Финалът за Купата ще е на 24 май на националния стадион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ProfesorVarna

Re: Левскарска медия измисли: ФИНАЛЪТ за КУПАТА в Бургас

Мнениеот ProfesorVarna » 05 май 2015 13:58

Докато не потвърдят официалноя от БФС, че финала ще е в Бурас - не вярвам. Това са абсолютно ченгесарски номер, с цел да успокоят обстановката!Медиите, които слугуват на ченгета пишат недостоверни неща с цел провокация и да стане техния номер, а именно финалът да е там, където те кажат, както и съдиите!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 05 май 2015 13:59

Този е трол,автора на темата и ви гледа сеира.Това не пречи да си избивате комплексите тук.Давайте можете и повече. :mrgreen:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 05 май 2015 14:00

Няма по-добър стадион за Финала за Купата от "Лазур" :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Финалът за Купата ще е на 24 май на националния стадион

Мнениеот Синьо сърце » 05 май 2015 14:05

От много приказки и рев да не стане като на Герена наскоро...ако си мислите, че не можете пак да отнесете плувката с номер 5, много сте се объркали!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 май 2015 14:13

moreto vn написа:Този е трол,автора на темата и ви гледа сеира.Това не пречи да си избивате комплексите тук.Давайте можете и повече. :mrgreen:

Защото другите фенове на Черно Море не ореваха форума, нали ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 май 2015 14:23

raikonen22 написа:Половината Варна са левскари, така че какво Черно море, какви 5 лева.

Ей това е приказка, Синята Варна 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 май 2015 11:53

Синьо сърце написа:
Готвача написа:Виж сега мой,те купи си имат подарени достатъчно много.Парички си нямат сините клошари и наркомани,затова и се оплакват за някакви си жалки 150 лева.Ба си отрепките-фенове дето имат!

Ти ли си паралията тука, бе, измекяр?

Да,но без измекяр бедняко!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 06 май 2015 18:46

За пореден път ще го напиша, ФИНАЛЪТ ЩЕ Е В СТАРА ЗАГОРА.ОТ 2 ДНИ МОЙ ПРИЯТЕЛ ВЕЧЕ СИ Е КУПИЛ БИЛЕТ.Пред очите ни се разиграва страшен фарс.3-4 дни преди финала, ще обявят, че мача ще е в Стара Загора.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 май 2015 20:13

Eminem написа:
ProfesorVarna написа:
Koй те е излъгал, че финалът ще е в Бургас, вие прости ли сте?Това ченгето много глупаво нещо, финалът ще е където кажат ченгетата, съдията също!

Ами тогава недейте да излизате на терена, ревльовци.

Този номер с неизлизането на терена си е ваш патент.Аз поне знам за два такива случая. ;)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 май 2015 11:44

HEATSEEKER написа:За пореден път ще го напиша, ФИНАЛЪТ ЩЕ Е В СТАРА ЗАГОРА.ОТ 2 ДНИ МОЙ ПРИЯТЕЛ ВЕЧЕ СИ Е КУПИЛ БИЛЕТ.Пред очите ни се разиграва страшен фарс.3-4 дни преди финала, ще обявят, че мача ще е в Стара Загора.

:lol: :lol: :lol: Дай да видим снимка на билетЯ, макар че все още не са ги пуснали в продажба.
Я все пак потвърди с твоя приятел, дали случайно пропускът му не е за финала на Европейското за юноши до 17. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Кошче за отпадъци”