tomba написа:Аз ако съм на мястото на Левски ще искам преиграване само заради достойнството на клуба,иначе тези приказки за гранда отиват подяволите.
Владо Гаджев вчера е празнувал служебния успех в БИАД... късно е за преиграване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tomba написа:Аз ако съм на мястото на Левски ще искам преиграване само заради достойнството на клуба,иначе тези приказки за гранда отиват подяволите.
Teo написа:tomba написа:Аз ако съм на мястото на Левски ще искам преиграване само заради достойнството на клуба,иначе тези приказки за гранда отиват подяволите.
Владо Гаджев вчера е празнувал служебния успех в БИАД... късно е за преиграване
Teo написа:
Кирчо и той е готов да вади отбора... ПФК Левски иска системно да закрие футбола и само те са в А група! Само те да печелят титлата и купата и само те да играят в ШЛ.![]()
korteneca написа:Teo написа:
Кирчо и той е готов да вади отбора... ПФК Левски иска системно да закрие футбола и само те са в А група! Само те да печелят титлата и купата и само те да играят в ШЛ.![]()
Хубаво говориш за Кирчо, ама той слага и вас на топа или ти четеш между редовете само написаното за Левски.
Teo написа:korteneca написа:Teo написа:
Хубаво говориш за Кирчо, ама той слага и вас на топа или ти четеш между редовете само написаното за Левски.
Ние не сме пречка в момента... вие сте тези известни с другите начини на ТОТОнев и съдийските директиви
korteneca написа:Teo написа:korteneca написа:Teo написа:
Ние не сме пречка в момента... вие сте тези известни с другите начини на ТОТОнев и съдийските директиви
Аха, защото не сте пречка не те бърка това, че ви слага към "съдийските" отбори, които пречат на Лудогорец.Спомням си, че през ден точно ти и още двама трима се скъсвахте да пускате теми за лошия Гел. Сега му целуваш разни неща, защото не сте пречка. Ясно.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост