Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Отново цесекарите изложиха цяла България. До кога?

Мнениеот ham3r » 02 авг 2015 23:21

1palq4o1 написа:
ham3r написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:Че е срамно е срамно, ама айде тея дето не бяхте на мача да не си отваряте устичките, защото не сте видяли за какво ставаше на въпрос, фаул на всеки 10 секунди и зверско ритане, аз още първото полувреме казах, че тоя мач няма да завърши, нереално груба игра за какъвто и да е мач, ясно беше, че чашата ще прелее, израелците много добре го знаеха, но въпреки молбите и на нашия треньорски щаб си играеха грубо, така че..

Ми тюфлека Янев защо не го прекрати тогава?

Ми той и палячото си обича евреите даже си го е сложил като подпис един от тях

Че аз и тебе мога да те обикна-евреин-свиня все тая!
Колкото за подписа ми-човека си е казал истината!!!

Първо много си смел и прост.Аз не те обиждам...Второ тоя твой любимец евреин където си си го сложил отдолу вземи му прочети книгата как е ходил при живков да спасява Соколов от казармата и накрая е успял нали е бил верен партиец..Фашисти с фашистите,комунисти с комунистите,демократи с демократите,царисти с царя,гербаджии с герберастите и сега турци с депесарите и делян пеевски.повлекани на всяка власт-Левски София.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 02 авг 2015 23:22

Teo написа:Великия Ловешки ТИМ с 35 човека фенове да ми говори......................................
@ Днеска бяхме 4000 хиляди на контрола колкото вие събирате за 5 домакински мача общо, селски!
@ ЦСКА София ще бъде преследван от своите фенове дори и на луната да играем, компренде?

Мен от селските групи не ме страх... нека дойдат и се затварят 90 минути... ще намерим начин да пробием всеки отбор!

Много, много яко. "ДНЕСКА бяхме 4000 ХИЛЯДИ". Намери си учителите по български език и математика от началния курс и по един шамар, но силен.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 авг 2015 23:23

j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:Че е срамно е срамно, ама айде тея дето не бяхте на мача да не си отваряте устичките, защото не сте видяли за какво ставаше на въпрос, фаул на всеки 10 секунди и зверско ритане, аз още първото полувреме казах, че тоя мач няма да завърши, нереално груба игра за какъвто и да е мач, ясно беше, че чашата ще прелее, израелците много добре го знаеха, но въпреки молбите и на нашия треньорски щаб си играеха грубо, така че..

Тюфлек може да наричаш Стоев, Гонзо, баща ти, който си решиш ;)

А теб не знам какво те бърка защо нашият треньор не е прекратил нашия мач? Победа, КОГА? Хайде гледай си отбора и не се мешай, където не ти е работа.

Че как да го наричам по друг начин?
Тюфлека си е тюфлек.
А победата в "А" група ще дойде-вие кога започвате във "В"?

Обаче ти правя евала за никнейма, описва те идеално.
Иначе, ние започваме във "В" група следващата седмица, защо ти да не би да искаш да посетиш нашия мач?
За вашата победа не знам кога ще дойде, да не си правим дерби догодина в "Б" група само.

Благодаря!
За срещата-не знам!Да не сте в окръжните тогава вместо в "Б" група?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 02 авг 2015 23:23

j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:

Тюфлек може да наричаш Стоев, Гонзо, баща ти, който си решиш ;)

А теб не знам какво те бърка защо нашият треньор не е прекратил нашия мач? Победа, КОГА? Хайде гледай си отбора и не се мешай, където не ти е работа.

Че как да го наричам по друг начин?
Тюфлека си е тюфлек.
А победата в "А" група ще дойде-вие кога започвате във "В"?

Обаче ти правя евала за никнейма, описва те идеално.

Иначе, ние започваме във "В" група следващата седмица, защо ти да не би да искаш да посетиш нашия мач?
За вашата победа не знам кога ще дойде, да не си правим дерби догодина в "Б" група само.

Шансът ние да изпаднем е по-голям от този вие да се качите :)
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 02 авг 2015 23:23

SaNdOoO написа:
Червени Воини написа:
SaNdOoO написа:Въздух сте Вие един комунистически тумор с някакви животни за фенчета :lol: :lol: :lol: НЯМА БКП= НЯМА ТИТЛИ= НЯМА А Група :lol: :lol: До няколко години оставате в историята, скоро бащицата ще Ви го назурли, ще се молите на черепа и ще му целувате крачката да Ви извади от блатото, където сте и където Ви е мястото, това сте Вие нищожества и отрепки днес за пореден път го доказахте, жалкари, приятно ритане на село, баламурници комунистически :lol:

Ти си един болен шизофреник, даже подписа ти е една лъжа. Кога сте взели суперкупата 2011 бе балък? :lol:

Тотален олигофрен си, я земи се разрови, малко да взехме я с Петко Петков бихме Берое, дебил, айде марш на село, че скоро дори тенекиените купи в аматьорския футбол ще са мираж за Вас, скоро бащицата ще ви зареже след делата, ама Вие сте риби, пак ще Ви преметне и ще гълтате студената вода, там ще си стойте, където заслужавате в блатото на аматьорския футбол, приятно ритане с Балкан Варвара на селоооо, тия Ашдод с 3 червени картон, някакъв изпадащ в втора дивизия на Израел, супер жалки и смешни с разни Бранековци-Манековци, дето Ви заплюха публично нищо добро не Ви чака :lol: :lol: Цял живот на селооооооооооооооооооооооооооооооо :lol:

Ние сме си в София ама ти си на село.Ти не си от Ловеч а по скоро си от помашките села те са такива лешпери като теб.

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 02 авг 2015 23:25

j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:За вашата победа не знам кога ще дойде, да не си правим дерби догодина в "Б" група само.

Ква Б група те гони бре? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако догодина още ви има ще сте в А окръжна!!!!! Или още не си светнат кво ви готви микренския???????
И ти ли си от повърхностните? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

draki75

Мнениеот draki75 » 02 авг 2015 23:25

Защо великите фенове на ПРОФЕСИОНАЛНАТА групичка, се занимавават с ЦСКА?! Сетих се, защото пак ще се върнем и ще ви порим говеждите задници!

ФенО на латекса да си купи карта и да ходи на стадиона, иначе ... довиждане!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 02 авг 2015 23:26

MAXIMUS написа:
Popokatepetal написа:
MAXIMUS написа:
Popokatepetal написа:
MAXIMUS написа:Не се е*авайте и недейте да провокирате ЦСКА, защото скоро ще ви изкарат през носа и майчиното мляко!

Хахахахаха. Мишкооо, ако (като) утре така ви наритат футболистите в Перник, пак ли ще сте толкова отворени и ще нахлувате. Не, бе сериозно искам да ви видя как нахлувате на терена в Перник, смелчаците ми те. Интернет хулиганчета, не знаещи какво е да ядеш бой, обаче първа писта като трябва да се КОМЕНТИРАТ такива простотии.

Точно по-страхуиви лайнари от перничани, няма ! Само не ми говори на мен за перничани, че съм ги ритал и гонил по кръчмите отпреди 18-19 години. Да беше казал някое друго селце, ама Перник.....тц, не фърфи !

Хаххахахахахаха. О не,не могаааааа. Хаххахахахахах. Сега вече съм убеден, че нямаш никаква представа за какво говориш. Бил ги гонил по кръчмите. Сополанкооо, ми си краката и си лягай. За орките може всичко да се каже, но че били страхливи и бягали от бой.......ти от коя планета падаш...Пайнер, може би?

Явно само много митове и легенди си слушал за Перник. То затова са увековечени във вицове и песни за радост на народа. Ако имаш впредвид хвърлянето на камъни и бутилки от разстояние 100-150 метра и после бягане и криене в гората, стрелянето с въздушна пушка от някоя катакомба или хвърлянето на буркани от терасите, да на това "веуиките пеуничани" нямат равни!

Понеже съм живял в тоя град няколко години, ще ти кажа за какво става въпрос. Бягане и криене е характерно за хора, които са с всичкия си и осъзнават вероятните последици от влизането в ръкопашна схватка. И ключовата дума тук е "с всичкия си". А там прекалено много хора не са с всичкия си и са превърнали побоищата в начин на живот. Това е град, основната част от населението, на който са от типа миньори - пияници или с други думи - сурови хора. Едно от малкото неща даващи смисъл в живота на такива субекти се изчерпва с термина "тепанье". Питай старите цесекари да ти кажат кое гостуване в България е било с най-голям заряд и тръпка. Особено периода, в който твърдиш, че си ги бил гонил по кръчмите, интернет хулиганче.С Сontrol - Alt and Del ли ги плашеше, че така силно са бягали.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 02 авг 2015 23:27

blue_dominator написа:
j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:
1palq4o1 написа:
j0rka7aa написа:За вашата победа не знам кога ще дойде, да не си правим дерби догодина в "Б" група само.

Ква Б група те гони бре? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако догодина още ви има ще сте в А окръжна!!!!! Или още не си светнат кво ви готви микренския???????
И ти ли си от повърхностните? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Фенът чуждопоклонник на челсито я ни кажи какво е намислил Г.Г. защото явно си много запознат.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 авг 2015 23:28

ham3r написа:
1palq4o1 написа:
ham3r написа:
1palq4o1 написа:

Ми той и палячото си обича евреите даже си го е сложил като подпис един от тях

Че аз и тебе мога да те обикна-евреин-свиня все тая!
Колкото за подписа ми-човека си е казал истината!!!

Първо много си смел и прост.Аз не те обиждам...Второ тоя твой любимец евреин където си си го сложил отдолу вземи му прочети книгата как е ходил при живков да спасява Соколов от казармата и накрая е успял нали е бил верен партиец..Фашисти с фашистите,комунисти с комунистите,демократи с демократите,царисти с царя,гербаджии с герберастите и сега турци с депесарите и делян пеевски.повлекани на всяка власт-Левски София.

Чел съм я!
А сега ми кажи защо е ходил при Тато да лобира за Соколов?
И тук пак ще подхванем спора, че всеки добър играч е краден в казармата и е ви е даван да прославя комунизЪма!
Та точно от фенове на ЦДНА да ми обясняват кой бил комунист с комунистите...Хем сме фашисти-хем комунисти!!!Това са две взаимноизключващи се понятия-та хайде най-накрая да си изясните и за вас-комунисти ли сме или фашисти?!?!?!?!?!?!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”