Има подобрение, но явно не е достатъчно за гол. От Николич трудно ще видим попадение. Единствено при някое центриране. Дано да ме опровергае.
Големи надежди имам към Фелипе. Досега спа, но този мач се посъбуди. Ако той заиграе, както може, ще имаме и доста повече положения за гол.
Дано Любо го вкара в пътя за оставащите 4 мача. Тони Силва се поразигра и той малко.
Явно Голеадора ги е вдъхновил.
Една победа срещу Лудогорец може да направи чудо в отбора.
XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: XXVIII кръг: Берое Ст.Загора - ЦСКА София (01.05.2015)
За съжаление експеримента с Галин Иванов ни докара до това положение,казах го и преди ,казвам го и сега Галин влезе в отбора като слон в стъкларски магазин,с неудачните си тактики,с неправилния си избор на титуляри ,с неадекватните си нападки срещу отделни футболисти взриви обстановката в отбора и резултат на тези негови действия бяха резултатите от срещите,нищо че Домусчиев го хареса.Любо само след две тренировки нормализира обстановката,нареди правилно отбора,накара играчите да се раздават на терена и днес се видя че на ЦСКА от есента им липсва само физическата мощ/явно експеримента с Тодор Янчев като конденционен треньор е провал/ и Буш,Какво не достига още на ЦСКА,вляво атаката не върви,явно трябва да се налага Платини,дано не му е тежка контузията,а Милосавлевич и особено Иван Стоянов в моментното си състояние едва ли са за титуляри,Бъркляча с играта си днес показа че има класа да е титуляр,а Сънди в момента е незаменим за ЦСКА,дано Филипе си върни формата от есента /през второто полувреме загатна за това/ и ЦСКА отново ще е отборът с който всички трябва да се съобразяват.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Днес Берое сякаш не беше на терена. Не знам до колко се е отразило, че Хубчев не е на пейката, но завалийките бяха трагични.
С такъв страх играха, че все едно бяха на финал в ШЛ. ЦСКА бяха по-близо до гола, но Пиргов се справи днес.
В края на първото полувреме пък двете агитки само където не си направиха взаимно свирка. Едните скандират "сектор А", другите "сектор Г", а минути преди това едните пяха к*р за ЦСКА, а другите "селяни умрете".
С такъв страх играха, че все едно бяха на финал в ШЛ. ЦСКА бяха по-близо до гола, но Пиргов се справи днес.
В края на първото полувреме пък двете агитки само където не си направиха взаимно свирка. Едните скандират "сектор А", другите "сектор Г", а минути преди това едните пяха к*р за ЦСКА, а другите "селяни умрете".
-
- Контакти:
Като ви гледам, се кефите вече на геврека
супата вика рано или късно ще вкараме. Имам чувството , че като вкарате някога гол ще се радвате все едно сте станали световни шампиони
големи сте 

tevez написа:Днес Берое сякаш не беше на терена. Не знам до колко се е отразило, че Хубчев не е на пейката, но завалийките бяха трагични.
...и сектор А -майка ви да е..а
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- MASTER_COOL
- Контакти:
dreben23 написа:Хубавите неща стават бавно. Ще го отнесе Лудогорец тва е положението.
+1 !
Този път няма да има прошка за зелените селяни !
БИЕМ С 1:0

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Stahlgewitter
- Контакти:
MASTER_COOL написа:dreben23 написа:Хубавите неща стават бавно. Ще го отнесе Лудогорец тва е положението.
+1 !
Този път няма да има прошка за зелените селяни !
БИЕМ С 1:0
Аз си мислех,че ще ги качите на разлика.

-
Ще станат нещата,трябва малка търпение! 

И с Любо кръгла нула. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Tommi написа:И с Любо кръгла нула.
Ми няма ви вас да ви напълним с белогвардейци.
Върни се в “Кошче за отпадъци”