам в близките 10 години, какво очакваш, че ще донесат на страната.
Епизодични пробиви в Европа радват само глорихънтърите.
Аз ще съм много по-доволен моя отбор да е ежегоден участник в групова фаза на ЛЕ и никога да не се класира на място по високо от третото в първенството, дори и купи не желая да печели...

Идеята за "Висша Лига" е добра, но само ако всеки отбор преди началото на сезона предоставя банкова гаранция, че може да изкара сезона до край, както и всеки отбор в т.н. Висша Лига се наеме да си реновира стадиона, без да чака някой да му го направи, но и не на последно място гарантиран награден фонд, за да има за какво да се играе в тая Висша Лига.
От друга страна ако се прави само за спасяване на ЦСКА и Литекс, по-добре без нея, а и никой няма полза от такава фалшива Висша Лига.
От друга страна ако се прави само за спасяване на ЦСКА и Литекс, по-добре без нея, а и никой няма полза от такава фалшива Висша Лига.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
GOLEADOR написа:@peliforewer
Това което си написал е вярно,но каква ще е съдбата на А група?След изваждането на ЦСКА,Локо и Литекс от елита тя умря.Иначе е нормално другите отбори да не искат ЦСКА в групата , в каквото и състояние да е отбора ние винаги сме в борбата за титлата.Аз не се надявам проекта ВЛ да вкара ЦСКА в професионалния футбол,по-добре тези на които дължим пари да проявят благоразумие и да намалят драстично исканията си към клуба за да се разплатим с тях.Стане ли това съдбата на ЦСКА е ясна - шампиони и победи в Европа като тази на "Анфийлд"!
Като цяло мисля, че Домусчиев би искал Висша лига, ама ако е сигурен, че в нея ще доминира Лудогорец.
В сегашното положение евентуалния спад на приходите от ТВ права не го бърка толкова. Не знам какви са като суми парите от ТВ правата, но подозирам, че би ги избил от ЕКТ без дори да влиза в групи. При липсата на конкуренция и гарантирана титла ситуацията го устройва прекрасно: стига да няма нещо в стил "Милсами" гарантирано няма да е на загуба, а ако им провърви на Лудогорец.. може да е и на голяма печалба.
Колкото до ЦСКА и профи футбола: нека се разберат с кредиторите за разсрочване, да започнат да изплащат пари редовно (никой не е казал, че се искат всички пари кеш и наведнъж), тогава няма да има проблем с лицензи ако на Армията са коректни с кредиторите. Говоря за дълговете, защото откъм игра е ясно, че ЦСКА ще се класира с лекота за Б група, а в Б група ще имат малко конкуренти, които могат да бъдат преодоляни с още някое ново попълнение и т.н.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
joring написа:Идеята за "Висша Лига" е добра, но само ако всеки отбор преди началото на сезона предоставя банкова гаранция, че може да изкара сезона до край, както и всеки отбор в т.н. Висша Лига се наеме да си реновира стадиона, без да чака някой да му го направи, но и не на последно място гарантиран награден фонд, за да има за какво да се играе в тая Висша Лига.
Чакай ти. Ако ще има награден фонд ще се наложи да го събират от участниците в елита. БФС освен някоя глоба други награди няма да раздава.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Авторе,
само не разбрах защо обвиняваш предходните управници в ЦСКА за некадърници, тези хора ви държаха в челото на класирането с тези пари , купуваха ви титли и вие се радвахте , защо тогава не им казахте: - не харчете като ги нямате. А сега били некадърници
само не разбрах защо обвиняваш предходните управници в ЦСКА за некадърници, тези хора ви държаха в челото на класирането с тези пари , купуваха ви титли и вие се радвахте , защо тогава не им казахте: - не харчете като ги нямате. А сега били некадърници

-
- Контакти:
james написа:Авторе,
Аз не обвинявам никого,единствено защитавам марката ЦСКА , футболисти и треньори които нямат вина за случващото се в ЦСКА.Трябва компетентните органи да се произнесат за това как се е ръководил ЦСКА след времето на В.Божков и как са се подписвали безумни договори за анонимни футболисти,не знам Дучето защо сезира Прокуратурата за Томов,а за Титан си замълча.Феновете не са подписвали договорите с футболисти и агенти че да знаят какви суми и неустойки са заложени в тях,а юридическите "съветници" на Титан Руди Василев и Градев много добре са знаели за какво става дума ,но си траяха,а сега изведнъж станаха много загрижени за ЦСКА,като не забравят и да искат близо 1млн.лв. от клуба.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:james написа:Авторе,
Аз не обвинявам никого,единствено защитавам марката ЦСКА , футболисти и треньори които нямат вина за случващото се в ЦСКА.Трябва компетентните органи да се произнесат за това как се е ръководил ЦСКА след времето на В.Божков и как са се подписвали безумни договори за анонимни футболисти,не знам Дучето защо сезира Прокуратурата за Томов,а за Титан си замълча.Феновете не са подписвали договорите с футболисти и агенти че да знаят какви суми и неустойки са заложени в тях,а юридическите "съветници" на Титан Руди Василев и Градев много добре са знаели за какво става дума ,но си траяха,а сега изведнъж станаха много загрижени за ЦСКА,като не забравят и да искат близо 1млн.лв. от клуба.
Дали сме ви пример, следвайте го

- Странджата
- Контакти:
Re:
peliforewer написа:
...Левски миналата година го нямаше в първата шестица защото загуби на терена,а ЦСКА не е губил на терена,не знам защо не забелязваш разликата.
Виждам разликите:
Спортните резултати са функция на парите, инвестирани в тях - красноречив пример - Лудогорец - отбор от нищото - пет години шампион, а ние с вас стигнахме до срама да се хващаме на бас кой кога ще стане шампион с ясното съзнание, че може и да не доживеем времето, когато ще се разбере кой печели;
Левски във втората шестица биеше наред - в А група, но всички му се смееха, да не пропусна и кикота след загубения финал за купата, сега всички медии - провери, се опияняват от рекордите на ЦСКА във В група и от това, че сте на полуфинал за същата купа. И защо - разликата е очевадна - да се съхрани самочувствието на единия гранд, който е смъртно ранен,да се внуши, че на смъртен одър той е по-жив от всякога, и да се доубие другия, който едва се надига от смъртния одър.
Не искам да коментирам простотии за отбора на властта - има не една власт и в последните години видяхме истинската власт чрез коя действа.
Betchualeng Arnaikem написа:Колкото до ЦСКА и профи футбола: нека се разберат с кредиторите за разсрочване, да започнат да изплащат пари редовно (никой не е казал, че се искат всички пари кеш и наведнъж), тогава няма да има проблем с лицензи ако на Армията са коректни с кредиторите. Е, аре няма нужда от повече такива дребни красноармейски тарикатлъци, че на цяла България й писна, цял живот разсрочване, братче ...На Армията никога не са били коректни с когото и да било, затова и сега са там, където им е мястото по правилник, аман от компромиси.
Говоря за дълговете, защото откъм игра е ясно, че ЦСКА ще се класира с лекота за Б група, а в Б група ще имат малко конкуренти, които могат да бъдат преодоляни с още някое ново попълнение и т.н. Абе защо всеки забравя, че за Б група също се изисква лиценз, който е мноооооого сходен с този за А група, като в основата отново са $$$. Така че, докато не си оправят борчовете, червените ще преодоляват противниците от В Група. Е, малко е кофти да си първи и догодина пак да си в същата група, ама това е положението. Поне ще опознаят родината и надяваме се, ще я обикнат.![]()
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Върни се в “Кошче за отпадъци”